Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Simon (afsnit 6)

Karakter: 0/0
Visninger: 2320

Af: Nøgenhygge.

Læs flere noveller af:
» Nøgenhygge.

Skriv til:
» Nøgenhygge
Tags: Unge, Bareback, Oralsex, Analsex, Aldersforskel, Skolesex og Tvang
Simon (afsnit 6)

Der er vist rift om mig for tiden. Tilbage i klassen skal vi have dansk, vores klasselærer Bente, er både sød og engageret. Vi skal læse en kort novelle, og diskutere indholdet sammen. Det er jo altid en udfordring, de mere umodne kan jo ikke læse mellem linjerne, de kan ikke læse symboler eller forstå hentydninger. Men det har jeg heldigvis lært, hurra for os nørder.
Nu er der heldigvis frokost, jeg kan jo ikke leve af sperm. Der er det store pålægsbord og rester fra kyllingerne. Jeg kaster mig i første omgang over det varme. Maja roser mig for min deltagelse i timen. Hun sad selv med fingeren oppe det meste af tiden som en anden Hermione. Frederik var mere stille, og Lasse var helt tabt, han havde vist også fået noget at spekulere på. Der er larm fra bordet med sportsidioter, flere dunker Peter i ryggen, han har nok igen blæret sig i noget fysisk. Jeg må vist på et tidspunkt finde ud af, om der hjerne eller kun muskler i den store dreng. Ikke fordi jeg vil brokke mig over hans fysiske formåen. Han behøver dog ikke straffe mig dagligt.
Efter maden har vi lige en times pause. Vi tre drenge og Maja, beslutter os til, at gå ned til Brugsen i landsbyen tæt ved. Ikke fordi vi sådan set mangler noget, men mere for at kigge og se på udvalget. Frederik og Lasse køber slik, Maja køber et blad og nogle menstruationsbind, jeg køber kondomer og glidecreme. Sådan har vi hver vores prioriteter.
Jeg smutter lige ind på værelset med mine indkøb, her står Peter sammen med en anden bøffel.
“Godt du kom, jeg har lige lovet Henrik, at han må kneppe dig for hundrede kroner”.
Peter holder mig fast, mens han trækker mine bukser ned. Jeg er prisgivet hans styrke.
“Han skal altså bruge gummi, jeg har lige købt nogle”.
“Okay”.
Jeg får et klask i numsen, og Peter fører to fingre op i mig. Så skal jeg stå foroverbøjet hen over skrivebordet. Henrik har fået gummiet på plads, og i en bevægelse trænger han op i mig. Pyha, det er godt jeg er trænet. Jeg bider smerten i mig, og tænker det er hurtigt overstået, men nej, drengen holder længe, jeg må bruge tricket med at stramme og slappe mine anale muskler. Det hjælper, han kommer i et brøl.
Henrik trækker sig ud, smider gummiet i skraldespanden, trækker bukserne op, og giver de hundrede kroner til Peter. Så forlader han værelset.
“Det klarede du sgu godt lille Simone, tror jeg sætter prisen lidt op”.
Pengene kommer ned i lommen på Peter. Jeg skal åbenbart ikke have dem.
Peter giver mig et kys, og går ud.
Jeg står bare lidt med bukserne nede, men der er timen begyndt, så på med bukserne og hen til klassen. Maja spørger, hvorfor jeg kommer lidt for sent. Jeg svarer, at jeg lige skulle gøre noget for Peter. Hun kigger skeptisk på mig, men jeg smiler bare tilbage. Kan stadig mærke,at jeg lige har fået pik.
Vi har matematik, her er jeg mere presset, så skal bruge mange ressourcer på at følge med.
Bliver nødt til at hvile mig lidt på værelset før aftensmaden. Så ikke så meget eftermiddagshygge til mig lige nu.
Jeg tager ganske enkelt tøjet af og kryber i seng.
Bliver vækket af Peter.
“Dovne tøs, hvad fanden ligger du og sover for” ?
Peter tydeligvis på vej i bad. Han er helt nøgen, og har et håndklæde over skulderen.
“Jeg skal lige skylle sveden af, så kommer jeg og tager dig”.
Jeg tænker straks rationelt, og kan faktisk godt lide ham svedig. Duftende af mandfolk.
Jeg tager mig sammen og stikker enden ud mod ham. Det kan han naturligvis ikke modstå.
Han trænger op i mig uden creme, kun med precum som glidemiddel. Heldigvis er det kun en teenpik, så den kommer op uden det store besvær, må dog lige bide lidt i sengetøjet, for ikke at skrige. Peter knepper mig hårdt. Jeg får selv udløsning ned i mit sengetøj, så kommer Peter også.
“Fuck dig Simone, du er sgu den bedste fisse på skolen”.
Min poetiske hersker tager sig et bad.
Jeg falder om på sengen igen, men klokken er ved at blive mange, så skal ikke sove nu.
Peter bliver færdig. Jeg må tale med ham nu om min aftale med Svend.
“Jeg er indkaldt til et møde i aften hos Svend, vi skal planlægge noget danseundervisning sammen”.
“Den svans, han kan lige vove at pille ved dig, så river jeg ham i småstykker”.
Jeg skal nok vare mig for at at pointere det selvmodsigende i hans udtalelse, men opfatter det som en tilladelse til at besøge ham.
Jeg får selv lige skyllet spermen af mig, og kastet noget tøj på før aftensmaden.
Mine venner vil vide, hvorfor jeg ikke var til te og eftermiddagshygge. Siger, at jeg følte mig lidt træt og måtte sove. Lasse kigger på mig, prøver at opfatte skjulte budskaber i mine ord eller kropssprog. Jeg lader ham bare stege lidt. Minder dem lige om, at jeg skal holde møde med Svend efter maden. I dag står den på fisk. Det er ikke alle unge der kan lide det, det nøjes så med kartofler og gulerodssalat. Jeg er heldigvis vant til al slags mad, så spiser med god appetit. Vi sidder lidt ved bordet og snakker, men så skal jeg afsted.
Svend har hentet mad, og har spist hjemme. Han har åbnet en flaske hvidvin, for som han siger, det passer så godt til fisk. Så tilbyder han mig et glas, hvem siger nej til det ?
Det er sindsyg god vin, nok det bedste jeg har smagt. Min mor er mere til papvin, og vi får det nærmest kun, når vi har gæster. Ved godt, der er meget snob i vin, men denne her er sgu ekstraordinær.
Svend bliver glad, da jeg roser vinen. Det er fuldstændig forbudt, men jeg har ikke tænkt mig at klage. Han skænker op til mig igen. Kom vist til at tømme det første lidt hurtigt. Typisk teenager fejl.
Svend har allerede en hånd på mit lår.
“Jeg så gerne lære dig lidt bedre at kende, du er den bedste danser, jeg nogensinde har haft på holdet”.
Jeg er sgu til slag for smiger. Har nok ikke fået nok ros som barn. Svends hånd er på vej højere op ad mit lår. Nu er jeg jo ikke helt naiv, så kan da sagtens tegnene. Lidt alkohol, smiger, og blid berøring. Kan sgu lige så godt smide bukserne med det samme. Jeg tager først min t-shirt af. Svend kysser mine brystvorter, det føles faktisk ret dejligt. Jeg mærker lige efter, den er god nok, han er stiv som en træstamme i bukserne. jeg rejser mig op og lader mine bukser falde ned, og træder ud af dem. Nu står jeg helt nøgen i hans stue.
Så griber jeg ned efter kondom og glidecreme i min lomme, og viser det til Svend. Vupti så er min danselærer også nøgen. Han er lidt feminin, men hans pik er stiv, så nu skal der bolles. Jeg lægger mig fladt ned over sofabordet på ryggen, og griber fat i mine fødder over mit hoved. Svend fumler lidt med gummiet, det hele går nok lidt stærkt for ham.
Men så får det på og smurt glide ud over gummiet. Nu får jeg sgu lærerpik. Uheldigvis holder han ikke så længe, men han får da en rimelig god orgasme. jeg sætter mig ned i sofaen igen.
“Giver du et glas vin mere” ?
Kommentar