Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Simon (afsnit 5)

Karakter: 6.0/1
Visninger: 2570

Af: Nøgenhygge.

Læs flere noveller af:
» Nøgenhygge.

Skriv til:
» Nøgenhygge
Tags: Unge, Bareback, Oralsex, Analsex, Skolesex, Første gang og Tvang
Simon (afsnit 5)

Der er ulideligt varmt på værelset, da jeg vågner. Vil ikke gå hen og åbne døren, ved at jeg skal arbejde, hvis Peter vågner. Ligger og tænker tilbage på, hvordan jeg er havnet sådan her.
En morgen havde min mor bedt mig om at lukke varmemesteren ind, han skulle ordne vores afløb. Lille uskyldige mig, var kun i små hvide briefs, da de ringede på døren. Jeg var hjemme, da mine klassekammerater gik til præst, jeg har aldrig været tiltrukket af mystik og overtro. Så jeg skulle først møde kl 10. Andreasen blev meget snaksalig, og måtte røre ved mig. Efter ti minutter havde jeg suttet hans pik. Næste onsdag, var han der igen, men det var et andet afløb han havde i tankerne. Andreasen er en ordentlig mand, han har selv kondom og glidecreme med. Jeg fandt ud af at jeg tændte på håndværker pik. Det skulle altid foregå på mit drengeværelse, jeg skulle være nøgen, men han åbnede bare sine arbejdsbukser. Fin ordning for begge parter.
Jeg havde et lille job i McDonald. Min mor troede jeg tjente alle mine lommepenge der. Men det kunne ikke dække mit tøjforbrug. Så jeg arbejde som trækkerdreng. Ved parken er der en parkeringsplads, og foran toilettet er der en bænk. Her sidder du blot og venter på tyrene, der kommer i deres biler. Selvom jeg var den dyreste dreng der, manglede jeg aldrig kunder.
Der er faktisk mange tusinde kroner mellem mine bøger på reolen hjemme. Da jeg fik downloadet grindr, åbnede der sig nye muligheder. Begyndte at besøge unge mænd, der tændte på drenge. Jeg slugte mængder af sæd og fik pik op analt hver uge.
Jeg ligger i mine egne tanker og nulrer min pik, da Peter kalder mig tilbage til virkeligheden.
“Hvad fanden laver du, kom straks herover”.
Jeg rejser mig lydigt op, og ser at Peter har slået dynen til side, og afslører en morgen stiv pik. Finder glidecremen i på bordet og smører først mit hul så Peters flagstang. Jeg holder øjenkontakten med ham, mens jeg sænker mig ned over ham. Jeg rider ham stille, han ligger bare og nyder det. Efter fem minutter sætter jeg tempoet op, og strammer godt med mine anale muskler. Det bringer ham til udløsning.
“Gå ud og barber den tøsepik, jeg gider ikke se på de hår længere”.
Det er et stort offer, jeg var den næstsidste dreng i klassen, der begyndte at få hår på. Mini Emil tæller ikke rigtigt, selvom han var den sidste, da han har sprunget en klasse op, han er en lille splejs med en stor hjerne.
Men selvfølgelig adlyder jeg, jeg låner hans barberskraber, og forvandler mig til en lille dreng. Jeg går ind og viser resultatet frem. Det kan han lide.
“Fra nu af, holder du dig glat”. Tænker, det er det nærmeste jeg kan komme på ros fra hans side.
Vi ligger lidt og kysser i hans seng. Han skal jo ikke løbe her til morgen på grund af hans skade til fodboldkampen i går, så jeg slipper også. Jeg hjælper ham op og ud bad. Får også selv en hurtig skyller. Så skal jeg finde tøj frem til ham. Da jeg griber ud efter underbukser, får jeg besked på at gå comando. Peter godkender mine mindste shorts og en stumpet lyserød. t-shirt. Der skal ikke meget bevægelse til før min lille pik og nosser falder ud af mit bukseben.
Jeg fungerer igen som krykke til spisesalen. Peter bliver afleveret ved sit sædvanlige bord. Jeg bliver sendt efter mad til ham. Han skal have havregrød, to stykker franskbrød med ost og marmelade, samt to store kopper kaffe med mælk. Så kan jeg selv få noget morgenmad.
Jeg må forklare mine venner, hvorfor jeg ikke deltog i morgenløbet. Dog ikke hele sandheden. Frederik vil vide, hvorfor jeg nærmest er halvnøgen. Jeg indrømmer, at det er Peter, der har valgt mit tøj i dag.
“Jeg tror han udnytter dig, bare fordi du er gay, behøver du ikke at være hans slave”. Maja er knivskarp.
Lasse griner. “Ha ha, jeg tror han kan lide det”.
Han skulle bare vide, at han har 110 procent ret.
Jeg ser at Peter har rejst sig, han går nogenlunde ubesværet igen. Enten har kommet sig ret hurtigt, eller også er jeg bare for nem.
Vi skal naturligvis have dans de første to lektioner. Jeg kunne lige så godt have skrevet gayboy i panden. Alle kigger på mig, også Svend, som får et lystent blik i øjnene. vi har en let opvarmning, så stræk øvelser på gulv. Svend stiller sig, så han har frit udsyn til mit hårløse nøgne skridt. Nu skal vi arbejde med en serie, jeg er dermed fuldstændig på hjemmebane. Allerede efter første gennemgang, har jeg styr på trinene. Det er jo også helt klart begynderniveau. Jeg får derfor en mindre gruppe som jeg skal instruere. Fem piger og så Lasse, der er stiv som et bræt, jeg må hele tiden have fat i ham, men det har han vist ikke noget imod.
Det bliver nogenlunde hæderligt, da vi skal udføre den i tempo til musikken. Svend vil lige tale med mig, så han sender lige de andre ud i luften i ti minutter. Lasse kigger meget mistænksomt tilbage på mig.
“Simon du danser jo på et meget højt niveau, det er en fornøjelse, kan du komme hjem til mig i aften, der er noget jeg gerne vil drøfte med dig. Jeg bor i lærerboligen lige på hjørnet derhenne”.
Svend lægger en arm rundt om mig, og lidt “tilfældigt” falder den ned på min bagdel.
Der står sex og liderlighed i blikket fra ham, men jeg svarer høfligt, at det vil jeg da meget gerne.
Jeg skal vist lige forklare Peter, at det er godt for min karriere, at besøge Svend.
Nu er pausen forbi. Lasse kommer straks hen, og spørger om, hvad Svend ville mig. Drengen er glødende jaloux. Jeg beroliger ham med, at det kun handlede om dans. Det tror han tydeligvis ikke en skid på. Jeg skynder mig, at give ham et kys på munden for at lukke ned for den snak.
Resten af tiden går med en sjov danseleg, en slags folkedans. Der er pause før næste time, der er almindelige skolefag resten af dagen. Jeg smutter op og klæder om til mere normalt tøj. Håber ikke, at jeg får smæk for det.
Vil lige have en kop kaffe inden det går løs igen. Lasse står og venter på mig. Han ligner en mellemting mellem et tordenvejr og en ulykke. Hvad skal jeg stille op med ham ? Han er jo super sød, og jeg vil gerne være sammen med ham, men han kan jo ikke tilfredsstille alle mine behov.
“Skal vi lige smutte op på dit værelse. Så må jeg prøve at muntre dig lidt op”.
Vi låser døren og håber ikke hans roomie skal bruge noget lige nu. Jeg åbner hans bukser, og får ham ned og ligge på sengen. Hans pik ser faktisk super lækker ud. Den vokser sig hurtig stiv, da jeg tager den i munden. Med den ene hånd holder jeg om hans nosser, og den anden hjælper til med at onanere ham. Stakkels liderlige dreng, han sprøjter på to minutter.
Godt, så kommer jeg ikke for sent til timen. Giver ham lige et kys med hans varme sæd i min mund. Så tager jeg ham i hånden. Han får lige ordnet sit tøj, så går vi ned igen.
“Du er den første fyr jeg har været sammen med, hvor var det skønt, har drømt om det, og dig, siden jeg så dig første gang”.
“Det er helt okay søde Lasse, som du nok kan forstå er jeg åben gay, og har en del erfaring, men lad os se hvordan det udvikler sig”.
Så siger han det; “Jeg elsker dig Simon”.
Kommentar