Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Simon (afsnit 11)

Karakter: 0/0
Visninger: 1980

Af: Nøgenhygge.

Læs flere noveller af:
» Nøgenhygge.

Skriv til:
» Nøgenhygge
Tags: Unge, Bareback, Urin, Offentligt, Gruppesex, Rimming, Oralsex, Analsex, Onani, Skolesex, Natursex, Første gang og Tvang
Simon (afsnit 11)

Vi skal næsten samme vej hjem til lejren, men det er mest ned ad bakke og det går ganske let. Nu går jeg med Maja i hånden, og Lasse griber ud efter Frederik. Han tager imod hånden, og de går sammen hånd i hånd. Det er super dejligt at se. Da jeg kysser Maja, kysser de to drenge hinanden. Jeg har vist rykket noget på deres kønsopfattelse. Gad vide om jeg kan komme i bukserne på Frederik, han er jo en lækker dreng. Nu har jeg jo set hans pik, og den vil jeg da gerne smage. Da vi lige holder et lille hvil, får jeg byttet om, så jeg går med Frederik i hånden, og Lasse går med Maja. Jeg stopper op, og prøver med et lille kys på hans mund, da det gik fint, prøver jeg med tungen. Det virker, han bliver liderlig efter mig, jeg kan mærke hans pik, da jeg holder ham tæt ind til mig. Jeg fortsætter bare med at kysse, men lader en hånd kramme hans røv. Som ventet, gengælder han krammet på mine baller.
Nu ved jeg, at jeg kan få ham. For at ikke skal være i tvivl, mærker jeg lige på hans pik gennem hans shorts. Han stønner lidt, godt tegn.
Nu ser jeg, at Maja og Lasse også kysser hinanden lidenskabeligt. Måske skulle jeg overveje noget bi-sex for første gang i mit liv.
Da vi ankommer til lejren igen, går langt de fleste ind i deres telte og smider alt deres tøj. Hele lejren er blevet til en nudistcamp. Vi får lov til at bade igen. Det er super lækkert med alle de nøgne mennesker, synd for lærerne, at de ikke kan være med. Det udvikler sig til en stor fangeleg, man er taget, når en anden griber en i skridtet. Kan se at både drenge og piger, lader sig fange gang på gang. Stort set alle pikke er stive. Efter en halv time er folk udmattede, og vi ligger og sol tørrer på stribe på vore håndklæder. Jeg ligger mellem Frederik og Lasse, og kan ikke lade være med at føle lidt på deres pikke. Så mødes Frederiks og Lasses hænder oven på min lille pik. Vi onanerer ikke på hinanden. Nyder bare opmærksomheden. Sådan ligger vi, til der er aftensmad. Der er blevet kørt mad ud i kæmpe gryder fra skolen. Det er en gryderet med ris til. Forstanderen, der kørte den ene bil, gør store øjne, da hun ser alle de nøgne, men glade unge. Hun ser faktisk ud til at nyde synet.
Kan se hun taler med en af de andre lærere, og at han peger på mig. Jeg kommer nok til en lille samtale på kontoret, når vi er tilbage på efterskolen.
Pludselig kan jeg mærke en hånd på min pik. Det er en dreng jeg ikke rigtig kender, og da jeg kigger ned kan jeg se, at han er banke stiv, og at der fosser pre ud af hans lem. Jeg kan da godt unde ham den fornøjelse, så smiler bare til ham og spiser videre. Så tager han den anden hånd ned til sin pik, og begynder at spille den. Han får lige rettet sprøjtet af, så det rammer mig i skridtet. Hans egen hånd er nu dækket af hans sperm. Han fører den op til sin mund og slikker lidt, men så tilbyder han mig at smage, det kan jeg ikke sige nej til. Så slikker en del i mig. Det hele foregår stort set ubemærket, det er kun de nærmeste, der har set det. Men alle smiler, og ser ud til at tage det helt naturligt. Hvilket det jo sådan set også er. Det er jo sidste aften herude, så jeg sidder og spekulerer på, hvordan jeg skal få Frederik lidt for mig selv i aften. Jeg beslutter mig til at smøre mit hul hjemmefra, og så lokke ham ud på en lille tur i tusmørket. Det må kunne lykkes.
Der er forskellige lege og konkurrencer i løbet af aftenen, men også bål med pølsestegning.
Det bliver køligere til aften, så mange begynder at tage tøj på igen, men langtfra alle.Da jeg lige er henne for at tisse op ad et træ møder jeg Frederik, han har kun en t-shirt på. Han har vist selv lige tisset. Jeg går straks hen og omfavner ham, og begynder at kysse. Tager også lige en hånd ned, og mærker på hans pik. Den bliver dejligt stiv.
“Vil du med mig ind i skoven en lille tur” ?
Det er jo ret oplagt, hvad jeg vil så Frederik nikker bare, Jeg beder ham lige vente to minutter. Inde i tipien finder jeg min glidecreme, og smører mit hul godt ind. Så hurtigt ud til min date. Jeg tager Frederik i hånden, og vi smutter ind mellem stammerne. Vi er ikke længere væk, end at vi stadig kan høre de andre. Det er tydeligt, at der er andre, der bruger skoven som os. Vi kan høre stønnelyde og kysselyde fra flere retninger. Der er en lille lysning forude, der går vi hen, men her ligger allerede et par og elsker. Der er dog et andet godt sted få meter derfra. Vi sætter os først ned i mosset. Jeg ved ikke, om Frederik har været sammen med drenge før, men han virker selvsikker nok, og hans pik er stiv, så jeg ved, han har lyst til mig. Jeg begynder at slikke hans pik, men så får jeg lyst til at smage hans drengehul, så får ham op på knæ, og bøjet forover. Der kommer gispende lyde fra Frederik, da jeg stikker tungen om i hans numsehul. Hvilken vidunderlig smag, saltet fra havvandet og de syrlige numsesafter giver den perfekte blanding. Vi har jo ikke travlt, men nu trænger jeg altså til pik. Jeg får ham ned at ligge på ryggen, og sætter mig ind over ham, så jeg kan se hans ansigt. Med et fast greb om hans pik, sænker jeg mit velsmurte hul ned over ham. Jeg får mig den dejligste ridetur her i den kølige sommernat. Frederik er den højt stønnede type, det er jeg ret vild med. Han har et et sagligt smil på. Måske har han haft lyst til mig længe, men ikke rigtigt vist, om han kunne få adgang til mig. Fuck det er skønt. Da jeg kigger op, ser jeg at naboparret , står og kigger på os, de er dejligt nysgerrige på drengesex. Hun er stadig nøgen, men drengen har lidt tøj på. Jeg smiler til dem, så de kan vide, det er okay de kigger på. Frederik har været liderlig længe, så han kommer oppe i mig.
Jeg sidder lige og lader ham komme ned fra sin orgasme, men så glider jeg af, og begynder at gøre ham ren efter mig med min tunge. Drengen, der kigger på har åbnet sine bukser, og taget sin stive pik frem igen, hans veninde hjælper ham med at spille den af. Jeg åbner munden for at vise, at jeg gerne vil modtage hans sæd. Han træder de få skridt frem og spermer ud over mit ansigt. Jeg siger tak, og parret forsvinder mellem træerne igen. Så lægger jeg mig lidt ned oven på Frederik. Der drypper frisk teen sæd ned i hans ansigt, mens vi kysser.
“Det var virkeligt dejligt, har du været sammen med drenge før” ? Frederik fortæller, at han kun har dyrket lidt fælles onani med en klassekammerat, og slutet lidt pik. Men, at han havde sex med sin pigekæreste gennem noget tid. Han er sød og indrømmer, at dette var den bedste orgasme i hans liv. Jeg lover ham, at han sagtens kan få mere fremover.
Vi børster tænder i havvand. Jeg vasker mig ikke, vil nyde, at stinke af sex, når jeg kommer ind til Lasse. Jeg tror sgu den lille gris tænder på det. Lasse ligger allerede under min sovepose, da jeg kommer ind med Frederik i hånden. Der er ingen grund til at skjule for ham, at vi har haft sex. Jeg går ned i doggystyle, og lader de andre i tipien se, at Lasse knepper mig. Tænker, det er godt for Lasses selvtillid, at han kan vise sig som en mand overfor mig. Drengen er vildt liderlig, og knepper mig hårdt. Han er ret lærenem. Pigerne ligger stort alle, og leger med deres køn til synet af os. Man kan høre, når pigerne får givet selv selv orgasme. Jeg har øjenkontakt med Maja, da hun kommer. Jeg når selv at komme lige før ham. Så falder vi om, og trækker soveposen over os. Jeg ligger på spermklatten, men det er jo mit lod i livet.
Næste morgen er det lidt køligere, så der er vel kun cirka tyve, der er nøgne til morgenmaden. Men da vi får mulighed for en sidste dukkert, er praktisk talt alle nudister.
Nu skal vi pakke, og vandre hjemad. Peter kommer og tager min sovepose og liggeunderlag igen. Tror sgu han har savnet mig de her to nætter. Han skal nok få, hvad jeg skylder ham senere.
Kommentar