Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Alex og Adam (afsnit 13)

Karakter: 6.0/1
Visninger: 2314

Af: Nøgenhygge.

Læs flere noveller af:
» Nøgenhygge.

Skriv til:
» Nøgenhygge
Tags: Unge, Oralsex og Aldersforskel
Alex og Adam (afsnit 13)

Lørdag morgen er det mig der skal tidligt op, der er træning hele dagen frem mod gradueringen om få uger. Jeg vækker ikke Adam, men smutter ud i bad og lader ham få sin skønhedssøvn.
Min taske er pakket, så efter en gang morgenmad, cykler jeg hen til karateklubben, En lokal sponsor har istandsat vores klub, der er flotte nye lokaler med omklædning, lounge og store lyse træningslokaler. Jeg har min hvide jockstrap på under dragten og mit blå bælte på. Men ser frem til at få det brune bælte. Klubben er vokset på det sidste. Så vi er vel tyve børn og unge denne lørdag. Vores Sensai Andreas har naturligvis sort bælte og er meget respekteret. Men i dag er der en ekstra træner, Jacob, han er ung, smuk, har lyst krøllet hår, har anden dan sort bælte, og jeg har hørt han aldrig har tabt en kamp. Jacob udstråler en ring af selvtillid, der næsten fylder hele rummet. Der er jo mange traditioner i karate med hilsen og bukken. Vi bliver delt op i mindre grupper, og bliver sat til at varme op, og øve forskellige teknikker. Andreas og Jacob går rundt og retter på os.
Men nu kommer det pinlige, vi skal en ad gangen vise vores kata. Fuck, jeg bliver rød i hovedet, mister overblikket og fumler rundt. Burde nok have øvet noget mere.
I pausen bliver jeg kaldt ind på kontoret, Andreas sidder bag bordet, men Jacob står og bruger alt ilten i rummet. Sådan føles det i hvert fald.
“Hvad sker dig for dig, du har tidligere vist talent, og du kan ikke blive gradueret, hvis du ikke tager dig sammen” ?
Jeg er i deep shit. Fuck, det ville være pinligt ikke at rykke op sammen de andre.
“Undskyld. Jeg har haft så meget om ørene, og…. øh….Adam tager meget af min tid”.
“Nu går du over i den lille sal med Jacob, så må han rette dig op”.
Wauw, jeg skal være alene med en gude smukke fyr, kan man virkelig være så heldig. Nu gælder det. Vil ikke skuffe ham.
Først bliver jeg sat til at lave nogle meget enkle øvelser, men alt er forkert, der bliver rettet på de mindste detaljer. Jeg sveder allerede, og er rød i hovedet af anstrengelse.
Jacob bliver ved. Når jeg er dårligst, tager han fat i mig, og bevæger mine arme eller ben. Det føles som at få stød.
Øvelser jeg troede jeg kunne på rygraden, skal pludselig også rettes til. Suk, han dufter også godt. Jeg sender en venlig tanke til opfinderen af jockstrappen, ellers ville min stive drenge pik være synlig.
Langsomt finder jeg tilbage til koncentrationen. Og jeg bliver faktisk bedre.
Jacob begynder at rose mig, det gør det ikke nemmere for mig. Men nu skærpes kravene endnu mere. Sveden hagler af mig. Jacob står helt tæt lige bag mig, med armene under mine, og da jeg kommer til at støde enden bagud, rammer jeg ham i skridtet. Ups, han er også stiv. Sejr, Jacob har lige haft sit første nederlag i karrieren. Jeg har gjort ham liderlig.
Alting bliver pludselig lettere, mine bevægelser finder sin rytme, jeg svæver over gulvet, væk er træthed og kejtethed. Øvelser jeg har prøvet få gange, udfører jeg nu perfekt. Da vi midt i en sparke øvelse begge falder om på gulvet. Ved jeg, det er nu eller aldrig. Jeg kysser ham på munden. Han lægger en arm om mig og gengælder kysset. Jeg kigger ind i hans smukke øjne. Fuck, jeg er forelsket.
Så mærker jeg er hånd på min balle, der er kun det tynde stof fra min gi mellem. Jeg tager hånden ned til hans pik. Jeg stimulere han uden på bukserne. Hans vejrtrækning afslører han er liderlig. Jeg får hånden ind på hans mave og videre ned, og griber hans dunkende lem.
Han hjælper selv med at få den frem, og jeg tager den i munden. Finder en plads mellem hans ben, og slikker og suger på pikken. Der kommer meget pre. Smagen er himmelsk.
Men han er tæt på nu, han forsøger at advare mig og skubbe mig lidt væk. Men jeg fastholder suget, og modtager hele ladningen. Jeg rejser mig lidt op og viser ham, at jeg sluger al hans sperm. Jeg vender tilbage for lige at få det sidste nektar og gøre rent efter mig.
Vi rejser os op. Kysser igen.
Så går vi sammen ind i den store sal til de andre. Andreas kommer hen til os.
“Jeg tager en dobbelt enetime med Alexander i morgen, så tror jeg, han er tilbage på sporet igen”.

Kommentar