Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Alex og Adam (afsnit 11)

Karakter: 6.0/1
Visninger: 2150

Af: Nøgenhygge.

Læs flere noveller af:
» Nøgenhygge.

Skriv til:
» Nøgenhygge
Tags: Unge, Urin, Gruppesex, Oralsex og Analsex
Alex og Adam (afsnit 11)

De første to timer er dansk med Gitte, vi er som sædvanligt godt med, men pludselig tager Adam sin telefon frem. Det må vi ellers ikke i timerne. Adam rejser sig hurtigt op og styrter ud af klassen. Jeg kan jo ikke gøre andet end løbe efter ham. Jeg sprinter ned ad gangen, når lige at se Adam gennem glasdøren på vej mod mellemtrinet. Fuck, er der sket noget med Oscar ?
Jeg sætter yderlige farten op. Adam styrer direkte mod drengetoilettet. Da jeg kommer derind, ligger der en dreng på gulvet og en anden er gået i knæ, og holder sig på maven. Ingen af dem er Oscar. Nu åbnes en af dørene til et af toiletterne, her står Oscar med tårer ned ad kinderne.
“De drillede mig og kalde mig for daiper boy”.
“Det er vist ham her, der har brug for en ble”.
Vi kan nu alle se, at den ene dreng har en kæmpe våd plet foran på sine jeans. Slaget i maven og chokket over at Adam kom til hjælp, har fået hans blære til at give efter.
Jeg giver Oscar et kys, og får ham med ud fra toilettet. Vi kan høre Adam gøre det klart for de to drenge, at de skal passe meget på fremover, og at de nok bør tage hjem og få skiftet bukser.
Adam og jeg følger Oscar hen til klassen, vi er enige om ikke at gøre mere ved det nu. Tror ikke der kommer fra den kant. Vi kysser ham begge, og sender ham ind.
Tilbage i vores klasse vil Gitte have en forklaring.
“Min lillebror blev drillet med, at han går med ble, det tror jeg ikke sker igen”.
Adam tager sig sigende rundt om sin knytnæve.
Hele klassen jubler og klapper. Gitte opgiver at få os samlet igen, og sender klassen ud og spille rundbold den sidste halve time.
Gitte trækker dog lige Adam til side, hun vil vide om han har været voldelig.
“De fik bare en lille mavepuster, jeg er jo ikke voldsmand, men ingen skal genere min lillebror”.
Vi har fri fra skole samtidig med Oscar, så vi går over og henter ham. Den lækre lille unge sidder med et stort smil og venter på os. Alt er vist glemt igen. Han får et kys og et kram før vi går hjemad.
Det er klart vi spørger ind til om Oscar har haft en god dag, og om der har været andre problemer. Men han stråler som en sol, og siger at han har haft en dejlig dag. Vi går alle tre hjem til mig. Min mor er hjemme og tilbyder kaffe og kage. Oscar vil dog hellere have kakaomælk. Adam fortæller og at Oscar blev drillet med sin ble i skolen, men at han fik stoppet det. Jeg tror godt, at vores forældre ved, at det er en fetish for ham at bruge bleen, men ingen kan sige nej til den forkælede lille møgunge. Og fuck, han ser så sød ud, når han render rundt kun iført en blebuks. Gad vide hvor længe han vil beholde den trang ?
Min siger, det er dejligt vi passer på ham, men at vi ikke skal bruge vold, men bede om hjælp fra voksne, hvis det sker igen. Jeg kender dog Adam godt nok til at vide, at han nok selv skal klare den slags. Da jeg går til karate, skal jeg passe på med at komme ud i den slags situationer, da det kan medføre bortvisning fra klubben.
Efter kaffen smutter vi op på værelset. Oscar har lektier for, det sker meget sjældent for os, da vi stort set altid bliver færdige i skolen. Heldigvis har knægten arvet en god hjerne, så med lidt opmuntring klarer han matematikken selv. Adam begynder at klæde mig af. Han trækker trøjen over mit hoved, og tager mine shorts og underbukser ned i en bevægelse. Selv mine små sokker skal af. Nu står jeg nøgen med strittende pik. Adam går på knæ og sluger min pik og nosser ind i sin mund. Det er faktisk første gang, han gør det på mig. Men så vender han mig om, og bøjer mig ind over min seng. Adam, der stadig er fuldt påklædt, begynder at slikke mit numsehul. Jeg stønner af liderlighed. Det ophidser Adam til at fortsætte. Men efter et godt stykke tid, rejser han sig op og tager sine bukser ned. Mit blødgjorte hul er klar til hans pik. At Oscar sidder og kigger på, at vi har sex, er jo blevet helt normalt for os, tror ikke vi tænker over det længere. Åh, hvor er det skønt at blive fyldt ud igen. Adam knepper krævende og hårdt, han vil have sin orgasme nu. Der er helt sikkert noget, han skal have ud af kroppen efter i dag. Der kommer et dæmpet skrig fra ham, da han cremer mit indre. Jeg kan mærke pikken pulsere oppe i mig. Han bliver oppe i mig, til hans pik er blevet helt slap igen. Den falder nærmest ud af sig selv. Adam sætter Oscar til at slikke mig ren bagi, det gør han gerne. Jeg lægger mig nøgen på sengen, nu vil Oscar have jeg skal smage spermen fra hans mund, så vi ligger og tungekysser. Jeg kan mærke at Oscar er blevet stiv, så jeg tilbyder at sutte ham. Han ruller ned fra mig, og trækker sine shorts og ble ned til knæene. Han smager af tis, den lille gris har tisset i sin ble mens vi hyggede os. Faktisk kan jeg godt lide smagen af drengetis, og da han kommer i min mund, er jeg nærmest lykkelig. Nu er jeg den eneste, der ikke har fået udløsning, men Adam vil spille mig tom. Han tager et fast greb om min lille pik, og spiller kraftigt på den. Jeg sprøjter ud over min mave, mens jeg vrider mig i liderlighed og stønner højlydt. Adam skraber lidt af min drengesæd sammen, og smager selv på det først, og fodrer mig med resterne. Så ligger vi en fælles krammer og hviler os lidt. Adam skal til træning, så han tager sine bukser på, og smutter hjem for at hente sine ting. Jeg tager Oscar med ud i bad. Vi får en hurtig skyller. Oscar tager en tør ren ble på, og trækker i tøjet, jeg klæder mig også på. Vi bliver enige om at gå op at se Adam træne. Jeg tænker, at jeg måske også kan få et glimt af den smukke mørke Oliver.
Adam bliver rigtig glad for at se os. Han løber lige over og kysser os begge to på munden. At hans holdkammerater ser på, rører ham tilsyneladende ikke.
De træner noget teknik med kegler, det ville have været dødsyg at kigge på, hvis det ikke lige var fordi Oliver lyser banen op med sit frække smil. Han kigger over på mig, tror sgu han mener det, når han siger han vil forføre mig, tror nu ikke det bliver så svært for ham.
Bjørn kommer over og hilser på, eller det er vel mest Oscar han vil kigge nærmere på.
“Hej Oscar og Alexander, hyggeligt I kigger forbi, for det er vel ikke fordi I vil starte til fodbold” ?
Bjørn mener selv, det var morsomt, han griner i hvert fald selv af sin joke. Men han kan ikke holde fingrene væk fra Oscar, skal lige hen og røre ved ham, tager ham på skulderen og fører hånden ned på ryggen af ham. Oscar den lille gris, nyder det, kan man se.
“I kommer til at vente en halv time endnu, før slipper vi ham ikke, og så skal de jo lige i bad”.
Det er jo det, jeg sidder og glæder mig til, men det siger jeg jo ikke højt.
Nu deler Bjørn nogle gule veste ud til halvdelen af spillerne, de skal spille en lille kamp på nogle mindre mål. Oliver og Adam kommer på hvert sit hold. Det er nok fordi de er de bedste spillere.
Selvom det er på lille bane med mindre mål, og at det ikke tæller nogle steder, bliver der kamp til stregen. Oliver banker bolden i mål. Han skal lige hen og give os high five, da vi sidder og klapper som de eneste tilskuere. Heldigvis scorer Adam straks efter på et langskud, præcist sat ind oppe i trekanten. Hans hold jubler. Det gør vi naturligvis også. Nu er det Adam, der skal have high five. Inde i deres hoveder er de nok i gang med en vigtig kamp på et stort og berømt stadion, og ikke på en lille bane ved siden af skolen. Kampen bliver fløjtet af, og drengene går mod omklædningen. Jeg venter lige to minutter, så tager jeg Oscar i hånden, og går ned for at nyde synet. Åh hvilket vidunderligt syn, halv eller hel nøgne drenge alle steder. Min pik begynder allerede at rejse sig. Oscar siger av, da jeg kommer til at klemme hans hånd for hårdt. Jeg slipper ham, og siger undskyld. Adam er på vej i bad, men Oliver kommer netop du derfra, hans slanke brune krop, de flotte velformede muskler, det kulsorte hår men ikke mindst hans lange pik...alt går lige i hjertet på mig. Jeg ved jo godt at jeg er optaget, at Adam er min kæreste, og jeg elsker ham højt, men fuck, den dreng er lækker. Det er vist lidt for tydeligt, at jeg står og glor på ham. Der er telt i mine shorts, mit hjerte banker. Fandme om ikke han kommer hen til mig, lægger en fugtig arm om min nakke, og trækker mig ind til et kys på munden. Det er jo tortur. Desværre har jeg mistet talens brug, og er helt og aldeles paralyseret. Heldigvis slipper han mig igen, og går hen for at tage sit tøj på. Men modsat andre drenge starter han med at tage sin t-shirt på. Går hen for at se sig i spejlet. Naturligvis ved han, jeg står og tjekker hans lækre røv ud. Han retter lige på sit perfekte hår, og kommer tilbage, sætter sig og tager strømper på. Men nu kan jeg se der er blod på vej til hans lange lem. Han er ikke selv helt upåvirket. Pikken mellem hans ben begynder hurtigt at vokse, og han får pludselig travlt med at finde sin jockstrap frem. Der er tydeligt pladsproblemer, det tager jeg som en lille sejr eller hævn for hans optræden foran mig.
Nu kommer Adam ud fra badet, han går direkte hen og giver mig et kys på munden.
“Hva’ så min prins så du mit mål” ?
“Naturligvis, du er den bedste på holdet”
Adam går hen for at klæde sig på. Hvor fanden er Oscar ?
Jeg har ikke set træneren, så mon ikke jeg ved, hvor jeg kan finde ham.
Tror de har husket at låse døren ind til kontoret i dag !
Kommentar