Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Simon (afsnit 4)

Karakter: 6.0/1
Visninger: 2289

Af: Nøgenhygge.

Læs flere noveller af:
» Nøgenhygge.

Skriv til:
» Nøgenhygge
Tags: Unge, Bareback, Oralsex, Analsex, Skolesex og Tvang
Simon (afsnit 4)

Jeg sidder nøgen på værelset og laver mine lektier. der er ingen grund til tøj, dels er det dejligt varmt, og dels har Peter set hver en del af min krop. Peter selv sidder i døren på en stol og tager lidt sol, han har dog et par Calvin Klein underbukser på. Bedst som jeg er fordybet i mine opgaver, kan jeg høre stemmer udefra. Det er to gutter fra Peters idrætslinje der kigger forbi. Det er faktisk ret flovt, jeg ved, at hvis jeg rejser sig op, vil de se min nøgne krop, håber de bare bliver udenfor. Men så byder Peter dem indenfor. Den en holder en pose i hænderne. Den indeholder naturligvis øl. Det er strengt forbudt at indtage alkohol på skolen, hvorfor alle gør det i smug.
“Rejs dig lige op og drej dig rundt lille Simone, mine venner skal lige se, jeg ikke lyver”
Fuck, Peter har pralet med mig. Men der farer en djævel i mig, jeg rejser mig op og laver en piruette på stedet.
“Hun er sgu da utrolig nice, du kan ikke være bekendt at holde hende for dig selv”.
“Nej, vi andre må vel også få en tur” ?
“Hun er min, hvis I så meget som rører hende, kommer i hjem i en ambulance”.
For det første taler de om mig, som om jeg ikke har nogen mening selv, for det andet, insisterer de på at kalde mig “hun”, og Peter bliver ved med at kalde mig Simone. Jeg bliver nødt at få det stoppet, ellers vil hele skolen, i løbet af kort til overtage det. Jeg sætter mig over på skødet af Peter, og tager en tår af hans øl.
“Det er okay, men Peter er til drenge, så jeg er altså ikke nogen tøz”.
Vennerne får et grineflip. Jeg sidder nøgen på skødet af Peter med en arm rundt om skulderen på ham, og drikker af hans øl. Til min store glæde, kan jeg mærke, der sker noget bukserne under mig. Peter begynder at sidde lidt mere uroligt, jeg har vist overtaget lidt endnu.
Drengene har drukket deres øl, og siger “hej” og forsvinder ud ad døren igen med et smørret grin. Peter tager dåseøllen fra mig, jeg kan mærke, der er noget på vej.
“Jeg må vist lige lære dig at opføre dig ordentligt”.
I et snuptag ligger jeg hen over hans knæ med enden i vejret. Ups…..
Jeg får mit livs første rigtige endefuld. Peters store hånd klasker min røv fra balle til balle. Han er jo bomstærk. Jeg får tårer i øjnene, men tør ikke rigtig hyle op, men nøjes med at jamre lidt. Da jeg lægger en hånd imellem, for at beskytte min røv. Opdager jeg hurtigt, at det er en stor fejltagelse. Med en hånd holder han begge mine arme fast på ryggen af mig, og nu får jeg endnu flere smæk. Det gør sindsygt ondt, samtidig er det totalt ydmygende.
Nu er han tilfreds. Han løfter mig op og stå igen. Jeg skal vise mine røde baller frem for ham. Så snupper han sin telefon, og tager et billede af min stakkels røv.
“Sig undskyld, og nu håber jeg, du har lært noget”
“Undskyld Peter, jeg skal nok opføre mig ordentligt”.
“Okay, sut min pik, så må vi se på det senere”.
Jeg går lydigt på knæ, og befrier hans stive pik fra underbukserne, og tager den straks i munden.
“Ingen hænder, kun mund”
Peter er blevet stangliderlig igen af at have straffet mig, så han kommer ret hurtigt.
Han trækker sine underbukser op igen, tager en t-shirt og og nogle shorts på, og går ud i det dejlige vejr. Jeg står op og laver resten af mine lektier. Har dog lige været ude på badeværelset og smurt min ømme røv med lidt bodycreme. Det svier lidt, men tænker det hjælper.
Da det er tid til aftensmad, trækker jeg i lidt tøj og smutter ned i spisesalen. Vi skal have stegt kylling med ris og karry sovs. Der er vild jubel. Jeg sætter mig forsigtigt ned, Mine venner spørger, hvad der er i vejen. Jeg siger bare ligeud, jeg fik smæk af Peter. De griner, men ved ikke, om de skal tro på det eller ej.
“ Det skal I ikke tage så tungt, det var min egen skyld”.
Vi nyder den gode mad, og spiser, til vi er ved at revne.
Lasse er ikke helt overbevist, han spørger igen til, om det virkelig er rigtigt, at jeg fik smæk.
Jeg rejser op, og vender numsen til dem, og trækker ganske diskret ned i mine bukser, og afslører mine røde baller, der er håndaftryk på siderne. Nu er der vist ingen tvivl længere.
Jeg er lidt glad for at Maja havde rejst sig fra bordet, hun ville helt sikkert flippe lidt ud over det.
Om aftenen er der arrangeret en fodboldturnering. Idrætslinjens store aften.
Jeg skal ikke nyde noget, er jo boldmongol, så nøjes med at kigge på.
Peter er kommet på hold med de to fyre, der så mig nøgen. Selvsikkerheden lyser ud af dem, de har sikkert også noget at have det i. Der er lavet en fin lille turnering med fire hold i alt. Taber man er man ude. Peter løber solen sort, og scorer tre mål på tyve minutter. Der bliver råbt og heppet, det er lige før, jeg bliver grebet af stemningen. I anden kamp bliver han skadet, men efter at have lavet to mål, og han kan derfor ikke være med den sidste halvleg. Men det er nok, hans hold vinder. Peter bliver båret i guldstol af sit hold. Nu skal der laves en lille fest i opholdsstuen. Der er sodavandsbar og chips til alle. Der er fin stemning, jeg danser mest med Maja, men også med Lasse. Lasse vil nu hellere snakke. Han spørger igen ind til mine smæk. Jeg kan se og høre på ham, at det ophidser ham. Der er kommet telt hans shorts, og der er hektiske røde pletter på hans kinder. Da jeg tager en hånd ned på hans skridt, er han lige ved at komme i sine bukser. han har fået en god jackoff fantasi til senere.
Peter sidder i en lænestol, og holder hof. Da det er sengetid, fungerer jeg som krykke for Peter hjem til værelset. Jeg skal klæde ham af, men får lov til at sove i min egen seng. Det er både godt og skidt. Jeg får sovet en del bedre, men jeg får ingen sex. Peter skal dog lige se min røv, den har fået sin normale farve igen. Han kysser mine baller.
“Hvorfor valgte du mig” ?
“Prøv lige at åbne din grindr. Du havde vist glemt at lukke den på besøgsdagen”.
Jeg tager min telefon frem og åbner app’en. Får det sædvanlige billede frem med afstande. Ud fra 0 meter står profilen Predator. Jeg kan kende Peters muskuløse krop på billedet. I hans korte tekst står der, at han er toprovdyr, og han søger en villig fyr. Jeg kan jo min egen profil, der står jeg er submissiv og søger en hersker. Der er ansigtsbillede på min profil. Shit jeg har jo totalt udleveret mig selv til ham på forhånd. Peter vil sove nu, jeg kysser ham godnat, og smutter over i min seng. Rovdyret har vist fundet sit bytte.
Kommentar