Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Alex og Adam (afsnit 10)

Karakter: 6.0/1
Visninger: 2855

Af: Nøgenhygge.

Læs flere noveller af:
» Nøgenhygge.

Skriv til:
» Nøgenhygge
Tags: Unge, Urin, Gruppesex, Oralsex, Analsex og Incest
Alex og Adam (afsnit 10)

Jeg vågner før alarmen. Ligger og tænker. Hvem kommer jeg sammen med ? Er det bare Adam eller begge brødre i en pakkeløsning ?
Jeg ved jeg elsker dem begge to. Selvom vi er lige gamle, virker Adam næsten som storebror i forholdet. Det er i hvert fald ham, der har bukserne på. Eller det vil sige af, for jeg får jo den dejligste omgang pik fra ham. Når jeg kigger på Adam stive pik, føler jeg nærmest at min egen pik skrumper. Heldigvis har Oscar kun stadig en regnorm mellem benene. Men han producerer den lækreste drenge sperm. Nu bipper alarmen, Adam har sat den et kvarter tidligere med vilje, så jeg kan nå at tilfredsstille ham ordentlig før skoletid.
Adam rusker i mig…
“Er du vågen min prins” ?
Adam har slået dynen til side og afslører sit morgenjern. Lysten til pik får mig øjeblikkelig på mærkerne. Jeg lægger mig henover Oscar og og tager min kærestes pik i munden. Det er ikke nok for Adam, han vil bolle mig rigtigt i numsen. Han har allerede glidecremen i hånden, og smører sin pik ind. Jeg må kravle hen over Oscar, der naturligvis vågner helt, og ride Adam. Men da han først er kommet ind i mig, er jeg i himmerige igen. Jeg har et knæ på hver side af Adam, og kan selv styre mig ned over ham. Det er lidt hårdt, men giver mig en følelse af magt og kontrol over situationen. Adam ligger bare og smiler. Oscar leger med sig selv med en hånd indenfor bleen. Jeg klemmer godt om Adams pik med mine anale muskler, er faktisk kommet godt i kontakt med dem på det sidste. Det føles som en sejr, da Adam endelig kommer oppe i mig. Jeg er selv ret tæt på, og spiller mig selv til udløsning ud over brystet på Adam. Oscar kommer også inde i sin ble. Med en dejlig svup lyd kommer jeg fri.
Nu kan vi komme til at at morgenkysse hinanden. Oscar får lov til at sidde og tisse i sin ble på mit ansigt. Så er det tid til et bad.
Vi hjælper alle tre med at vaske hinanden. efter badet nøjes Adam og jeg med at tage et par underbukser på. Adam finder et par lækre lyseblå Calvin Klein, mens jeg tager nogle lidt for små hvide briefs på. Oscar vil naturligvis kun gå med ble, men i dag er det dog en drengemodel. Forældrene sidder i køkkenet og drikker deres morgenkaffe, da vi tre halvnøgne drenge kommer ud i køkkenet.
Vi skal i dag hele vejen rundt og kysses af de voksne. Jeg kan sagtens kysse med Adams forældre, men ville dø, hvis jeg skulle gøre det samme med mine egne. Det er nok noget teenage pjat.
Vi spiser alle godt, og får efterfølgende alle smurt os en madpakke til skolen. Nu skal vi desværre i tøjet. Jeg finder et par blå halvlange shorts på Adams hylde, og låner fodboldtrøjen fra i går. Adam er mere fin i hvid polo, men i tilsvarende shorts som mig.
Oscar er stadig ret ligeglad med, hvad han har på, bruger blot det hans mor lægger frem. Men uanset, hvad den dreng tager på, ser han utrolig sød og sexet ud. I dag er Oscar i hvide fodboldshorts og en stumpet grøn t-shirt. Man kan se toppen af hans ble, når han går rundt.
Vi går sammen til skolen. Igen som un menage a trois med hinanden i hånden. Oscar går i midten.
Jeg tænker på om Lars har fortalt sine kone, at han nærmest greb os i at have sex. Hvad vil fremtiden bringe os, hvad nu hvis Adam bliver en rig og berømt fodboldspiller ? Jeg skal i hvert ikke være hjemmegående hausfrau….jeg ender sgu nok som ingeniør eller tilsvarende.
Jeg går vel om drømmer om et liv sammen med Adam…..
“Jorden kalder….Alex…..min prins, sig lige farvel til Oscar, vi er fremme”.
Brødrene griner, jeg kysser Oscar, og vi smutter op i vores klasse.
Kommentar