Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Alex og Adam (afsnit 14)

Karakter: 6.0/1
Visninger: 2537

Af: Nøgenhygge.

Læs flere noveller af:
» Nøgenhygge.

Skriv til:
» Nøgenhygge
Tags: Unge, Oralsex, Analsex og Aldersforskel
Alex og Adam (afsnit 14)

Vi sover sammen i min seng i nat. Oscar er hos en ven. Jeg ligger og kysser min fyr, da jeg får trang til at fortælle ham om Jacob. Jeg fortæller at jeg har været for ukoncentreret til træningen på det sidste, og at min graduering hang i en tynd tråd. Får det til at lyde som om jeg suttede Jacob for at få undervisningen.
“Din lille luderdreng, du er sgu ikke bedre en Oscar, godt jeg tilgiver dig, ellers skulle du have smæk”.
“Ja, uartige drenge får jo smæk”.
Jeg lægger mig på alle fire og stritter med numsen,
Adam forstå invitationen, og lader sin hånd ramme min balle. Fuck, det gør ondt, men jeg fortjener det jo. Så kommer de næste hårde slag, hvorfor skal have også være så stærk.
Rytmisk regner det med smæk på mine baller. Jeg begynder at kunne lide det.
Adam bliver naturligvis ophidset af det, og da jeg er godt øm, vil han kneppe mig.
Det bliver en del af legen, at han skal op i mig uden glidecreme. Han presser bare på, og tvinger sig adgang. Jeg kan mærke min røv kramper, men der er ingen vej tilbage. Nu skal jeg have pik. Smerterne fra slagene, og smerterne fra mit hul, glider sammen til en ny nydelse. Jeg får orgasme uden at have rørt min pik. Adam kommer også i mig nu.
“Det var sgu frækt”.
“Ja, jeg må vist til at opdrage dig lidt, din uartige dreng”.
Vi ligger og kysser. Jeg fortæller, jeg skal have enetime igen i morgen.
“Hvis du er fræk igen, kommer du over knæet”.
“Ja min skat sov godt”.
Næste morgen, skulle vi begge op tidligt. Så efter et morgenkys, stod den på et hurtigt fælles bad. Adam skulle spille kamp i en anden by, så de skulle mødes tidligt. Jeg havde jo min træningsaftale med Jacob, eller er det et stævnemøde ?
Jeg tænker på, hvor langt han vil gå med mig. Hvis han vil kneppe mig, er jeg klar til det. Han er jo klart top, og viste ingen særlig interesse for min pik. Det tændte mig faktisk.
Det bliver lige til lidt hurtig morgenmad. Mine forældre er ikke engang stået op endnu. Så Afsted på min cykel. I vores klub, er der morgentræning for voksne i den store sal, og for børn i den lille. Men der er også et mindre rum, det er der jeg skal møde Jacob. Han sidder på gulvet i den klassiske stilling, da jeg træder ind. Jeg finder mit ydmyge jeg frem, og bukker for mesteren. Han ikke så meget som smiler til mig. Så starter opvarmningen, der bliver ikke taget hensyn til min lille krop. Armstrækninger og mavebøjninger følger hurtigt efter hinanden. Så kommer der mere tekniske med slag og spark på sandsækken. Sveden løber ned af min pande, mine muskler gør ondt, fadneme om han skal få mig til at give op.
Da jeg er totalt udmattet, skal vi til at øve min kata, selvom jeg er blevet bedre, skal det hele rettes og gentages igen og igen. Nu kan jeg ikke mere og falder om på gulvet. Jacob lader mig bare ligge, og går ud af lokalet. der brast vist mine erotiske drømme. Jeg ligger og har lidt ondt af mig selv, da døren går op igen. Jacob slæber på noget stort. Så låser han døren, og begynder at folde en massagebriks ud. Der kommer et håndklæde på, og han kalder mig op. Så klæder han mig af. Fuck det er skønt. Der bliver øjeblikkelig pladsmangel i min jockstrap. Jeg skal ligge på maven, med ansigtet med i et hul i madrassen. Jacob griber i kanten af min jockstrap, og trækker dem af mig. Nu ligger jeg komplet nøgen. Han varmer sine hænder og drypper olie ud over min ryg. De blideste strøg og berøringer, men utroligt sensitivt, glider i den glatte olie. Det er tydeligt, at Jacob ved, hvad han gør.
Mine balder bliver nu påført olie. Numsemassage, er ganske enkelt det bedste jeg har oplevet. Jeg kan ikke lade være med at sprede benene lidt, invitere til berøring der. Da han hælder olie ned i min revne, er jeg lige ved at komme. Jacob fører en finger op i mig analt, og begynder at massere mit indre. Jeg stønner højt nu, håber ikke det kan høres uden for.
Jacob tager sin gi af, og åbner et kondom, han viser mig, at han ruller det på. Så kravler han op på briksen og lægger sig fladt ned på mig. Alene tyngden af hans muskuløse krop gør mig liderlig. Jeg trækker ud i mine baller med mine hænder, og løfter enden lidt. Han glider ubesværet op i mig. Først ligger Jacob helt stille, men så tager han fat. Selvom hans pik er noget større end Adams, kan jeg sagtens nyde det. Jeg sprøjter min drengesæd ud på håndklædet under mig. Jacob kan fornemme, at jeg er kommet, det får ham til at kneppe mig hårdere og hurtigere. Jeg kan mærke han er tæt på nu, han stønner og banker sin pik op i mig. Der kommer et brøl, da han fylder gummiet med sin mandesperm.
“Tak, Alexander, du er virkelig en dejlig dreng. Jeg bliver vist nødt til at se dig noget mere, vil du besøge mig” ?
“Jeg har en kæreste, han hedder Adam, vi er vokset op sammen, og går i samme klasse, Men jeg er interesseret i mere med dig. Jeg skal bare tale med Adam om det først”.
Vi trækker i tøjet, og sidder på gulvet og kysser lidt, før vi bruger badet, der er reserveret til trænere.
Da jeg cykler hjem til Adam, ved jeg, at jeg vil fortælle Adam alt, tror han kan forstå mig, han er jo selv en hornḿon forstyrret teenager. Men jeg slipper nok ikke for en hård endefuld. Jeg kan da altid håbe!
Kommentar