Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Simon (afsnit 1)

Karakter: 5.0/2
Visninger: 3352

Af: Nøgenhygge.

Læs flere noveller af:
» Nøgenhygge.

Skriv til:
» Nøgenhygge
Tags: Unge og Tvang
Simon (afsnit 1)

Jeg har virkelig glædet mig til denne dag. Jeg starter på efterskolen. Heldigvis skal jeg bo i den nye fløj, hvor dobbelt værelserne har eget bad. Sprit nye rum med en fed udsigt over landskabet. Jeg vælger sengen nærmest terrassedøren, lægger mit sengetøj på og smider min kuffert på sengen. Så går jeg ned til de andre, min mor sidder og taler med andre nervøse forældre, de skal nu klippe navlestrengen til deres teen unger.
Men du må hellere høre lidt om mig selv, jeg hedder Simon, og er 14 år. Jeg skal tage 9. klasse her. Jeg har valgt skolen, da de tilbyder både drama og dans udover de almindelige boglige fag. Der er også en sport linje, men det interesserer mig slet ikke. Jeg holder mig dog i form, svømmer og løber, men elsker også bare at danse til musik.
Du kan lige så godt få det at vide med det samme, min mor er adopteret fra Korea, hvilket har givet mig mit udseende. Jeg er ikke særlig stor, lidt bagud i puberteten, men jeg får ofte at vide, at jeg er smuk med flotte mandelformede øjne. Mit halvlange sorte hår hører også til mine aktiver. Nå ja, så er jeg gay. På min gamle skole gik det fint indtil Thomas kom i klassen en gang i løbet af femte klasse. Så var der pludselig klikker og strid. Og jeg var et nemt offer. For at sige det som det er, sjette og syvende klasse var helvede på jorden. Nu er jeg parat til at starte på en frisk.
Nu er der samling i salen, forældre sýnger med på sangen, vi unge mumler lidt forlegent.
Forstanderen holder en tale og lover at passe godt på os, og sender forældrene hjem. Min mor prøver at få kram og kys, men jeg glider lidt af på det. Så Simon, nu skal du klare dig selv.
Der er en time til aftensmaden, så vi kan gå op og pakke lidt ud. Jeg er virkelig spændt, jeg skal møde min nye roommate. Ved kun han hedder Peter. Da jeg åbner døren, står han med ryggen til mig, og kigger ud af den åbne terrassedør. Han vender sig ikke om da han siger,
“gider du lige fjerne dine ting fra min seng”.
“hov, jeg kom først, jeg har langt mit sengetøj på”, jeg protesterer højlydt.
Peter står stadig med ryggen til mig. “det skal være nu lille ven, og så kan du ordne min seng bagefter, mit sengetøj ligger øverst i kufferten”.
“Hvad fanden, tror du, jeg er din tjener eller hva……”
Peter vender sig om og træder ind min komfortzone, og helt tæt på mit ansigt, han virker kæmpe stor, som han står der lige foran mig. “Det vil du da gerne gøre for din nye roomie, du skal se, vi skal nok få det rart sammen. Jeg har ønsket dig som værelseskammerat, jeg så dig til åbent hus dagen. Gosh, du er skøn”.
Peter giver mig et kys på panden, så tager han en cola fra sin taske, og går ud i solen.
Jeg er ved at koge over af raseri, hvad fanden bilder han sig ind ? Samtidig kan jeg mærke en helt ny fornemmelse i min krop. Hvad var det han sagde ? Hvorfor er min lille drengepik stiv ?
Nå, hvad fanden, jeg går i gang med at flytte, mine ting. Får ordnet min seng, og begynder at hænge mit tøj ind i skabet. Jeg kigger på Peters kuffert, den ser tung ud, godt jeg ikke skal flytte den. Da jeg åbner den, ligger hans sengetøj, ganske rigtigt øverst. Måske kan han ikke finde ud af det selv, og vil ikke afsløre det overfor mig, jeg kan da godt lige hjælpe ham. Straks jeg er færdig kommer Peter ind igen. Han træder igen helt tæt på mig, og jeg kan fornemme, at han snuser til mig. Så lægger han en arm rundt om mig, og kigger mig dybt i øjnene. “Se, de klarede du jo fint, vi ses”.
Peter går ud.
110 elever skal have mad i spisesalen, der er larm og latter. Jeg finder et bord, hvor der er plads. Alle vil godt gøre et godt førstehåndsindtryk, så der bliver spurgt ind til hjembyer og interesser. Et par af de andre drenge smiler overbærende, da jeg siger, jeg skal have dans og drama. De er helt sikkert sportsidioter. Pigerne er mere positive, Maja som sidder ved siden af mig, skal også have min linje. Der er stillet te og kaffe frem med kage til på borde udendørs. Jeg holder mig til Maja, som viser sig at være super sød. da klokken er 22, får vi at vide det er sengetid, og at der skal være ro på værelserne kl 23. Jeg får en dejlig krammer af Maja, da hun ønsker mig godnat.
Da jeg kommer ind på værelset, kan jeg høre Peter er i bad. Jeg sætter mig til at vente, skal egentlig tisse. Så kommer Peter ud, han er helt nøgen, er ved at tørre sit hår, hans store pik ser lidt rød og halvstiv ud. Selv om han er stor, er det kun muskler jeg kan se. Han har selvfølgelig hår på brystet, og en større urskov mellem benene.
Peter nyder helt sikkert, at jeg tjekker ham ud. Så griber han helt ugenert om sin pik.
“Kig bare, den kommer du til at lære rigtigt godt at kende, når du har været i bad, så tørrer du lige op efter dig, ikke”.
Jeg griber mit håndklæde og min toilettaske og går ud på badeværelset. Der er pjask vådt på gulvet, men nu skal jeg altså først tisse. Jeg havde ikke tænkt mig at tage bad før i morgen tidlig, men kan vel lige så godt få det gjort nu. Finder et sted at hænge mit tøj. Og smutter i bad. Når man bruger badeforhænget, kommer der faktisk ikke vand ud på gulvet, det må jeg vist hellere lige sige til Peter. Jeg børster tænder og smutter i mine underbukser igen, burde nok have husket, at bringe nogle rene med derud. Jeg har ikke andet end mit eget håndklæde, til at tørre gulvet med. Plaskvådt hænger jeg det op. Da jeg kommer ind på værelset igen, sidder Peter, og lytter til musik med høretelefoner på. Han slukker for musikken, da han ser mig.
“Kom lige herhen, jeg har sådan glædet mig til at kigge på dig. Få lige de underbukser af”.
Jeg tøver lidt for længe, for Peter griber fat i mig, og trækker mine underbukser af.
“Jeg tænkte det nok, du er jo gude smuk dreng, læg dig op til mig”.
Peter løfter op i sin dyne, han er stadig helt nøgen, og trækker mig ned i sengen til ham.
Så slukker han lyset, og giver mig et kys på munden.
“Se, så kom du alligevel til at sove ved døren”.
Kommentar