Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Diskret besøg

Karakter: 6.0/1
Visninger: 3044

Af: kvik.

Læs flere noveller af:
» kvik.

Skriv til:
» kvik
Lidt chat, men ikke den sædvanlige liren op for at opleve ophidselsen fise ligeså stille ud i sandet.
Han virkede oprigtigt interesseret, udleverede hurtigt og uden anmodning sin adresse, vi aftalte et cirka-tidspunkt og så loggede vi begge af.
Jeg tog et hurtigt bad, klædte mig på og gik den korte vej til bilen. Køreturen på en lille time, hvor jeg spekulerede på, om det nu også var en god idé med en 'blinddate'. Liderligheden tog til, mens jeg nærmede mig og jeg fandt et sted at parkere et stykke fra adressen, så jeg kunne gå ubemærket de sidste få hundrede meter.
Han boede i en ældre etageejendom tilpas langt fra City til at overflødiggøre moderne låsesystemer med samtaleanlæg. Bare ind ad døren og op til den rigtige etage. Løftede måtten og fandt, som aftalt, nøglen. Tog en dyb indånding, drejede nøglen i låsen og tog første skridt ind i hans mørklagte lejlighed.
Jeg lukkede hurtigt men forsigtigt døren bag mig og den låste med et lille klik. Så stod jeg helt stille i entreen og lyttede!
Fra et sted bag en af de mørke døråbninger kunne jeg høre hans dybe åndedrag. Han sov tydeligvis; det var den aftale, vi havde. Han havde været i byen, var lidt fuld, måske skæv, træt og lidt liderlig. Han skulle ikke holde sig vågen!
Jeg klædte mig af, lydløst. Lod mit tøj ligge i en bunke på plankegulvet. Nøgen begyndte jeg at føle mig frem til den døråbning gennem hvilken, jeg kunne høre hans dybe åndedrag. Første forsigtige skridt ind i rummet fik et af gulvbrædderne til at knirke en smule. Jeg stivnede, lyttede og fandt, at hans åndedrag fortsatte i samme rolige tempo. Mine øjne havde vænnet sig så meget til lyset, at jeg kunne skelne omridset af sengen og hans nøgne krop fra resten af rummet. Han lå på sin højre side. Benene trukket lidt op, men kroppen strakt, den højre arm under puden og venstre lidt foran ansigtet. Jeg nåede frem til sengen og knælede bag ham. Han sov tungt. Forsigtigt lod jeg min venstre pegefinger følge revnen mellem hans baller nedefra og op til hans hul. Ingen reaktion. Min pik var rank, stenhård og mit åndedræt tungt. Jeg slikkede på min finger og gentog bevægelsen. Stadig ingen reaktion.
Med højre hånd rakte jeg ind over ham og fandt hans slappe men ikke lille pik. Forsigtigt gav jeg den et par klem og lod forhuden glide, mens jeg fokuserede på hans ansigt. Han sov videre.
Mens jeg fastholdt mit greb om hans pik, lod jeg min tunge finde ind mellem hans baller. Slikkede forsigtigt ind til hullet, lidt ud igen og så lidt længere ind. Med et par fingre strøg jeg hans pik langs skaftet og mærkede hvordan den langsomt voksede i min hånd. Hans åndedræt var nu mere overfladisk, og da jeg lod min tunge penetrere hans ringmuskel, undslap han et lille gisp og trak benene en smule mere op mod brystet.
Jeg lyttede, men var ikke sikker på, om han var rigtig vågen. Jeg rimmede ham dybere og hørte ham gispe igen. Ud af den lange hårde pik flød hans presperm og fugtede min hånd.
Pludselig vendte han sig om på ryggen og bevægede hovedet fra side til side et par gange, mens han med sin højre hånd rakte ned til sin store pik, det var tydligt, at han var ved at vågne, men endnu ikke helt var bevidst om, hvorfor.
Jeg vidste, at det var det rette øjeblik at slå til, så jeg løftede hans ben op mod hans mave, satte mig på sengen bag ham og pegede min pik mod hans åbne og fugtige hul. Lænede mig ind over ham og stødte mig forsigtigt men målrettet op i ham i ét langt stød.
Han åbnede øjnene og stirrede på mig, mens han med åben mund udstødte et dybt suk! Jeg var i bund i ham, trak mig forsigtigt næsten ud og stødte mig lige så forsigtigt i bund igen. Ooohhååhh...... han gav sig lidt, men greb om min hofte med venstre hånd for at holde mig inde. Han fik lov at vende sig til min pik en snes sekunder, inden jeg begyndte at kneppe ham i lange dybe stød.
Jeg var virkelig tændt og han tog villigt mod hvert stød. Med sin højre hånd malkede han sin lange pik, som allerede havde smurt hans mave med presperm. Det var varmt i rummet og sveden fra min pande dryppede ned over ham. Det varede ikke længe, før jeg med en dyb knurren sendte min sperm ind i hans dybeste indre. Igen og igen stødte jeg mig ind, mens jeg mærkede ham trække sig sammen om min pik og så ham skyde sin varme tykke sperm op over sin mave og bryst.
Støttende på mine arme endnu med min pik inde i ham, så jeg et stort smil brede sig i hans ansigt.. Så kom du alligevel..!..

Kommentar