Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Simon (afsnit 12)

Karakter: 0/0
Visninger: 2267

Af: Nøgenhygge.

Læs flere noveller af:
» Nøgenhygge.

Skriv til:
» Nøgenhygge
Tags: Unge, Bareback, Urin, Offentligt, Gruppesex, Rimming, S/M & Fetish, Oralsex, Analsex, Onani, Skolesex, Natursex, Første gang, Biseksuel og Tvang
Simon (afsnit 12)

Hjemturen er skøn. Jeg krammer og kysser med mine tre venner på skift. Lasse og Frederik nyder også hinanden mere og mere. Bøflerne er igen spurtet hjemad, men vi er også blevet lovet en rigtig søndagsfrokost hjemme på efterskolen. Måske har Peter udlovet min røv, men så håber jeg på, at Rasmus vinder igen. Tror nu nok han forstod, at han sagten kan få mig på andre måder også. Håber blot, at Rasmus vil være lidt pervers, den hele nat han har mig.
Da jeg kommer ind på mit værelse sidder Peter i underbukser, han har allerede for længst været i bad, men på min seng sidder en bøffel, jeg ikke har betjent endnu. Han er lidt chubby, så han kan umuligt have vundet hjemtursløbet.
“Smid tøjet min tøs, Brian skal lige se, hvordan man gør, før han selv får lov. Ja, jeg tabte dig i et Uno spil i går aftes”.
Det er lidt hårdt at tænke på, at prisen på min røv, kan være så lav som et enkelt spil kort. Men på den anden side, Brian ser ret lækker ud, jeg kan godt tænde på en lidt stor grov fyr.
Jeg får smidt min beskedne påklædning, og sat mig på knæ foran Peter. Trækker hans CK ned , og svirp, så får jeg hans pik lige i ansigtet. Jeg begynder at sutte, men Peter taber hurtigt tålmodigheden, og langer mig en lussing, så det synger i mit øre.
“Op i på sengen nu, jeg gider ikke det sutteri”
Jeg kravler lydigt op, og stikker min numse frem mod ham. Peter kan ikke lade være, så jeg får først en hård endefuld, han vil vel vise sin magt over mig. Men så kommer der to våde fingre op i mit slidte hul. Peter trænger op i mig, og knepper løs. Han kommer efter ca fem minutter, det er dejligt, at han kan så længe. Tænker han har spillet den af i badet. Da han trækker sig ud, er der lidt bæ på hans pik. Jeg bliver sat til at gøre han ren med munden. Så spermrester og afføring må jeg bare synke. Men det er jo et naturprodukt, og jeg er ikke sart på det område.
Nu er det Brians tur, han får et gummi, og sætter det på. Han har en kæmpe pik, godt han lige smører den ind først. Men ind kommer den ind. Selvom han skal presse en del. Jeg bider smerten i mig, og tænker på, hvor rart det bliver lige om lidt. Han skuffer ikke, han knepper mig hårdt og hurtigt. Hans kæmpe pik gør noget godt for mig. Brian spørger Peter om han må få sin udløsning i min mund. Det er okay med ham. Brian trækker gummiet af, og jeg sætter mig ned på knæ foran ham. Efte en kort suttetur, sprøjter han min mund og hals til med varm bamsesperm. Jeg er en heldig dreng.
Brian siger pænt tak for lån til Peter, og jeg smiler til ham, da han smutter ud af bagdøren. Nu vil jeg altså have et bad.
Peter har fundet mine mini shorts og en stumpet lyserød t-shirt med et regnbueflag på maven frem til mig. Så det må jeg altså tage på til søndagsfrokosten.
Der er virkelig kræset for os. Der er lune fisk, flere slags sild, salater og pålæg, og et stort ostebord. Jeg sidder med mine dejlige venner, de kigger lidt på min påklædning, men er jo efterhånden vant til lidt af hvert. Frokosten varer flere timer, alle snakker godt sammen. Vi er vist rystet bedre sammen efter turen, og det at vi har været nøgne sammen. Alle hilser på mig, jeg er vist også blevet ret kendt på skolen. Bøflerne vil ud og spille fodbold. Så det giver lidt mere ro i spisesalen. Maja spørger, om vi skal gå en tur. Vi dasker bare den sædvanlige tur rundt, men så trækker Maja os med ind i krattet. Her er der en lille lysning. Vi står først og kigger på hinanden, men så smiler vi, og begynder at tage vores tøj af. Frederik og Lasse har vist noget, de skal indhente med hinanden, så de ligger sig ned i en 69. Maja smiler til mig og sætter sig med spredte ben i græsset. Jeg skal slikke fisse for første gang. Er jo klar over, hvad der forventes af mig, og jeg vil meget gerne gøre Maja glad. Selvom jeg er gay, kan jeg godt se, hun er smuk hernede. Jeg stikker tungen frem, og slikker det bedste jeg har lært. Suger hendes klit mellem mine læber, laver lange støj med tungen. Skifter på denne måde mellem mine slik. Der er en berusende duft mellem hendes ben. Jeg bliver ikke egentligt liderlig selv, det føles bare rart at kunne gøre dette for hende. Der kommer søde lyde fra hende, da hun kommer første gang, med et bliver hun ekstra følsom, jeg holder en lille pause, men så skubber hun mig ned mellem sine ben igen. Jeg tænker, det må være rigtigt hvad jeg har gjort, så fortsætter på samme måde. Hun kommer anden gang, og hele mit ansigt er nu smurt ind i safter fra hendes skød. Begge drenge er kommet i munden på hinanden. De sidder nu blot og kigger på, at jeg arbejder mig frem til Majas tredje orgasme. Hun kommer igen, og hendes krop gennerystes af lyst. Nu har hun vist endelig fået nok. Jeg kravler op til hendes mund, og begynder at kysse hende.
“Hvorfor skal min bedste orgasme nogensinde blive leveret af dig din lille bøsserøv” ?
Vi får et grineflip, og lægger os i en fælles krammer, jeg kan smage sæd i munden på begge min drenge venner. Lidt efter siger Lasse, at han altså skal tisse. Der er jo ingen grund til at hans gyldne dråber skal gå til spilde. Så jeg sætter mig klar på knæ med åben mund. Lasse pisser mig direkte i munden og ud over mig. Jeg synker en del undervejs. Frederik mener også han har noget til mig, og stiller sig op ved siden af Lasse, og åbner for hanen. Jeg prøver at følge med, men meget flyder over og ned ad mig. Nu er jeg stiv. Maja kan se hvordan det virker på mig. Hun siger jeg skal lægge mig ned, så sætter hun sig overskrævs på mit ansigt og tisser direkte ned i munden på mig. Nu er vi fire glade og tilfredse teenagere. Jeg tager mit tøj i hånden, og går resten af turen nøgen, for lige at lade al pisset tørre lidt. Min pik er dejlig stiv hele vejen hjem. Hver sine lyster. Da vi kommer indenfor synsvidde af skolen, trækker jeg dog lige mine små bukser på igen. Jeg siger, at jeg lige vil have et bad. Det udløser et nyt grineflip. Jeg elsker mine venner. De får lige et kys hver, så smutter jeg ind.
Peter sidder nøgen på værelset, da jeg træder ind. Han har et sjofelt smil på, da han ser mig. Jeg skynder mig ud på badeværelset, og stiller mig under bruseren. Vasker hår med shampoo og hele kroppen i sæbe. Lader det varme vand fjerne alle spor af pis. Nu skulle det være sikkert at gå ind til Peter. Jeg er nøgen, og tænker jeg skal yde noget for ham. På bordet ligger en lille brun papkasse. Shit, jeg tror jeg ved, hvad den indeholder.
“Jeg har fået en pakke, mens vi har været væk”. Der kommer ikke et ord om, at det er mig, der har betalt for den. Peter åbner, og inde i ligger der noget lyserødt plastik pakket ind i små poser. Jeg skal stå foran Peter. Første pose indeholder nogle ringe i forskellige størrelser. Peter tager den mindste, og presser mine nosser gennem ringen, herefter kommer turen til min pik. Nu har jeg en lyserød pikring på med en eller anden dims foroven. Så åbner han posen med selve hylsteret. Der er nogle små huller i siden og et lidt større i enden, hvor tisset kan komme ud, men ellers er det helt lukket. Peter tager lidt glidecreme på fingrene, og smører min lille nervøse pik. Så kommer pikken ind i hylsteret. Der er en slags ring, der passer rundt om dimsen på pikringen. Nu sidder de sammen. I en tredje pose ligger en lille hængelås. Med et klikker låsen, og Peter holder nøglen op foran mig.
“Din lille tøse clit tilhører nu mig, jeg bestemmer, hvornår og om, du må får udløsning, er det forstået”.
“Ja Peter. Tak”.
“Jeg skal bruge dit dankort igen, jeg har samlet nogle varer, jeg skal bruge”.
Peter åbner sin pc. Han er inde på en side, der hedder sinful.dk. Så klikker han på kurven.
Indkøbslisten er lang. Det er forskelligt lingeri, strømper, hofteholdersæt, skolepigeuniformer og nogle nederdele og bluser. Der er også tilføjet nogle buttplugs og en paddle. Prisen er lidt over 2900 kroner. Men denne gang sparer jeg de 39 kr i forsendelse. Jeg finder mit dankort frem og betaler. Igen skriver Peter sig på som modtager. Det er let at bruge andres penge.


Kommentar