Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Dominans i bilen

Karakter: 6.0/1
Visninger: 3581

Af: kvik.

Læs flere noveller af:
» kvik.

Skriv til:
» kvik
Tags: Oralsex, Aldersforskel og Natursex
Han havde skrevet på chatten den unge fyr. Uerfaren, genert og tilsyneladende pisse liderlig, for han ville sutte nu og her.
Sted havde han i midlertidig ikke og da jeg vurderede, at det ville blive for meget at hente og bringe ham for en sutter, var vi blevet enige om at bruge bilen.
Jeg sendte ham i bad, og tog selv en hurtig skyller, inden jeg satte mig bag rattet og kørte ud mod den provinsby, hvor han boede. Chatten havde vi skiftet ud med sms’er, og han meldte sig snart klar til afhentning. Han virkede om muligt endnu mere liderlig nu, end han havde været på chatten og snart gik han fra lysten til at give et hurtigt blow på bagsædet til at blive domineret, deeptroathe og sluge et sted udendørs.
Vi havde aftalt, at jeg skulle samle ham op ved en anonym p-plads udenfor den lokale skole, som her først på aftenen for længst havde sendt alle elever hjem og derfra finde et øde sted lidt udenfor byen. Men som sms’erne blev mange, besluttede jeg at udfordre ham lidt mere. Jeg skrev: Du stiller dig et sted, hvor du er skjult for andre, men har oversigt over pladsen og venter på mig der! Og du er nøgen, når jeg parkerer og du går frem til min bil og sætter dig ind!
Der blev en lidt længere pause mellem sms’erne og jeg troede næsten, at jeg havde trukket den for langt. Men så efter fire-fem minutter kom beskeden ,,Jeg er der nu’’.
Jeg manglede endnu godt et par kilometer, og jeg mærkede, hvordan mit allerede ret hårde lem rejste sig endnu et par ryk opad.
Jeg nåede endelig skolen, drejede til venstre, passerede en cykelsti og et bump og var så inde på en relativ stor plads, omkranset af gamle buske, store fyrretræer og opdelt af store blomsterkummer med ukrudt. Ingen andre biler.
Da jeg standsede i det fjerneste hjørne, trådte en spinkel ung, nøgen fyr med pjusket mellemblond hår under en rød cap frem fra sit skjul mellem buskene og tog opstilling lige foran bilen. Han spejdede nervøst udover pladsen et par gange, men koncentrerede sig så om mig og afventede tydeligvis mit næste træk.
Jeg lod ham svede lidt, slukkede motoren, men blev siddende og nød synet af hans lyse krop, det forholdsvis lange og halvstive lem, som stod og vippede lige ud i luften, den let åbne mund og tungen, der fugtede læberne lidt, mens hans øjne afslørede, at han var nervøs for at have blottet sig for den forkerte.
Jeg brød tavsheden med et smil, strakte mig til højre og åbnede døren i passagersiden.
Han smuttede hurtigt ind og satte sig med et ,,hej’’.
Jeg lagde en beroligende hånd på hans lår og smilede. ,,Hvor gjorde du af dit tøj, skulle det ikke med ind?’’ Han så et øjeblik forvirret ud, åbnede døren igen og kiggede sig nervøst omkring, idet han smuttede ud og ind mellem buskene. Et øjeblik senere var han tilbage i sædet ved min side, men nu med en bylt tøj og sko i skødet. Jeg skubbede tøjet ned på gulvet, startede bilen og sagde ,,Du forbliver nøgen, mens vi kører!’’
Han sendte mig et lidt ængsteligt blik ,,men…’’ ,,Ingen ser, at du er nøgen!’’, sagde jeg samtidig med, at jeg lukkede min højre hånd om hans endnu halvstive lem. Det rykkede et par gange i den og han gav et par små støn, da den rejste sig til lodret. ,,Ingen vil finde det underligt, at du har bar overkrop sådan en lun sommeraften.’’
Vi kørte ud fra pladsen og fortsatte ud på vejen. Da vi nåede en af byens gennemgående veje, drejede jeg ikke ud af men ind mod centrum. Han sendte mig et spørgende blik. ,,Vi tager lige en lille tur gennem byen, det ser ikke ud til at genere dig med lidt opmærksomhed’’, sagde jeg og klemte et par gange om skaftet på hans stadige rette lem. Endnu et par små støn og han nu et liderligt blik.
Et øjeblik efter mærkede jeg hans søgende venstre hånd mod mit skridt, hvor de hurtigt fandt, hvad den søgte og begyndte at masere mig udenpå mine adidas-jogginbukser.
Da jeg standsede bilen for rødt lys, bukkede han sig ned over mig, trak bukserne lidt ned og tog mig i munden. Følelsen var overvældende og jag sad nogle øjeblikke helt stille og nød hans læber om mit lem, til jeg pludselig kom i tanke om, hvor jeg var og at man skal køre for grønt lys. Han fortsatte sultent lidt endnu, til jeg besluttede at det var sikrest at finde et roligt sted at fortsætte. Jeg trak ham op i siddende stilling, så hans let skuffede udtryk og hans savlende lem. ,,Du skal nok få lov igen, når vi har fundet et sted.’’
Han smilede, lænede sig tilbage og gned sin højre hånd forsigtigt op og ned af sit skaft.
Jeg vendte bilen og satte farten lidt op, lagde men højre hånd i hans skridt og gav hans lille pung et kort men fast klem. Han gispede!
Jeg kørte tilbage til skolen, svingede ind over cykelstien, det lille bump og kørte ind i det dybeste hjørne af p-pladsen og slukkede motoren. Jeg greb om hans nakke og trak ham ned i mit skridt. Han slugte mig sultent og gjorde sig umage for at tage den til roden. Et par gange kæmpede han lidt imod, da jeg holdt ham fast, men søgte hver gang tilbage over den, når han havde genvundet luften.
Jeg lod min højre hånd gå på opdagelse og fandt hans hånd om hans meget hårde og fedtede lem. Jeg trak hånden fri og tvang hans højre arm om på ryggen. ,,Først yde og siden nyde, knægt!’’ Han adlød.
Jeg lod igen min frie hånd undersøge hans krop, mens jeg med den anden fastholdt et godt greb om hans nakke, og fandt frem til hans små faste baller og revnen mellem dem. Jeg strakte mig og fandt ind, hvor den snører sig sammen, trak fingrene til mig og fandt en klat spyt. Mens jeg endnu engang holdt ham fast ved roden, maserede jeg hans lille roset med en spytvåd fingerspids. Han gryntede, strittede lidt imod, genvandt luften og pressede sig mod fingeren, mens han slugte mig på ny. Jeg nåede mit klimaks! Med en dyb brummen skød jeg min sperm ned i hans hals. Han kæmpede for at synke, mens jeg fastholdt taget om hans nakke, slap ham så og lod ham slikke saften i sig. Han rettede sig op i sædet, lænede sig bagud og greb om sit våde lem og begyndte at spille det hårdt. Jeg lænede mig ind mod ham, fandt hans tunge med min og mærkede øjeblikket efter hans klæbrige sperm, da den skød op på min venstre kind. Tre fede sprøjt skød han ud. De to sidste over sin egen mave og bryst.
Han hev efter vejret og jeg bukkede mig ned og slikkede hans sperm i mig, inden jeg rettede mig op og igen fandt hans mund og lod ham smage sine egne safter.

Vi sad nogen tid og fik vejret og lod sveden tørre. Han smilte bredt, da jeg lod min hånd ligge på hans let behårede lår og da jeg lod den vandre op i hårene om roden af hans lem og igen lidt ned for at mærke på hans lille bløde pung, blev hans åndedræt en smule dybere. Han greb om mit lem og strøg det let, mens han spredte sine ben og lod sig glide lidt længere ned i sædet, så han mere lå end sad. Min venstre langefinger nåede lidt længere ind under ham end roden af hans lem og pungen hvilede i hånden, da jeg lænede mig ind mod ham og fandt hans læber og tunge på ny. Han blev lidt forskrækket, da jeg gav pungen et kort men fast klem ,,Uhhffttt!’’
,,Du fortalte lige, at du ville hjem’’, sagde jeg.
,,Jo, men…’’
Jeg lod bevægede langefingeren lidt og mærkede ham søge lidt ned igen. Og lidt igen.
,,Det kan du visk godt lide’’, sagde jeg og kyssede ham.
,,Jeg har aldrig prøvet rigtigt, kun fingre… og…’’
,,Og?’’
…En agurk.’’
Jeg gav hans pung endnu et klem. ,,Uuhsss.’’ Og kyssede ham igen.
,,Du tror da ikke, du bare skal have hele pakken i aften?’’
,,Nej, men…’’ Vi kyssede igen.

Nogle minutter senere var han påklædt og parat til at gå. Han åbnede døren, kyssede mig og smuttede ud. Gik over p-pladsen og drejede ind på en sti mellem nogle store fyrretræer og mindre bygninger.
Jeg startede bilen og kørte mod udkørslen, drejede hovedet og kiggede veltilfreds efter ham. Han var allerede væk.
Jeg nåede ud til cykelstien, sagtnede farten og standsede helt. Stien var lang og ret; var han løbet væk?
Jeg satte bilen i bakgear og rullede tilbage på p-pladsen, slukkede motoren, steg ud og stod og lyttede. Ingenting.
Tog tilløb til at sætte mig ind igen, men ombestemte mig, låste bilen og gik i stedet lidt ned ad stien uden et egentligt mål. Jeg nåede ned til nogle lave bygninger på stiens venstre side og så der hans trøje på jorden. Gik ti-femten meter ind mellem bygningerne, som viste sig at være cykelskure med en åben side ud mod stien. Da jeg rundede det andet skur, genkendte jeg den spinkle lyse krop og det pjuskede hår. Han stod med ryggen til mig kun iført sine hvide sneakers og den røde cap. Det var tydeligt, at han ventede på mig.
Mit lem rejste sig i jogginbukserne, mens jeg langsomt gik ind bag ham. Jeg lagde en arm omkring han og fandt hans lodrette lem, gav det et klem og lod den anden hånd kærtegne hans ene balle. Han sukkede.
Så gled jeg ned på knæ, skilte hans baller med hænderne og slikkede mellem dem. Lod tungen finde længere ind, mere spyt og han sukkede. Længere ind og endnu mere spyt.
Fandt ud af mine bukser og trak t-shirten af. Smurte mit lem med en stor klat spyt, rejste mig roligt, lagde venstre arm om hans mave og styrede mit lem ind, hvor det var ventet.
Idet jeg trængte ind i ham, drejede han hovedet og fangede min tunge med hans. Stod der lidt, han spiddet på min, inden jeg bukkede ham ind over en cykel i skuret og begyndte at kneppe ham i lange dybe bevægelser.
Efter nogen tid trak jeg mig ud, tvang ham ned på knæ og lod ham slikke, mens jeg søgte efter et stabilt sted at lægge ham. Fandt en bænk et stykke væk, trak ham med derhen, viste ham ned på ryggen, hvor han med et forventningsfulgt og liderligt smil løftede benene, så jeg havde fri adgang. Jeg knælede og slikkede ham lidt for så at rejse mig og trænge op igen. Han stønnede høj, mens han aggressivt spillede sit instrument. Jeg kneppede ham hårdt, og da jeg skød min sperm op i hans inderste, udstødte han et brøl og sendte sin saft op mellem os.
Vi lå lidt på bænken og kom til kræfter, inden vi slikkede hinanden rene og skiltes.
Kommentar