Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Jens (afsnit 32)

Karakter: 0/0
Visninger: 2141

Af: Nøgenhygge.

Læs flere noveller af:
» Nøgenhygge.

Skriv til:
» Nøgenhygge
Tags: Unge, Gruppesex, Oralsex, Analsex, Aldersforskel, Incest og Tvang
Jens (afsnit 32)

Sorry kom til at kalde afsnit 31 for 30, men mon ikke du, kære læser, opdagede det

Jeg vågner ved at Tommy rider min pik. Da jeg slår øjnene op, ser jeg op i hans skønne smil. Han siger, “godmorgen skat”. Nu vågner Anders også, han vil naturligvis lege med, så jeg får hans drengepik i munden. Jeg er vist verdens heldigste dreng. Min lillebror kommer først. Han giver mig hele sin ladning, som jeg synker villigt. Tommy spiller sig selv, og kommer ud over min mave. Han samler sæden op med fingrene, og fodrer mig med alt, han kan skrabe sammen. Nu er det min tur, jeg kan ikke holde længere, og cremer min elskedes indre. Tommy vender sig om, og sætter sig på mit ansigt. Så lader han min egen sæd løbe ud og ned i munden på mig. Han kører numsen lidt rundt på mit ansigt, og smører mig lidt ind i resterne. Så ligger vi alle tre og morgenkysser lidt før badet.
Jeg vasker mine drenge grundigt, og tørrer dem efter badet. De nyder begge at blive behandlet som små drenge. Men nu må vi til at have morgenmad. Morten er allerede kørt, han har en kunde. Men på sedlen på bordet, står der, at vi skal være hjemme alle tre i aften.
Jeg tænker straks, at Morten har frække planer med os. Måske har han endda besøg, håber sgu ikke han vil bruge de små til fremmede. Anders og Tommy skal tage en taxa i skole, og Morten har arrangeret, at Tommy skal følge med Anders i skole de næste par dage. Han har bildt skolen ind, at Tommy er en fætter på besøg. Mine drenge skynder sig i tøjet, og taxaen holder udenfor på det aftalte tidspunkt. De får kysser, og besked på at opføre sig ordentligt. Det lover de begge to. De to englebørn er sgu da for søde. Jeg får også gjort mig klar, og tager cyklen til gymnasiet. Søde Daniel står som vanligt på trappen og venter på mig. Jeg får mit morgenkys, og vi går hånd i hånd op i klassen. Daniel minder mig om, at han holder party på fredag, og at Anders er inviteret med. Tænker ikke det lige er tidspunktet at nævne noget om Tommy. Men minder lige Daniel om, at Anders er mindreårig, og jeg bliver nødt til at passe på ham, ellers får jeg ballade med Morten. Daniel jo ved godt det er min røv, der står i klaskehøjde, men påstår jeg kan lide det, han har jo nok ret. Dagen forløber normalt, jeg sutter dog min fyr en enkelt gang på toilettet, da jeg ikke kan komme med ham hjem i dag.
På cyklen hjemad tænker jeg, gad vide hvad Morten har gang i, og mon det involverer de små ?
Først tror jeg, at jeg er alene hjemme, men så ser jeg to tøjbunker i køkkenet. Da jeg åbner døren til mit værelse, er Tommy i gang med at kneppe min lillebror.
“Øh, hej skat….”. Mere når han ikke at sige, før han kommer oppe i Anders. Det ser ud til at være en god orgasme, min kæreste stønner og svajer. De er begge lidt røde i hovederne, enten på grund af den hede sex, eller er det fordi, jeg kom og overraskede dem ?
“Er det okay, vi ikke ventede på dig skat, vil du have mig nu” ?
Selvfølgelig er jeg blevet stiv og godt liderlig, så jeg får smidt tøjet, og kravler op på sengen. Tommy lægger sig ned på ryggen med benene godt op over hovedet, og blotter sin dejlige hul. Jeg giver han en lille klat glidecreme, men så tager jeg ham hårdt og lige på. Han klynker lidt, jeg kan se på ham, at han ikke helt ved, hvad der sker. Jeg har aldrig kneppet så voldsomt før, men det giver mig en stor ophidselse , af at tænke på, at jeg nærmest straffer ham. Vidste ikke jeg havde det i mig, eller er det bare en anden side af min underdanige sexualitet ? Jeg nærmest brøler, da jeg kommer i ham. Så falder jeg ned over min dejlige kæreste og kysser ham inderligt.
“Wauw skat, du trængte vist til mig, er du okay” ?
“Undskyld elskede, hvis det blev lidt vildt, jeg blev bare så liderlig, da jeg så jer kneppe”.
“Det er helt okay, du må få mig som du vil, faktisk var det ret frækt, du er ikke vred over jeg tog Anders” ?
“Søde Tommy, jeg elsker dig, og så er det jo kun mig, der gør noget ulovligt. I er jo begge mindreårige”.
Drengene griner, der kommer en afslappet stemning mellem os, nu kysser jeg også med Anders, men vil have dem ud i bad før Morten kommer hjem.
Da Morten kommer hjem bliver vi kaldt ud i køkkenet. Vi står tre nøgne drenge, og venter på vores ordre. Morten forklarer, at der kommer et par gæster i aften, og vi skal servere, og får hver et meget lille forklæde på. Vi må selv spise, mellem serveringerne, og skal finde os i at blive gramset på af gæsterne. Men jeg får besked på at skylle røv, og være klar, hvis der er nogen, der vil have mig. Den ene gæst er ret kendt fra tv, men det må vi på ingen måde lade os bemærke af. Vi går straks i gang med at dække bord, maden kommer udefra. Så den skal blot arrangeres. Der er rigeligt med både rød og hvidvin. Maden kommer, og Morten tager imod. Så går han ind og klæder om til jakkesæt. Men det er os der skal tage imod gæsterne, og vise dem ind til spisebordet. Vi bliver lidt starstruck, da den kendte person dukker op, men gør vores bedste. Gæsterne er ret tilfredse med “personalet”, kan se de ikke kan holde fingrene væk fra især Tommy, men det vidste jeg jo nok godt. Vi knogler på, når kun at spise en smule. Glassene skal hele tiden fyldes op, og der er flere små retter. Da de endelig når til kaffe med cognac, bliver den serveret i stuen. De små bliver sendt ind på værelset, men jeg skal stå i klar. Morten siger ligeud, at hvis nogen vil have suttet pik eller kneppe mig, skal de bare give besked. Dog skal der bruges gummi analt. De begynder at tage deres stive pikke frem, jeg må ned på knæ og arbejde lidt for føden. Morten har tryllet en tube glidecreme frem, og mens jeg sutter en moden herre, kan jeg mærke mit hul blive smurt ind. Den kendte gæst går på knæ bag mig, og uden at tage bukserne ned, trænger han op i mig. Må indrømme at han knepper godt. Den modne herre jeg sutter kommer ikke, men jeg bliver vist over til en anden fyr, han virker mere viril, og der er også gevinst, da han kommer i min mund. Nu går det stærkt, ham der er oppe i mig, kommer, og pladsen bliver overtaget af den sidste gæst. Da han også er tilfreds, giver Morten mig et klap i numsen, og sender mig i seng. Jeg tager dog en hurtig skyller i badet først. Mine drenge sover i hinandens arme. Det er et smukt syn. Så falder jeg selv udmattet, men tilfreds med mit arbejde, omkuld på sengen.
Kommentar