Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Simon (afsnit 7)

Karakter: 6.0/1
Visninger: 2342

Af: Nøgenhygge.

Læs flere noveller af:
» Nøgenhygge.

Skriv til:
» Nøgenhygge
Tags: Unge, Bareback, Oralsex, Analsex, Skolesex og Tvang
Simon (afsnit 7)

Jeg sidder og hyggesnakker lidt med Svend. Bortset fra at vi begge er nøgne og Svend lige kneppet en af sine elever, er alt ganske normalt.
Vi deler mere vin, så Svend må ofre at åbne en flaske mere. Han har sat lækker blid musik på anlægget. Jeg fortæller om min passion for dans, men er også interesseret i at høre Svends historie. Han startede med dans som kun femårig, men da han som teenager sprang ud, fik det mere alvor og en mulig livsretning for ham. Han gik direkte fra gymnasiet til en skole i England. Her fik han sin egentlige uddannelse. Han boede alle årene i London sammen med en fyr, men da de brød op, rejste han hjem for at arbejde herhjemme. Han havde lavet teater og dansescene jobs, men gik over til at undervise for nogle år siden.
Det var super spændende at høre om, men dels var jeg ved at være godt fuld, og dels måtte jeg vist også hellere komme hjem i seng til tiden.Jeg fik tøjet på, og gav han et farvelkys. Vi er enige om at lade som ingenting i timerne. Men jeg lover at komme og besøge ham igen snart.
Peter er kommet hjem endnu, så han kan ikke kontrollere, hvor længe jeg har været væk. Jeg gør mig klar til natten, og smutter i min egen seng. Jeg vågner ved larmen, Peter er plakatfuld. Han dingler rundt. Jeg skynder mig op, og hjælper ham af med tøjet, får ham ud og tisse af, og får ham lagt i seng. Han sover før hovedet rammer puden.
Næste morgen må jeg vække ham, og få ham sendt i bad, selv smutter jeg ned til morgenløb, må hellere holde mig udenfor rækkevidde, til han er blevet sig selv igen.
Den er en skøn morgen, jeg går hele turen med Maja i den ene hånd og Lasse i den anden. Frederik løber, håber sgu ikke han bliver sur. Da jeg kommer op ind på værelset igen, ligger Peter i sengen igen. Han er nøgen og dybt bevidstløs. Ved ikke helt hvad han forventer af mig, men beslutter mig til at melde ham syg. Så må jeg rende op og kigge til ham, når jeg kan. Morgenmad får i hvert fald ikke. Jeg scorer dog en termokande med kaffe, et krus med mælk samt en halv karton juice, og stiller det på vores bord.
De første to timer er drama, Svend er ikke mødt op, mon han har dårlig samvittighed, eller har han bare tømmermænd.
Vi diskuterer om hvilken form for forestilling vi skal arbejde hen imod. Der er flere der siger, at der skal være mange dansescener med mig. Godt for mit ego.
Der er mange gode ideer, men Maja foreslår at vi nyfortolker en klassiker, med spændende musik og dans til. Det bliver vi hurtigt enige om.
Lisa, vores dramalærer, er meget tilfreds med vore hurtige beslutning. Men jeg Tænker, at alle respekterer Maja, og lytter meget til hende
Lisa lover at komme med nogle forslag til morgen. Nu holder vi pause. Jeg løber hen til værelset, Peter ligger stadig i sengen. Men juicen er tom, og der er drukket godt med kaffe, men han sover igen. Jeg åbner døren, så der kan komme lidt frisk luft ind, og smutter tilbage til mine venner.
Vi får os en kop te og lidt frugt. Det er skønt at sidde ude på græsset. Men vi skal have engelsk nu. Det er mit favorit fag, af de boglige fag, og jeg snakker løs og deltager til min lærer store tilfredshed.
Maja driller mig efter timen, hun kunne godt fornemme, at jeg ville blære mig lidt. Så er det jo godt, jeg har en veninde, der kan få mig ned på jorden igen. Hun får et kys på munden. Men jeg vil lige se om Peter kan komme op til frokosten. Han sidder op nu, det er da stor fremgang. Jeg får ham skubbet ud i bad. Jeg smider selv alt mit tøj, og går med ham ud i badet. Vasker hans store muskuløse krop, og får ham ned, så jeg kan vaske hans hår, og massere hans hovedbund. Men kan se, der også er noget andet, der trænger til massage. Hans pik har rejst sig i sin fulde længe. Jeg tillader mig lige at vaske hans pikhoved først med sæbe, før jeg udfører mine orale pligter. Peter er dejligt stille i dag, men han nyder helt sikkert behandlingen, og jeg får belønningen i munden.
Så tager jeg ham med ind på værelset, og tørrer ham over det hele. Han må sgu selv tage tøj på. Men jeg får lige et kys på vejen ud.
“Hvad skulle jeg gøre uden dig,Simone, du er en engel”.
Bortset fra det der med Simone, er det flotte ord i hans mund.
Så er der frokost.
Lasse spørger, hvorfor jeg har været i bad. Jeg lyver, og siger jeg havde svedt hårdt i timerne. Det griner de heldigvis af.
Jeg går en tur med Maja, Frederik og Lasse vil kigge på nogle lektier.
“Hvad er det med dig og Peter” ?
Shit Majas ragekniv slår til igen.
Der er ingen vej udenom Jeg forklarer hende, at jeg tænder på at være underdanig i et forhold, og at Peter er en slags hersker over mig.
Hun vil vide, om han er ondskabsfuld over for mig. Jeg smiler, og siger, at det jo er det, der meningen, men han faktisk er ret rimelig. Men at han også tager sig nogle friheder, og presser mine grænser lidt.
Maja indrømmer, at hun ikke kan forstå det, men at jeg må love hende, at passe på mig selv.
Så griner hun, og siger, at så kan hun jo altid tvinge mig til at elske med hende.
Hvor er en dejlig veninde, jeg giver hende et kram og et kys. Vi går stille hånd i hånd resten af turen rundt.

Kommentar