Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Simon (afsnit 10)

Karakter: 0/0
Visninger: 2214

Af: Nøgenhygge.

Læs flere noveller af:
» Nøgenhygge.

Skriv til:
» Nøgenhygge
Tags: Unge, Bareback, Urin, Gruppesex, Rimming, Oralsex, Analsex, Skolesex og Tvang
Simon (afsnit 10)

Jeg vågner ved, at jeg skal tisse, så får mig befriet for arme og ben fra Lasse, og går ud i den tidlige morgen. Jeg finder et passende træ at pisse op ad. Så jeg ser Henrik min engelsk lærer, han er ude i samme ærinde, dog har han tøj på. Da han får øje på mig, kan jeg se han tøver lidt, han står med sin pik i hånden, men han kan vist godt lide synet af mig, for den vokser lidt. Tænker jeg skal tænke lidt på mit karaktergennemsnit, så måske burde jeg gøre noget for ham. Jeg går ned på knæ foran ham, og åbner munden. Så begynder han at pisse, jeg har altid bedst kunne lide morgenpis, det er det kraftigste, han rammer min mund, men pisser også ud over hele min krop. Jeg er pissevåd over det hele. Så tager jeg hans pik i munden, og begynder at sutte ham, det er sgu noget for den liderlige engelsklærer. Han er en lækker mand højst 35 år. Han hjælper selv lidt til, ved at spille sin pik samtidig med at den kører ind og ud af min mund. Da han kommer lander det meste i min mund, men også en del i mit ansigt. Jeg takker ham, og går lidt rundt, til jeg er blevet tør. Så smutter jeg ind under soveposen til Lasse igen. Lasse vågner op, og kan lugte sperm og pis.
“Hvad har du lavet” ?
“Bare ladet en af lærerne lære mig lidt bedre at kende, jeg elsker dig stadig”.
Selvom Lasse er lidt frustreret, bliver han også morgenliderlig. Så jeg finder glidecremen frem , og lægger mig på maven, viser Lasse, at jeg smører mit hul. Denne gang kender han vejen. Han lægger sig ovenpå mig, og glider ubesværet op i mig. Med stille blide bevægelser knepper han mig. Det er lige før jeg døser hen i nydelse. Men så kommer han oppe i mig.
“Skal vi lige løbe ned og skylle os i havet, før de andre vågner” ?
Da jeg rejser mig op, kan jeg se, at Maja har set det hele, hun ligger og onanerer. Jeg smiler til hende, og smutter med Lasse ud. Det kolde havvand får mig til at blive helt vågen. Men jeg vil have pis og sperm skyllet af før morgenmaden. Der bliver lige tid til en lille time mere på øjet, før vi skal op.
Halvdelen af eleverne er nøgne til morgenmaden, nogle har kun en t-shirt eller et par underbukser på. Jeg tror jeg har startet en trend. Dog er jeg den eneste, der er helt hårløs og glat i skridtet. Nogle af drengene er synligt erigeret. Men det tager ingen sig af. Selv flere af bøflerne er nøgne. Jeg holder mig lidt væk fra Peter, han har tøj på, og ser ikke ud som om han er helt tilfreds med situationen.
Der bliver kaldt til samling. Vi skal gå hen til en ruin og et udsigtspunkt på en bakke. Der skulle det være muligt at se rovfugle. Men det bliver lige præciseret, at vi forventes at have tøj på. Nogle råber øv, det er da sjovt. Der en times vandretur derhen, og vi får udleveret drikkevand i plastflasker til turen. Jeg har jo ingen underbukser, så nøjes med nogle små short og en t-shirt. Tømmer min rygsæk, og tilbyder, at mine venner, kan have deres vandflasker i den.
Jeg låner en cap af Lasse, han havde åbenbart to med, det er faktisk ret nice. Jeg tør ikke gå med Lasse i hånden, når Peter er i nærheden, men ellers er det skønt at holde i hånd og kysse lidt med mellemrum. Men det viser der sig hurtigt en løsning på, for bøflerne vædder om hvem, der kommer først op på bakken, så de spurter afsted. Vi danner som vanligt bagtrop, men Frederik går med Maja i hånden nu. Jeg ved ikke, om han har en chance, men det ser sødt ud.
Da vi endelig kommer frem, er der startet på at blive delt madpakker ud. Vi får vores mad og finder et sted at sidde. Mens vi spiser kalder Rasmus på mig. Det viser sig, at han kom først. Peter er naturligvis den hurtigste, og i super form, men han havde fejlberegnet distancen, og her var Rasmus med sine lange tynde ben langt overlegen. Men Præmien var en nat med mig. Typisk Peter, at bare udlove mig, så skal han ikke selv gøre noget, men han havde nok heller ikke tænkt, at han ville tabe, og det kommer jeg nok til at mærke for senere. Peter er vist en rigtig dårlig taber.
Jeg smiler bare til Rasmus, og siger, at det naturligvis er i orden, men at han må aftale med Peter, hvornår det skal være. Rasmus ser glad ud. Det er da godt, jeg kan gøre andre glade.
Her er faktisk skide smukt, og rigtigt nok ud over søen svæver en kongeørn. Der gibber lidt i alle, den den kommer lige hen over hovedet på os, man forstår, hvorfor den kaldes den flyvende dør.
Nu er det Peter, der kalder på mig, jeg er populær i dag.
Han er liderlig, og vil have mig med om bag et træ, så han kan kneppe mig. Jeg følger villigt med, jeg ved, når han er godt arrig, får jeg den ekstra dejligt hårdt. Vi er knap nok kommet ud fra synsvidde, da han beordrer mig til at tage tøjet af.
“Din lille nudist, nu skal du få pik, ned på knæ nu”. Peter har vist glemt, at det var ham, der beordrede mig til at bade nøgen.
Han spytter en enkelt gang på mit hul, og så jager han den op. For hede hule helvede, det gør ondt, min røv kramper, og jeg føler, jeg er ved at flække. Peter viser ingen nåde. Han knepper hurtigere og hårdere end jeg nogensinde har prøvet. Jeg klynker og piver, men det ophidser ham yderligere. Han får endda givet mig nogle hårde slag i numsen. Smerten fra slagene gør, at smerten i røven bliver til at holde ud. Pludselig nyder jeg det, føler mig dejlig hel med min herres pik inde i mig. Jeg er straks parat til at tilgive ham alle overgrebene mod mig.
Og da han kræmer mit hul, er jeg nærmest lykkelig. Peter rejser sig bare op, lyner sine bukser og efterlader mig udknaldet på græsset. Jeg finder mig tøj, og begynder at gå tilbage til mine venner. Jeg har endnu ikke spist hele min madpakke, så en stadig hug sulten.. Da de ser mig, kigger de forskrækket på mig, de kan se jeg har grædt, og at der løber sæd ned ad mine ben.
“Hvad er der sket, er du okay” ?
“Tak kære venner, jeg har det fint, jeg fik bare min straf for at have været lidt for uartig igen, men jeg er okay, skal blot lige slappe lidt af”.
Maja griber fat i mine bukser og trækker dem lidt ned, de kan se min røde røv, og at der er sperm i mit hul.
“Jeg tror aldrig, jeg kommer til at forstå din seksualitet, men du lover at sige til, hvis han går over gevind”.
Det lover jeg, men ved, at jeg ikke kommer til at holde det løfte.

Kommentar