Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Simon (afsnit 3)

Karakter: 6.0/1
Visninger: 2795

Af: Nøgenhygge.

Læs flere noveller af:
» Nøgenhygge.

Skriv til:
» Nøgenhygge
Tags: Unge, Bareback, Oralsex, Analsex, Skolesex og Tvang
Simon (afsnit 3)

Min krop adlyder, jeg går på knæ foran ham, og begynder at sutte pik på Peter. Jeg ved jeg er god til det, har altid fået ros for mine sutte skills. Men slask, jeg får en syngende lussing.
“Koncentrer dig om opgaven”.
Jeg begynder stille at græde, kan sgu ikke lade være, det er så fucking urimeligt. Peter smiler bare.
“Så så, op i sengen med dig, jeg vil have dig på ryggen, vil se dit smukke ansigt, når jeg knepper dig”.
Igen adlyder min krop. Peter placerer hovedpuden under mig. Så bøjer han mine ben op over mit hoved.
“Det er den smukkeste stjerne, jeg nogensinde har set”.
Der kommer glidecreme på hans pik og et par våde fingre kommer op i mig. Jeg er trænet i at slappe min ringmuskel af, så det går nemt. Men jeg er lidt nervøs for hans store tykke pik.
Det viser sig at Peter en en blid og hensynsfuld elsker, hvem skulle have troet det ?
Lige så forsigtigt kommer hans pikhoved indenfor, det bliver der, til han kan mærke jeg byder ham indenfor i varmen. Ganske langsomt kommer der nogle få centimeter ind ad gangen. Jeg kan nå at slappe af, og faktisk nyde hele indtrængningen. Hurtigt finder han mit sted, og knepper mig rytmisk. Al min opsparrede frustration og indebrændte liderlighed får frit løb. Selvom min pik er helt slap, sprøjter sæden ud af mig mere og mere for hvert stød. Min mave og brystkasse er oversmurt med min drengesperm. Det er med sikkerhed den bedste orgasme i mit liv. Peter kommer også nu, jeg kan mærke, hvordan det rykker i hans pik, mens den tømmer sig oppe i mig.
Han lægger sig fladt ned oven på mig, min sperm bliver smurt godt ud mellem os. Peter kysser mig kærligt. “Fuck Simone, du er bare fantastisk dejlig”.
“Vil du ikke godt lade være med at kalde mig Simone, jeg hedder Simon” ?
“Næ, men nu skal vi sove, flyt dig lidt ud til siden”.
Peter krammer mig, og kysser mig, men så falder han pludselig i søvn. Jeg kan lige akkurat være der i vores enmandsseng. Der er sperm over det hele, mit numsehul er begyndt at lække. Jeg har en klar ide om, hvem der kommer til at vaske sengetøjet.
Da jeg vågner næste morgen, står solen lige ind i mit ansigt, jeg kan mærke jeg skal tisse noget så voldsomt. Det lykkedes mig at kante mig ud under Peter. Jeg sætter mig på wc'et og tisser. Tænker, nu tisser jeg sgu også som en tøs, hvad skal det ikke ende med ?
Klokken er kun fem, så jeg lister tilbage i min egen seng. Hvis jeg er heldig kan jeg få to timer mere på øjet.
Peter rusker mig vågen. “Kom vi skal i bad nu”.
Modvilligt forlader jeg den dejlige varme dyne, og følger med ud i bad. Peter tænder for vandet, men presser mig ned på knæ, så tømmer han sin blære ud over mig. Han rammer mig også i munden, jeg kan smage hans morgenpis. Så får jeg pikken i munden som i mellemtiden er vokset sig stiv. Nu vil han suttes igen. Teendrenge er næsten umulige at stille tilfreds. Han hjælper selv lidt til, ved at spille sin pik, men jeg skal have det hele i munden og vise, at jeg synker det. Så kører han lige en enkelt gang rundt med bruseren, så slukker han for vandet. “Det må være nok, vi skal jo i bad efter morgenløbet. Jeg kanter mig ud og tørrer mig nødtørftigt, og finder mit sportstøj frem. Jeg er lidt groggy, så Peter er ude ad døren før mig.
Maja står heldigvis og venter på mig. Hun kigger lidt bekymret på mig.
“Har du sovet dårligt” ?
“Nej nej”. Lyver jeg, så sætter vi i gang.
Det er en vidunderlig smuk morgen, og ret hurtigt går vi ned i gang tempo. Vi går hånd i hånd, og nyder stilheden, når ellers min veninde kan tie stille. Da vi kommer hjem på efterskolen, får vi travlt, der er morgenmad om få minutter.
Jeg skynder mig op i bad. Denne gang med shampoo og rigtig bodywash.
Jeg hiver bare et par short på og en t-shirt over hovedet, og styrter ned i spisesalen. Frederik og Lasse har reserveret en plads til mig. De er sgu søde. Jeg giver dem begge et kram og et kys på kinden. Lasse rødmer igen, han er vist ved at være hårdt ramt. Efter et solidt morgenmåltid er der almindelig skolegang. Jeg har siddet for mig selv og nørdet en del år, det var ligesom mit frirum, så jeg er mere end okay til de fleste fag. Vi lægger ikke for hårdt ud, og min klassekammerater er alle fra min linje og lærerne positive. Vi får at vide, at denne den første weekend , ikke er til hjemrejse, da vi skal sove i telt, og lære hinanden bedre at kende.
Der vil blive sat et opslag op om, hvilke telte vi hver især skal sove i.
Senere så jeg, at jeg skulle sove i en tipi med ti andre fra min klasse, både Frederik og Lasse er der samt heldigvis også Maja.
I frokostpausen går jeg en tur i skoven med Maja, hun holder hånd, og kysser mig på kinden.
Jeg gengælder hendes kys med et ordentligt et på munden.
“Hvorfor skal du også være så sød og lækker, jeg forelsker mig altid i bøssedrenge” ?
“Søde, jeg har så meget brug for en god veninde som dig, tag mig som jeg er”.
Maja giver mig en super krammer.
“Tak, det vil jeg naturligvis også, måske jeg kan lokke lidt bi-side ind i dig”.
“Dejligt, du kan da prøve, jeg elsker dig jo på min måde”
Da jeg sidder på værelset efter timerne og laver lektier, kommer Peter ind.
Han bøjer sig ned over mig, kysser mig på panden, og jeg kan mærke hans svedige krop mod min. Det går lige i pikken på mig.
“Jeg går lige i bad, du smider tøjet, og kommer ud og vasker mig på ryggen”
Peter stripper midt på gulvet, og lader tøjet ligge og flyde. Jeg må jo passe mine forpligtelser, så får også tøjet af, og går ud til ham. Min stive drengepik afslører, at jeg tænder på situationen. Peter er ved at vaske hår, da jeg går på knæ, og tager hans pik i munden. Så skubber han mig hen over mod toilettet, og får mig bukket forover. Okay, jeg skal kneppes stående. Peter er utålmodig, efter en hurtig finger i mit drengehul, kommer hans våde pik op i mig. Det gør først ret ondt, men så slapper jeg mere af, og kan begynde og nyde det. I forhold til første gang, er det en mere brutal Peter, der knepper mig. Lyden af hans krop mod min er ret høj, dels er vi jo våde begge to, og dels er badeværelset vægge med til at forstærke lyden. Det er tydeligt, at det tænder Peter, han lader sig klaske op ad min røv. Han lægger heller ikke nogen dæmper på sig selv, da han kommer oppe i mig. Han brøler sin orgasme ud. Tilbage i badet vasker vi os bare færdige, jeg får dog lidt kys på munden undervejs. Peter tager sit håndklæde med ud i værelset.
“Får du lige tørret op herude, der er jo vådt over det hele”
Jeg må vist både købe en gulvklud og en skraber, hvis ikke alle mine håndklæder skal slides op.
Kommentar