Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Simon (afsnit 2)

Karakter: 0/0
Visninger: 2616

Af: Nøgenhygge.

Læs flere noveller af:
» Nøgenhygge.

Skriv til:
» Nøgenhygge
Tags: Unge, Oralsex, Skolesex og Tvang
Simon (afsnit 2)

Jeg vågner ved at Peter slikker mig i øret. Det går pludselig op for mig, at jeg ligger nøgen i sengen stort oven på ham.
“Dejligt du våger, søde, jeg har et lille job til dig før vi skal morgenløbe. Peter griber min hånd, og trækker den ned til hans morgenjern. “Kan du se, hvad jeg mener”, først tror jeg, at jeg skal spille ham, men så nemt går det ikke. Han tager fat om mit hoved og presser mig ned til hans pik. Heldigvis har jeg prøvet det mange gange før, men er dog aldrig blevet tvunget på denne måde. Jeg har indset, at det ikke nytter noget at protestere, og jeg kan mærke, at jeg faktisk har lyst til at tilfredsstille ham. Jeg får hans store pik i munden, og prøver at undgå gag refleksen. “Skynd dig lidt, vi skal være klar om ti minutter”
Peter tager fat med begge hænder om siderne på mit hoved, og bruger mig som en anden fleshlight. Jeg griber fat i hans boller, og suger og slikker, det bedste jeg kan. Så kommer han, der er ingen advarsel, han fylder blot min hals med sperm. Så trækker han mig op på sin mave, og jeg får et kys på kinden. “Godt arbejde, jeg har mere til dig senere”.
Nu får vi travlt, jeg trækker et par shorts på, og en t-shirt. Mine løbesko er også klar. Jeg må dog lige ud og morgentisse, og skylle munden, før vi skal ud til de andre. Det meste af skolen er mødt op, en overfrisk idrætslærer med fløjte om halsen, sender os afsted, selv løber han foran. Jeg har mistet kontakten med Peter, men så får jeg øje på Maja, hun danner bagtrop sammen med mig og et par andre piger. Som alle piger snakker hun løs, hun vil vide om jeg har sovet godt, og jeg havde svært ved at komme op, og om jeg har fået pakket ud, om min værelseskammerat er flink og så videre, heldigvis, hører hun ikke rigtigt mine undvigende svar. Det er en tre kilometers lang rute, og faktisk meget naturskøn. Maja og jeg kommer ind som de sidste, men vi løber også med hinanden i hånden. Jeg må op i bad, før timerne starter. Selvfølgelig er badet optaget, men døren står åben, og Peter kalder på mig. Jeg får tøjet af, og går ud til ham.
“Fuck, du er smuk, drej dig lige rundt”. Jeg laver en piruette på stedet. Jeg nyder, at han kigger på mig med et lystent blik. Min lille pik afslører, at jeg tænder på det, den står stiv op ad min mave. Peter er færdig nu, og overlader badet til mig. Selvfølgelig er der vådt på gulvet igen. Så griber han om min lille pik. “Den der må du selv klare”
Han går ud, og lukker døren efter sig. Jeg skynder mig at vaske mit hår og kroppen. Men onanerer ikke i badet. Så tørrer jeg mig, og bruger min deo. Jeg må igen tørre gulvet op.
Inde på værelset er Peter kommet i tøjet, det vil sige sportstøjet, for vi skal mødes med vores linjer her til formiddag. Han griber mig om livet, og kysser mig på munden, før han smutter ud. Jeg tager selv et par løse bukser, og pæn ny t-shirt på. På fødderne har jeg mine dansesko. Der er vel cirka tyve elever på holdet. vi har to instruktører, Lisa står for drama, og Svend er vores danselærer. Jeg har ingen fordomme, men der stå godt nok gay i panden på ham. Lys stemme, bløde håndled og kropsnært tøj i pastel farver.
Svend er vel ikke mere end 25 år, og en flot fyr. Først skal vi sidde i rundkreds og fortælle hvem vi er, og hvorfor vi har valgt linjen. Jeg siger bare at jeg elsker at danse, og at jeg gerne vil lære at spille bedre skuespil, da jeg tænker på at blive skuespiller senere.
Jeg har kun været med i to forestillinger, i den ene skulle jeg mest danse, da det var en musical, og i den anden havde jeg en mindre rolle som barn. Det er tydeligt at Svend kigger meget på mig, men sådan virker jeg vist på andre. Så bliver der sat noget fed disco musik på, og vi skal bare danse frit mellem hinanden. Vi er tre drenge på holdet, så vi holder os lidt sammen. Jeg kan se, de to andre drenge gerne vil se, hvordan jeg danser, så de får lige et lille show. Ups, nu står flere stille og kigger på mig, det var ikke meningen. Maja redder mig. Hun går hen og holder om mig, og vi danser videre sammen. Der bliver lige en vand drikke pause. Svend er over mig med det samme. “Simon, du har jo talent, ej hvor er det skønt at se”. Jeg rødmer klædeligt, men det her betyder faktisk meget for mig. Jeg må fortælle at jeg har gået til hip hop og disco dans i mange år, og har også deltaget i konkurrencer. Jeg får et kærligt klap på hovedet. Nu skal vi lave de sædvanlige tillidsøvelser og små lege. Det er super hyggeligt. Det her bliver sgu et fantastisk år. Jeg når helt at glemme, at jeg er blevet fast sexslave for min roomie. Men det må jeg så tage med.
Der er dejlig frokost buffet. Jeg sidder sammen med de to drenge fra min linje. De viser sig at hedde Frederik og Lasse. De kommer begge fra hovedstadsområdet. Det er teater delen, der har fået dem til at melde sig på vores linje. Men de roser mig begge for min dans, og spørger om jeg kan lære dem noget. Minder dem lige om, at Svend faktisk er vores danselærer, og at der stod i programmet, at det ikke krævede forudsætninger, blot lyst for at melde sig. De er sgu ret cute, har vist fået mig en fanklub allerede. Nu kommer Peter hen til vores bord, han lægger en besiddende hånd på min skulder, og kigger lidt op og ned af mine venner. “Skal du ikke lige præsentere mig for dine små venner her” ?
“Sorry guys, Peter her tror han ejer mig, fordi vi bor på værelse sammen”.
“Ha, det gør jeg sgu da også, især når jeg trænger”. Han blinker til mine venner.
De tager det pænt, og giver hånd, og fortæller hvem de er. Peters tallerken minder mere om et fad med mad, men han er jo også kæmpe stor i forhold til os.
“Hvad har sådan nogle tøser fået tiden til at gå med i formiddag” ?
Først griner vi lidt, men så går det op for os, at han mener det helt alvorligt. Vi fortæller om dansen, og at vi kun er tre drenge på linjen. Lasse plaprer ud med, at jeg er super til at danse. Jeg bliver lidt rød i hovedet, og må aflede Peter lidt, så spørger om hvad han har lavet. Peter fortæller, at de har lavet opvarmning, spillet fodbold, og taget nogle omgange i træningsmaskinerne. Det er tydeligt at se han har svedt. Jeg sidder faktisk og beruses lidt af hans maskuline duft. Som det mest naturlige i verden, lægger Peter en arm rundt om min skulder, mens den anden skovler mad mad ind. Vupti, så er hans tallerken tom.
“Nå I tøser, I må vist hellere se og få skørterne på igen”. Så giver han mig et kys på panden, og forlader bordet. Det går lidt tid før Frederik og Lasse får lukket munden igen. Deres underkæber hænger stadig nede på bordet.
“Hvad skete der lige der” ? Det er Frederik, der har fået samlet sig nok sammen til at kunne tale igen. “Hvad skal jeg sige, I ved jo, de sport fyre har jo ingen hjerne”. Vi griner lidt sammen.
Vi rydder op efter os, og jeg tager som det naturligste Peters tallerken med hen til opvask.
Peter havde næsten ret, for eftermiddagen går med teater impro og udklædning. Det er hyle sjovt. Vi bytter roller mit i stykkerne, og får opgaver undervejs, og leger med hatte, jakker med videre. Jeg kan se Maja virkelig er i sit es. Hun går ud og ind i de forskellige roller med stor sikkerhed. Man krammer meget på et dramahold, og flere kysser mig på kinden. Selv Lasse sniger et forsigtigt kindkys ind på mig. Jeg kigger ham i øjnene, og giver ham et hurtigt kys tilbage på munden. Drengen rødmer til op over ørene.
Aftensmaden er Lasagne med salat og brød, maden her er næsten bedre end hjemme. Vi har aftenen fri. Frederik har hentet en guitar, og synger for på Kim Larsen og Shu-bi-dua sange. Det giver en super hyggelig stemning. Knægten synger ganske udmærket.
Da klokken nærmer sig 22, kommer Peter hen til mig og hvisker i mit øre, “Smutter du lige op i bad, så kommer jeg om lidt”. Det lød ikke som en opfordring.
Jeg adlyder. Da jeg står under bruseren, diskuterer jeg med mig selv, om Peter bare har lov til at udnytte mig. Skal jeg nægte ? Min pik er stivere end nogensinde, den har taget sin beslutning. Jeg plejer at tømme mine nosser to tre gange daglig, men der har ikke været tid, og Peter er vist ikke interesseret i mig på den måde…..men jeg undlader igen at spille pik.
Peter kommer nøgen ud på badeværelset. Han står åbenlyst og leger med sin pik, mens jeg tørrer mig. Det lykkedes dog for mig,at få badeforhænget på plads, da han begynder at bade.
Jeg lægger mig nøgen uden dynen i min egen seng.
Peter kommer ud fra badet. Han ser mig i min egen seng.
“Det kan du godt glemme alt om, jeg har planer for i aften”.
Så griber han ned i tasken og trækker en tube glidecreme frem.
“Kom her Simone, start med at sutte mig godt stiv, så tager jeg dig bagfra bagefter”.
Kommentar