Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Simon (afsnit 9)

Karakter: 6.0/1
Visninger: 2060

Af: Nøgenhygge.

Læs flere noveller af:
» Nøgenhygge.

Skriv til:
» Nøgenhygge
Tags: Unge, Bareback, Urin, Offentligt, Oralsex, Analsex, Skolesex og Tvang
Simon (afsnit 9)

Jeg vågner ved at Peter knepper mig bagfra, det er faktisk den bedste måde at vågne på. Denne gang er det ham, der knokler, jeg ligger bare og er hul for ham. Da han fornemmer at jeg er vågnet, skal jeg kysse ham. Men så knepper han bare videre. Da han trækker sig ud, kan jeg mærke sæden løbe ned ad mine baller.
“Godmorgen lille Simone, du skal op og pakke”.
Jeg finder noget tøj frem, og lægger det på sengen. Min rygsæk er ikke særlig stor, men det er jeg jo heller ikke. Har dog en okay fin sovepose og et selvoppustelig liggeunderlag. Kan se godt der skal presses noget for at få plads i rygsækken. Peter har en kæmpe rygsæk, han pakker også.
“Kan jeg låne lidt plads hos dig Peter, min rygsæk er næsten for lille” ?
Peter kommer hen og kigger på min bunke, så tager han først mine underbukser fra, så mine badebukser, og til sidst fjerner han mine lange bukser.
“Så nu er der plads, ikke mere vrøvl med dig”.
“Jamen, der stod vi skulle bade ved stranden, tror godt jeg kan få mine badebukser presset ned”.
“Du bader nøgen, der er jo ikke plads”.
Får lukket min rygsæk, og klæder om til morgenløb.
Det er super smukt vejr, så jeg går turen med Lasse i den ene hånd og Maja i den anden.
“Hvad er der med dig og Lasse, har I haft sex sammen” ?
Fuck, hun har vist overnaturlige evner, eller måske hun kan læse vores kropssprog. Lasse er rød i hovedet, og har ikke sagt et ord hele morgenen.
“Vi var sammen i går aftes, men hans roomie kom ind på værelset”.
Maja griner. “Jeg vidste der var noget under opsejling, har du fået snakket med ham” ?
“Han sagde det var helt okay med ham, at han også fandt Simon sexet, men at jeg skulle stille mine sko foran døren næste gang”.
De kommer et dejligt befriende grineflip mellem os. Også naivt at tro vi kunne holde det hemmeligt for hende. Men Maja er klar over situationen.
“Hvad siger Peter” ?
Jeg forklarer, at han ikke skal vide noget, det ville være farligt for Lasse, men vi vil være forsigtige.
Så op og i bad. Peter kommer efter mig, men han tog også flere omgange i dag. Jeg får den store svedige krop ind til mig i badet. Jeg vasker ham grundigt.
Men nu skal der tankes morgenmad. Vi skal gå om en time.
Jeg tager shorts og en t-shirt på, men undlader underbukser på Peters ordre. Jeg har nogle okay vandrestøvler, men det stod der også i brevet fra efterskolen, at man helst skulle medbringe dem , jeg har endda selv betalt dem for mine penge.
Jeg glæder mig til vandreturen, er dog lidt nervøs for om jeg kan klare oppakningen. Det er et sjovt syn, havde vi haft uniformer, ville vi ligne en spejdertrop. Men karavanen sætter i gang.
Selvfølgelig danner jeg bagtrop med min elskede Maja. Da vi holder det første hvil, sker der noget uventet. Peter kommer hen til mig.
“Nå lille Simone, kan du klare dig, skal jeg tage noget af din bagage” ?
Peter tager min sovepose og mit liggeunderlag, og spænder det fast på sin egen rygsæk. Et det for at imponere Maja, eller kommer jeg til at betale for det senere ? Nok mest det sidste.
Det hjalp faktisk ret meget, rygsækken sidder meget bedre nu. Så jeg er frisk på at fortsætte.
Ved andet hvil, får vi madpakker udleveret samt drikkevare. Det er virkeligt super hyggeligt. Jeg finder et godt sted, hvor vi kan sidde. Frederik og Lasse ser ud til at klare det fint.
Sportsidioterne farer naturligvis rundt og leger en fangeleg, vi nyder bare at få lidt sol på kroppen. Maja smider også sin t-shirt, hvis jeg havde været til piger, ville jeg nok godt kunne se, at hendes ungpigebryster er smukke. Jeg lægger armen om Lasse og kysser ham dybt og længe. Lasse får rejsning, men Frederik og Maja griner bare.
Nu skal vi gå den sidste del. Det går stadigt fint med mig.
Wauw, en smuk lejr alle telte er sat op på forhånd. Vi finder vores tipi, den er ret rummelig.
Jeg finder Peter, og får min sovepose og liggeunderlag tilbage. Siger pænt tak, og kysser ham i fuld offentlighed. Lasse har reserveret en plads til mig ved siden af sig selv.
Vi ruller madrasser og soveposer ud, og placerer vores rygsække ved ydervæggen.
Der er afsat en time til at bade i havet, lærerne skal stå længst ude, og vi skal holde os til hvor vi kan bunde. Det bliver skønt at få rejsestøvet af. Jeg kommer lige i tanke om, at jeg skal bade nøgen, men det må folk sgu finde sig i. Jeg klæder mig nøgen i vores tipi, Lasse ser forundret på mig, dels har jeg ingen underbukser på, og dels jeg tager blot mit håndklæde og går ud i solen. Lasse, Frederik og Maja kigger på hinanden, og som en fælles overenskomst smider de også alt tøjet, og følger efter. Da de andre ser mig komme gående splitternøgen, breder der sig først en måben, men så begynder flere og flere at smide deres badetøj. Snart er de fleste nøgne, og legen begynder i vandet. Det er utroligt befriende at bade nøgen, hvorfor har jeg ikke opdaget det før nu. Og da Lasse kommer hen og vil kramme, kan jeg lige beføle ham lidt under vandet, det er super lækkert. Peter der ellers spiller fodbold med nogle af de andre sportsdrenge, kommer lige ned og kigger. Jeg tror han bliver lidt skuffet over, at min ydmygelse er gået lidt i vasken. Tror min bagdel kommer til at betale for det senere. En gang smæk, kan jeg jo nok ḱlare oven på denne dejlige vandleg.
Efter badeturen ligger vi os i solen og lader os soltørre. Det er et smukt syn, mindst halvtreds nøgne teenagere af alle køn ligger mellem hinanden.
Da vi skal spise, er der mindst tyve stykker der stadig er nøgne, heriblandt mig selv. Lærerne
smiler bare. Måske er det ikke første gang, de ser den slags.
Jeg kan da godt fornemme, at mange kigger frækt på mig, når jeg går rundt, men sådan ser jeg nu engang ud. Vi får spaghetti med kødsovs i dybe tallerkener.
Vi fire venner vil lige gå en lille nøgen tur efter maden. Kun iført vandrestøvler traver vi ind i skoven. Jeg kunne sagtens leve som nudist, dels elsker jeg at vise mig frem, dels er det utroligt befriende. Det er også dejligt at se Frederik nøgen, han er faktisk ret lækker, jeg går og fantaserer om at sutte hans pik. Men trætheden begynder at melde sig, så vi vender om.
Man pisser bare op ad et træ. og der er en skurvogn, hvis man skal nummer to. Vi børster tænder i havvand, men skyller lige efter med flaskevand.
Jeg lyner min sovepose helt op, og inviterer Lasse indenfor under den. Det er han straks med på. Jeg kysser ham, så han ikke stønner, mens jeg onanerer ham. Jeg bliver spermvåd på maven. Så falder vi i søvn i den dejlig krammer.Kommentar