Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Nosserkamp

Karakter: 4.2/5
Visninger: 9348

Af: Kedde.

Læs flere noveller af:
» Kedde.

Skriv til:
» Kedde
Tags: Unge, Gruppesex og Onani
Nosserkamp er en historie fra det virkelige liv. Den handler om tre unge drenge på omkring de 13 år. Det hele starter på skolen, hvor Jesper begynder at gribe efter de andres nosser. Mads, som er hovedpersonen i denne historie, er vild med nosserkamp, det at en rører ved hans nosser, og det der ske hjemme hos ham efter skole. Læs historien og find ud af, hvad Mads oplever hjemme efter skole.

Med i denne historier er: Mads, Jesper og Michael, og alle tre er gode venner og går i samme klasse.

Kap 1.: Nosserkamp.

Jeg var nok begyndt at kigge efter drenge mere end efter piger. Når jeg spiller pik, tænker jeg mere på drenge end på piger. Jeg kunne helle ikke lade være med at kigge på de andre drenges pikke, når vi havde idræt i skolen. Men jeg holdt det skjult for de andre i klassen, de ville nok bare drille mig med, at jeg kunne lide mit eget køn. Mine to gode venner havde jeg helle ikke fortalt det til, men der skete en ting, der fik mig til at sige det, eller de fandt ud af, at jeg var bøsse. I hvert fald fandt de ud af, at jeg kunne lide at blive bundet.

Det hele startede med en almindelig slåskamp i klasseværelset, som vi havde gjort det så tit, når der skulle ske et eller andet. Men denne slåskamp glemmer jeg aldrig, for Jesper, en af mine venner, tog fat om mine nosser - uden på bukserne.

- Så kan du lære det, sagde Jesper og grinede og gav slip igen.

Selv om det gjorde lidt ondt, var det en dejlig fornemmelse, at en rørte på mine nosser, og det samme syntes min pik, for den blev hurtigt stiv. Jeg skulle passe på, at de ikke opdagede, at jeg havde fået stivpik, så jeg fik rettet den til i bukserne. Så kastede jeg mig over Jesper, han skulle ha samme tur. Jeg fik fat i hans nosser. Det var en dejlig fornemmelse at mærke en andens nosser, men det var nok en anden fornemmelse, hvis der ikke var bukser imellem.
Jesper fik kastet mig væk, hvor han prøvede at komme til at få fat i mine igen. Jeg nåede at dække til, for hvis han fik fat, ville han også kunne mærke, at jeg havde stivpik. Det vil være for pinligt, hvis Jesper fandt ud af det, bare fordi han havde haft fat i mine nosser for lidt siden.

Efter at Jesper, Michael og jeg havde haft fat i hinandens nosser, ringede det ind til time, og vi skulle ha dansk i de sidste to timer. Jeg kunne ikke lade være med at tænke på, hvor dejligt det var at røre mine venners nosser, også selv om det var uden på bukserne. Jeg begyndte at sidde og tænke på, hvordan det ville være at leger nosserkamp uden tøj på. I de to sidste timer sad jeg med konstant stivpik, og jeg var bange for, at Jesper og Michael vidste det. De havde hele tiden vendt sig om og kigget på mig, og de var begyndt at grine, så læreren var nødt til at dæmpe dem.

Nosserkamp havde vi næsten hver dag i skolen, hvor det næsten altid var Jesper, der startede med at gribe fat i Michaels eller mine nosser. Jeg var også begyndt at tænke på, om han også var som mig, en som kunne lide sit eget køn.

Nogle uger efter vi havde begyndt vores nosserkamp, skulle vi hjem til mig efter skole. Og det er en eftermiddag, jeg aldrig glemmer. Det var den dejligste eftermiddag, jeg har haft.

Vi kom hjem til mig. Mine forældre var stadig på arbejde, så vi havde hele huset for os selv, og det var jeg også glad for, vi havde, for Jesper havde fundet på en leg, vi skulle prøve. Den gik ud på, at en skulle bindes, og skulle prøve at komme så hurtigt fri som muligt. Jesper og Michael syntes, jeg skulle starte, så de begyndte at binde mine arme og hænder fast omme på ryggen af mig, hvorefter de så efter bandt mine ben sammen og lagde mig ned i sengen.

- Lad os se, hvor hurtigt du kan kommer fri, sagde Jesper.

Jesper og Michael stod ved siden af sengen og grinede. Jeg lå og rullede rundt i sengen for at kommer fri. Og mens jeg lå der og prøvede at komme fri, kunne jeg mærke, at min pik begyndte at blive stiv. Jeg tænkte på, om Jesper og Michael kunne se det, for det var tydeligt at se på mine bukser.
Jesper og Michael fik øje på bulen i bukserne, og de begyndte at grine, og så begyndte de at diskutere, om de skulle hive mine bukser af. Det endte med, at de hev dem af mig, og jeg prøvede at få dem til at lade være med det, men det var ikke let, når man var bundet på arme og ben.
Det var pinligt at ligge i sin seng med bukser og underbukser trukket ned til knæene, plus at ens pik lå stiv op af ens mave.

- Du kan vist nok lide a blive bundet, sagde Michael.

Jesper og Michael satte sig ned i sengen ved siden af mig, hvor de begyndte at spille min pik af på mig. Jeg kunne mærke, at jeg var kanon rød i hovedet, og jeg vidste ikke, hvad jeg skulle gøre af mig selv. Selv om inderst inde kunne jeg godt lide det, men det turde jeg ikke fortælle dem, selv om de var mine gode venner. Jeg begyndte at ligge og rulle mig fra side til side for at håbe på, at de ville stoppe, men Jesper satte sig på mine ben og Michael holdt mig ved skuldrene.
Jeg kunne mærke, at jeg var ved at komme. Jesper blev ved med at hive i min pik. Jeg begyndte at trække vejret tungere og tungere og begyndte at stønne, og jeg kom i en stor orgasme. Det har aldrig før kildet så meget i min pik, som det gjorde, da Jesper spillede den af på mig.

Efter jeg havde sprøjtet, bandt Jesper og Michael mig fri, og de forsvandt meget hurtigt fra mit værelse. De var sikkert bange for, at jeg skulle hævne mig, hvad jeg også fik gjort senere hen, og det er en anden historie.
Kommentar

Navn:baldur
Dato:30/05 2013
hvornår får vi så den anden historie?