Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

I fodboldspillerens omklædningsrum

Karakter: 6.0/2
Visninger: 4351

Af: kvik.

Læs flere noveller af:
» kvik.

Skriv til:
» kvik
Tags: Bareback, Aldersforskel og Sport
Jeg skød genvej gennem det lokale stadion på vejen hjem. Det var kampdag, men kampen var for længst afsluttet og spillerne synes at være stukket hjemad.
Toilettrangen pressede sig på og jeg overvejede muligheden for, at et af idrætsklubbens toiletter endnu var åbent. På vej op ad trappen mod klubhuset fik jeg øje på en enkelt spiller, som endnu var i den grøn-hvide spillerdragt. Han gik i retning mod den bygning, som huser omklædningsfaciliteterne.
Netop som jeg nåede klubhuset, satte en mand i trediverne, som jeg antog for at være træneren, nøglen i døren og låste for at gå. Han råbte efter spilleren 'Du låser efter dig ikke?' Spilleren løftede en hånd som svar endnu med ryggen til.
Jeg spurgte til toilettet, men fik det svar, at der var lukket for i dag og den travle træner skulle hjem, så jeg kunne desværre ikke komme ind.
Jeg nikkede kort, sukkede og så ham gå mod p-pladsen, vendte så rundt og gik nu mere trængende end nogensinde hjemad.
Jeg havde netop passeret omklædningsrummene, da en tanke slog mig. Selvfølgelig, ét af dem måtte da være åbent. Jeg gik tilbage, og tog forsigtigt i håndtaget til den første dør. Den var åben. Jeg kom ind i en kort gang, som mundede ud i den ene ende af det aflange omklædningsrum. I rummets anden ende ved en lav bænk stod den unge spiller med ryggen til. Han havde smidt spillertrøjen og sokkerne, men havde endnu sine lange shorts på. Han havde hørt døren, men sagde ligesom ind mod væggen 'Ja, jeg hørte dig godt, jeg låser!'
Der gik et øjeblik, inden jeg svarede.
Han var på min højde, men mere spinkel, lys hud og mørkt hår, som ikke mindst var synligt på hans ben.
Han må have indset, at jeg ikke var træneren, for han vendte sig halvt og så på mig, som man ser på en fremmed, og fangede mit blik, da jeg løsrev mig fra hans shorts, som smøg sig tæt om hans små faste baller.
Jeg havde i øjeblikket glemt min toilettrang, men den vendte nu tilbage og jeg fik fremstammet 'Jeg vil gerne låne toilettet'.
Han smilede og pegede mod døren lige til venstre for mig 'lige dér'!
Jeg skyndte mig ind, men nåede på vejen netop at se, at han klemte om en bule foran på sine shorts.
Jeg hørte to velkendte lyde, mens jeg sad der for mig selv i det lille toiletrum. Først lyden af låsen i yderdøren og siden bruseren, da han gik i bad. Egentligt ikke underligt, når han nu forlod sine værdier for et måske langt bad, men så alligevel, for jeg sad som fremmed indenfor og ville vel forlade stedet inden han.
Jeg blev færdig, vaskede mine hænder og åbnede døren til omklædningsrummet. Hans spillerdragt lå på den lave bænk, han havde stået ved, da jeg kom ind. Fra baderummet, hvis indgang var umiddelbart til venstre for, hørtes endnu lyden af bruseren.
Jeg stod et øjeblik og betragtede hans spillerdragt og tanken om hvordan den før smøg sig om hans små baller, fik min pik til at røre på sig.
Jeg gik lidt nærmere, nåede bænken og rakte ned efter hans shorts, mens jeg skævede ud i baderummet. Han var ikke at se. Det glatte stof føltes lækkert mellem fingrene og jeg førte dem op til næsen for at mærke hans duft. Min pik rørte på sig igen og jeg fulgte min lyst til at kaste et blik ud i badet. Ved en bruser langs den modsatte væg, et sted jeg var ret sikker på ikke at have set nogen, da jeg før skævede ind i baderummet, så jeg nu den unge fyr stå med ryggen til. Var vandet holdt op med at løbe et øjeblik? Jeg var ikke sikker.
Han stod med hovedet inde under vandet, som løb ned ad hans smukke krop. Hans højre arm hang ned langs siden og dækkede for mit udsyn, mens jeg fornemmede, at venstre hånd havde fat om noget foran ham. Han drejede hovedet lidt og kastede et kort blik over mod mig. Selvom han var hurtig, må han have set den store bule, som min pik havde lavet i venstre side af mine joggingbukser.
Han drejede sig lidt væk fra mig og begyndte så at vaske sine baller og ikke mindst revnen mellem dem. Grundigt meget grundig.
Jeg stod bare og nød synet, mens jeg med højre hånd masserede den store bule i mine bukser. Han drejede sig, så han igen vendte front mod væggen, stadig med højre hånd hvilende ved lænden og da han kastede et blik på mig, afslørede han en lang lige pik, der stod stenhård op langs hans maveskind. Vandet løb ikke længere og han vendte sig nu og gik frem mod mig, mens han lod sit blik hvile på bulen i mit skridt. Jeg skød ham til at være en 18-19 år. Øjnene mørkebrune og liderligt intense, benene dækket, men ikke vildt, af mørke hår, som fortsatte op i skridtet omkring hans små nosser og videre bag den stenhårde pik op ad maven.
Jeg trak min T-shirt over hovedet, mens han satte sig på hug foran mig. Han mærkede på min pik udenpå bukserne, så op på mig som for at få lov og trak så mine bukser lidt ned, så min pik svirpede ud foran hans ansigt.
Han var ikke længe om at tage den i munden.
Jeg nød hans mundarbejde og imponeredes af hans evne til at tage den helt ind, mens jeg kærtegnede hans ene øre og strøg ham over håret.
Jeg trak ham op at stå, fangede hans blik og sank ned på knæ, hvor jeg tog ham i munden. Han sukkede, da jeg tog ham til roden, mens jeg lod mine hænder gå på opdagelse på hans ligeledes behårede faste baller.
Jeg rejste mig igen, så ham i øjnene og fandt hans tunge med min. I et par minutter stod vi dér. Så trak jeg ham med ud til bænken i omklædningsrummet, hvor han hurtigt hjalp mig fri af bukser, sko og strømper. Kyssede ham på ny, mens min venstre hånd havde et fast tag om hans lange pik og den højre gik på opdagelse mellem hans baller. Han stønnede let, da jeg med langefingeren trykkede mod hans ringmuskel. Jeg besluttede, at det var tid at tage den i besiddelse, vendte ham rundt og satte mig på hug bag ham. Han lænede sig stønnende lidt fremover mod bænken, mens jeg rimmede hans lille roset, til han havde åbnet sig så meget, at jeg turde gå videre.
Jeg rejste mig bag ham og trak ham op i ret stilling. Han trak vejret tungt og jeg mærkede hans spændte forventning om det, der skulle ske. Med venstre arm omkring hans bryst holdt jeg ham fast, mens jeg styrede min pik op til hans spytvåde roset. Lod den forsigtigt finde indenfor i hans varme indre og nød hans små veltilfredse klynk, inden jeg pressede mig helt op i ham. Han var spiddet på min pik og han stod bare der og tog klynkende imod hvert stød jeg plantede i ham.
Med venstre hånd fandt jeg hans pik, som var våd og klistret af prespermen, som nærmest løb ud. Han var helt opslugt.
Jeg trak mig ud af ham, fangede hans håndklæde på en knage og bredte det ud på klinkegulvet. Han havde fanget mit næste træk og afventede, at jeg lagde mig på ryggen, hvorefter han besteg mig. Villigt satte han sig på hug og lod sig glide ned over min pik. Han red mig sådan, mens hans højre hånd arbejdede på den store pik. Da jeg tog et fast tag om hans små nosser og trak i dem, blev hans klynk endnu mere intense og jeg tvang ham endnu dybere ned over min pik. I et dybt suk strammede hans tarm sig sammen om min pik og han skød sin sperm ud over mit ansigt og bryst.
Det var mere end jeg kunne stå mod og jeg skød med et brøl min sperm op i ham, mens jeg endnu med taget om hans nosser holdt ham fast.
Han blev siddende lidt, mens vi begge fik vejret. Vi smilede til hinanden og mødtes i et kys.
Efter nogen tid gik vi sammen i bad. Vaskede hinanden og mødtes i et kys. Jeg greb om hans nosser og gav dem et klem og reaktionen udeblev ikke. Hans lange pik rejste sig i små hurtige ryk, mens han udstødte sine små klynk. 'Du kan lide man tager fat hva bolddreng!' Min egen pik lod ikke vente på sig og jeg pressede ham op mod væggen og trængte bagfra op i ham på ny. I denne stilling kneppede jeg ham, mens jeg fortalte ham, hans pligter som bolddreng, og endnu engang sendte jeg al min sperm op i ham, mens han sprøjtede sin op ad væggen.
Vi skiltes i døren, men ikke før jeg havde fået årets kampprogram.
Kommentar

Navn:Kokkedal2980
Dato:24/02 2020
Super fræk novelle.