Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Tobias (afsnit 20)

Karakter: 0/0
Visninger: 2237

Af: Nøgenhygge.

Læs flere noveller af:
» Nøgenhygge.

Skriv til:
» Nøgenhygge
Tags: Unge, Urin, Gruppesex, Rimming, Oralsex, Analsex, Aldersforskel og Incest
Tobias (afsnit 20)

Bare man er gode venner, kan der sagtens sove fire tynde drenge i en dobbelt seng. Bortset fra Julius’ røde trusser var de alle nøgne. De vågner lige så langsomt op, for blot at konstatere at klokken er 12 midt på lørdagen. Da de er hug sultne, springer de badet over i første omgang. Faren har været ved bageren og købt rigeligt med morgenbrød og juice. Forældrene sidder med deres kaffe, da drengen kommer ud i køkkenet. De får alle en krammer og et kys, selvom de stinker lidt af drengesved og sex. Der er tydelige pletter på Julius’ trusser, og de tre andre drenge har mere eller mindre morgenjern på. Men nu gælder det morgenmaden. Tobias sætter sig på skødet af sin nøgne far. Faren får rejsning, og pikken lægger sig til rette i sønnens revne. De snakker om aftenens hygge, og at Adrian tabte sin anale mødom til Christian. Victor fortæller, at han var sammen med Julius, og at Tobias havde dejlig sex med Thomas. Moren spørger, om hun lige kan snakke lidt med Julius inde i forældrenes soveværelse. Det vil han gerne. De bliver væk næsten en halv time, og da de kommer tilbage til køkkenet har de begge tøj på. Julius har været i bad. Moren fortæller, at hun lige tager Julius med ud og shoppe lidt. Nu skal de tre drenge bade.
Men først overtaler Tobias, Thomas og Victor, til at tømme deres blære ud over ham i badet. Thomas er meget interesseret i drengenes dildoer, og han får lov til at prøve en af de små.
De undlader at skylle ham først, men Tobias slikker Thomas’ hul lidt blødt.
Med en smule glidecreme kommer den fint op i deres ven. Victor begynder at kneppe Thomas med dildoen, der ligger på ryggen med benene op over hovedet, det gør underværker for drengen. Da Thomas begynder at spille sig selv, tager Tobias over med sin mund. Thomas sprøjter sin teensperm i munden på Tobias. Så onanerer drengene over ansigtet på deres ven. De kommer næsten samtidigt, og sørger for at Thomas kan smage dem begge. Nu er det tid til at blive vasket ordentligt. De hjælper hinanden med sæbe og hårvask. De tre drenge nyder virkeligt deres bad sammen. Efter tørringen går de ind på værelset og spiller et pc spil. Ud på eftermiddagen, kan de høre, at moren og Julius kommer hjem. Julius har to store poser i hånden. Han ligner en, der har vundet i lotteriet. Efter et par kys til de nøgne drenge og faren, tager moren straks alt sit tøj af. Så tager hun Julius i hånden, og de går igen ind i soveværelset.
Drengene kigger undrende rundt på hinanden, men faren smiler blot til dem.
Faren laver kaffe, og drengene sætter sig med en sodavand og venter. Efter en halv time kommer de tilbage.
Julius er nu i lingeri, med make up, og håret er samlet i en hestehale. Han har lange hvide netstrømper på, der er forbundet med hans hofteholder, der er lyserøde med blondekant.
Han har et par trusser, med åbning fortil, hvor hans stive pik og nosser stritter ud. Herudover har han en flot lyserød bh. Der er øjenskygge og læbestift i hans smukke ansigt. Der udbryder jubel i køkkenet, alle kysser Julius, og fortæller ham, hvor smuk han er. De aftaler, at det er Thomas, der skal sutte ham. Thomas går derfor på knæ, og sutter den smukke tøsepik foran alle. Julius kommer ret hurtigt, da han aldrig i sit liv har været så ophidset. Det er klart for alle, at Julius har fundet det, der tænder ham allermest. Thomas viser spermklatten til de andre, før han synker den.
Moren forsikrer Julius, at han altid er velkommen til at dresse hos dem, og at hun vil hjælpe ham med at lære at lægge makeup selv. Der løber en stille glædeståre ned ad kinden på Julius. De bliver enige om, at gå ind i stuen og sammen se drag show på Netflix. I sofaen sidder faren, med denne gang Victor på skødet, i midten sidder Julius, på den anden side sidder Thomas og holder Julius i hånden. I en lænestol sidder Tobias på skødet af sin mor.
De nyder det festlige og farverige show. Men nu skal Thomas desværre hjemad. Han klæder sig modvilligt på, og tager en kæmpe krammer med alle, før han går.
Søndag skal de holde fødselsdag for Victor, Lene og Søren skal komme til frokost. Julius bliver på stedet inviteret til at deltage. Han får at vide det er okay, han er i lingeri, selvom alle andre vil være nøgne. Faren ringer efter pizza til alle, og åbner en god flaske rødvin. Der er afslappet stemning i stuen. De voksne går ind i soveværelset for at elske, og de tre drenge ser lige en film, før de går i seng. Tobias og Victor sover med Julius i midten. Julius har taget sit fine nye lingeri af, på nær de åbne trusser.
Da de vågner, skal drengene fødselsdags kneppe. De nyder, at vise Julius, at Victor knepper Tobias i numsen. Da Victor er kommet, viser de Tobias’ sædfyldte numsehul frem.
Tobias har gemt en gave til sin ven under sengen, Det er et smukt cover til hans telefon. Indeni er der skrevet med guldbogstaver;
Elsker dig
Din Tobias.
Victor bliver rigtig glad for gaven, og kysser Tobias dybt i flere minutter. Julius kunne jo ikke vide noget om, at de ville holde fødselsdagen i dag , men han giver gerne fødselsdagskys.
Drengene bliver opmærksonḿme på, at Julius også har sine behov. Tobias trækker lidt ned i hans blonde trusser, og slikker hans stjerne. Victor angriber fra den anden side og tager hans stive tøze pik i munden. Julius ved ikke om han skal presse enden bagud mog Tobias’ tunge i hans numsehul, eller pikken frem mod Victors’ mund. Det er næsten for meget for den stakkels dreng. Der gå heller ikke længe før Julius kommer i munden på Victor.
Drengene smutter i bad sammen.
Kommentar