Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Alex og Adam (afsnit 9)

Karakter: 5.5/2
Visninger: 2373

Af: Nøgenhygge.

Læs flere noveller af:
» Nøgenhygge.

Skriv til:
» Nøgenhygge
Tags: Unge, Oralsex, Analsex, Aldersforskel og Incest
Alex og Adam (afsnit 9)

Vi gik sammen til skole, jeg havde Adam i den ene hånd og Oscar i den anden. Da vi havde kysset Oscar ind på sin afdeling af skolen, slap vi dog hænderne og gik frem til udskolingsafdelingen. Vi sad ikke sammen for tiden, Gitte havde bestemt nye pladser: Jeg skulle sidde ved siden af Sofie, er ret sød og dygtig pige. Hun kiggede meget på mig, men jeg var jo ikke til piger, og desuden var jeg optaget. Der kom flere forbi klassen for at klappe Adam på skulderen for den fine kamp i går. Det var ret tydeligt, at det passede den selvoptagne dreng godt. Hans fans skulle bare vide, at han ikke kun var ven med mig, men at jeg faktisk var hans elsker og boyfriend. Vi fik aflyst de sidste to timer, så gik over for at hente Oscar, men han var allerede gået. Adam ringede til sin lillebror, han var taget med en kammerat hjem. Adam sagde han skulle være hjemme kl 17.
Så gik vi hjem til Adam. Det kildede i min mave, for jeg vidste jo godt, at den stod på pik, når vi kom hjem. Hvis alt lykkedes, ville vi have et par timer for os selv.
Inde på værelset klædte vi os begge helt af. At se Adam liderlig og stiv var pludselig på få dage blevet noget helt normalt, og noget jeg satte stor pris på.
Adam tog fat i mig, og fik mig lagt ned på maven, så skubbede han den sammenrullede dyne ind under mig, så enden strittede op. Jeg var bare så meget parat til ham, da han smurte min åbning ind. Jeg var ganske enkelt blevet afhængig af pik i min numse.
Mens Adam trængte op i mig, fik jeg et billede i hovedet af, at det var Olivers kæmpe pik jeg fik op. Prøvede virkelig at fortrænge billedet, og nyde min fyr kneppe mig. Den nye stilling fik ændret på vinklen i mig, så Adam ramte det helt rigtige sted i mig. Igen og igen blev jeg nærmest malket indefra, vidste ikke at du kunne være så fantastisk dejligt. Jeg lå sgu og fik min første analorgasme, men jeg spermede også ud over Adams dyne. Jeg stønnede højlydt, og nærmest skreg da jeg kom. Det fik Adam til at sprøjte oppe i mig. Han lagde sig ned over mig, og kyssede mig i nakken.
“Jeg elsker dig min prins”.
“Jeg elsker også dig Adam, og du gør det dejligste ved mig”.
Vi rullede om på siden, og Adam så den våde plet på dynen.
“Din lille so, ligger du og grisser mit sengetøj” ?
Så lå vi oven på den våde plet og kyssede hinanden dybt. Jeg kunne mærke at Adams sæd begynde at løbe ud af mit numsehul, men jeg var ligeglad.
Nu kunne vi høre at nogen kom hjem, så vi fik underbukser og t-shirts på i en fart.
Lars, Adams far stak hovedet ind af den åbne dør, det var umuligt at skjule, hvad vi havde haft gang i. Det stank sikkert også af sex.
Lars sagde bare, “hej drenge, der er vist nogen, der hygger sig”.
“Øh, hej far, ja vi fik tidligere fri i dag, Alex bliver her”.
“Okay, kommer I ud og hjælper med maden, mor kommer sent hjem i dag”.
“Selvfølgelig, vi tager bare lige et hurtigt bad først”.
Da Lars lukkede døren, fik vi begge et grineflip. Bare få minutter tidligere ville han havde set sin søn kneppe mig. Vi smed tøjet igen, og gik nøgne ud i bad. Adam vaskede mit numsehul med bruseren og hjalp mig med at vaske hår og min krop. Der er en kærlig stemning mellem os.
Nu går døren op og en nøgen Oscar kom ind til os i badet. Vi kyssede vore dele lillebror. Da Oscars pik blev stiv, beder Adam mig om at gå på knæ og tage mig af hans behov med min mund. Det ville jeg naturligvis gerne. Adam blev selv stiv igen, og begyndte at spille sin pik.
Da Oscar lidt efter afleverer sin drengesæd i min mund, viser jeg Adam ladningen. Det får ham til at tømme sig ud over mig. Vi skyller os lige færdige og tører os hurtigt sammen.
På værelset finder jeg et par rene underbukser på min hylde i skabet, men tager en af Adams flotte spraglede fodboldtrøjer på. Selv tager Adam et par korte bukser og en enkel t-shirt. Oscar nøjes med et par lyserøde blebukser. Fuck, den dreng ser cute ud.
Vi skal lave fyldte pitabrød til aftensmad, så vi skyller salat og ordner grøntsager, Lars laver en lækker tunmousse. Der er også en lækker dressing.
Vi varmer kun de brød vi skal spise, og vi drenge får en sodavand, mens Adams far nyder en kold øl. Det er lækker slow food, og vi hygger os rigtigt ved bordet. Lars siger, “det er dejligt vi også inkluderer Oscar”, og jeg indrømmer at jeg elsker den dreng. Oscar siger, “det kunne jeg mærke i badet…..”
Lars smiler, måske ved han, hvad der skete der, eller måske tænker han bare, boys will be boys.
Vi hjælpes alle med at pakke resten af maden ind til Adams og Oscars mor, og rydde op i køkkenet. Så sætter vi os ind i stuen. Adam vil se fodbold på eurosport, og da Lars også vil den kamp, går Oscar og jeg ind på hans værelse. Moren er kommet hjem og kommer lige forbi og kysser os begge, og går ud for at spise i køkkenet. Vi lægger os på sengen og kysser lidt. Men så kommer Oscar i tanke om, at han har lektier for til i morgen. Nu kan jeg lege rigtig storebror og hjælpe ham med at få sin engelske stil færdig. Da klokken nærmer sig 21, kommer hans far ind, han bliver naturligvis glad for at Oscar har fået lavet sine lektier, og giver mig et kys for at have hjulpet ham. Men oscar får besked på at gå i seng.
Oscar vil naturligvis sove sammen med os, så jeg går ind til Adam, mens Oscar bliver puttet i vores seng. Da kampen er slut, kan vi også børste tænder og gøre os klar til natten. Vi behøver ikke at aftale at sove nøgen, det er vores stil fremover. Oscar er faldet i søvn midt på sengen, så vi ligger med ham mellem os, kan lige give hinanden et godnatkys hen over ham.
Vi lægger begge en arm om “vores” lillebror, og falder i søvn.
Kommentar