Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Alex og Adam (afsnit 8)

Karakter: 6.0/2
Visninger: 2303

Af: Nøgenhygge.

Læs flere noveller af:
» Nøgenhygge.

Skriv til:
» Nøgenhygge
Tags: Unge, Urin, Gruppesex, Oralsex og Analsex
Alex og Adam (afsnit 8)

Vi faldt begge to i søvn. Jeg vågnede ved at min mor kom ind på værelset, efter at hun havde banket på nogle gange, jeg lå med bukserne nede om numsen, og en arm rundt om Oscar. Heldigvis lå jeg mest på maven, så min stive pik ikke var så synlig.
“Drenge der er mad om lidt, tror I ikke I skulle tage et bad først” ?
Der lugtede helt sikkert af sex på værelset, men jeg liv i Oscar, og vi fik tøjet af og gik i bad.
Det blev en hurtig skyller, men jeg måtte holde drengen på afstand, da han helt ville kysse og kæle.
Efter badet tog jeg en lyserød t-shirt på og nogle gamle lidt for små shorts. Oscar tog en ren ble, den anden var totalt tissevåd, og en af mine hvide t-shirts. Den tynde dreng så sød ud i den alt fore store t-shirt. Men han ser sgu altid dejlig ud.
Vores fædre sad i køkkenet, men Adam var ikke kommet endnu. det var tydeligt at mændene havde fået lidt at drikke, de krammede begge Oscar og kyssede ham på munden. Jeg satte mig bare ned. Den stod på pasta med kødsovs og hjemmebagte focacier. Jummy.
Vores mødre så ud til at være i godt humør, de havde åbnet en god flaske rødvin, mens de lavede mad. Da alle havde fået noget på tallerken, kom Adam hjem, han gik direkte hen og kyssede mig på munden, før han sagde hej til alle og lod sig hylde over sejren. Vi var naturligvis stolte over ham, og han havde svært ved at få armene ned. Han knævrede løs om fodbold og hans flotte detaljer. Det var vel okay, men nu havde vi hørt det.
Vi drenge fik is, og de voksne skulle have irish coffee. Men det var jo skoledag i morgen så da klokken nærmede sig 21 blev Oscar sendt i seng, vi store drenge måtte blive oppe til 22, men der gik ikke længe, før vi trak os tilbage til værelset.
Jeg havde jo regnet ud at Adam ville have sin præmie for sejren….min numse. Så jeg fandt glidecremen frem og smurte mig selv ind efter at have smidt tøjet så lagde jeg mig på ryggen med benene op over mig, og blottede mit villige drengehul. Oscar den lille frækkert lagde sig godt til rette, han ville se det hele. Adam klædte sig også af, og smurte sin stive teenpik ind, før han gik i stilling. Det var skønt at kunne kysse ham, men han trængte op i mig. På en måde hjalp det, at kunne følge med i hans bevægelser.
“Jeg elsker dig sgu min prins”.
Så fik jeg ellers pik. Adam havde opbygget en trang til at kneppe mig, og nu skulle han have sit. Jeg må indrømme for mig selv, at jeg virkelig kunne lide at stå til rådighed for ham. Var det min seksualitet, at være bund for min elsker, ville jeg selv kunne kneppe en fyr, fx
Oscar ? I mit forhold til Adam var jeg helt sikkert modtager. Jeg var lige ved selv at komme, men så kom Adam oppe i mig. Jeg rettede mine ben ud, og lod Adam ligge ovenpå mig, på den måde var min pik ikke tilgængelig længere. Jeg havde jo også fået tidligere. På en måde føltes det helt rigtigt, at jeg bare skulle tilfredsstille min fyr. Adam ville kysse. Men Oscar have onaneret sig frem mod udløsning, og ville sprøjte mig i munden. Adam gav han lov, og jeg fik ladningen direkte i munden. Fandens til brødre.
Vi faldt i søvn godt viklet ind i hinanden. Da alarmen ringede næste morgen, fik jeg pik igen i doggystyle. Vi lå og kyssede lidt, men så ville Oscar tisse i sin ble over mit ansigt før badet.
Vi gik alle tre bukseløse, kun med t-shirts på ned i køkkenet. Vores forældre sagde ikke noget til vore nøgenhed, men Oscar fik sine sædvanlige morgenkys. Efter morgenmaden skulle vi selv smøre vores madpakker. Og så klædes på til skoledagen.
Kommentar