Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Alex og Adam (afsnit 7)

Karakter: 6.0/2
Visninger: 2964

Af: Nøgenhygge.

Læs flere noveller af:
» Nøgenhygge.

Skriv til:
» Nøgenhygge
Tags: Unge, Oralsex og Aldersforskel
Alex og Adam (afsnit 7)

Vi fulgtes alle tre op til klublokalerne, men Adam blev straks overfaldet og hyldet. Oscar og jeg fik os et stort stykke pizza og en sodavand. Pludselig stod jeg overfor den lækre mørke fyr. Han var lutter smil og fest, og da jeg var Adams ven, blev jeg taget med ind i sejrsglæden. Skønheden viste sig at hedde Oliver. Jeg var fuldstændig solgt og blød i knæene, og da han gav mig en krammer, prikkede det overalt i min krop. Heldigvis opdagede han ikke, at jeg var ude af stand til at sige noget fornuftigt. Og da han tog mig om skulderen, var det som at få elektrisk stød, på den gode måde. Jeg glemte alt om tid og sted, men pludselig kom jeg i tanke om Oscar, hvor fanden var drengen henne, jeg havde vel en slags ansvar for ham. Meget mod min vilje slap jeg ud af fortryllelsen af Oliver, og begyndte at lede efter Oscar. Da jeg heller ikke kunne finde Bjørn nogen steder, blev jeg lidt urolig. Jeg gik hen ad gangen til træner kontoret. Døren var lukket, men den var ikke låst. Jeg var ikke forberedt på det syn, der mødte mig derinde. Bjørn stod med begge hænder inde i bukserne nede omkring numsen på en kyssende Oscar. De slap kysset og Bjørn trak sine hænder op. Nu så jeg, at Bjørns pik stod stiv ud gennem den åbne lynlås på hans bukser. Der var ikke noget at bortforklare, det var helt oplagt, at de havde en form for sex. Bjørn blev højrød i hovedet, og stemmen rystede, da han sagde, “hej Alexander”. Skulle jeg beskytte Oscar og anklage Bjørn for overgreb ?
Jeg vidste jo, at den lille djævel kunne få sin vilje med mange andre fyre. Var jeg jaloux ?
Havde jo selv lige drømt om at komme ind i den bjørne favn. Min lille hjerne smeltede sammen, og jeg endte med at sige undskyld…..og gik baglæns ud ad døren.
Jeg måtte finde Adam, og få ham til at hjælpe mig. Adam sad og fyldte sig med pizza, mens flere af hans holdkammerater stod med hænderne på hans skuldre. Han strålede som en sol i opmærksomheden, hvad fanden var det med de brødre ?
På en eller anden måde lykkedes det at vriste Adam fri, og få ham ud på gangen. Her fik jeg først et smækkys, der smagte af pizza. Men han kunne godt se. at der var et eller andet galt.
Jeg fortalte i hurtige vendinger, at Oscar stod og kyssede med hans træner inde på kontoret.
Adam flækkede i et grin, “du ved sgu da, at den lille orm ikke kan få nok, jeg tror faktisk han har været der flere gange før, når han har været med mig til træning”.
“Kom nu min prins, lad drengen more sig, vi går ind og fester, tag en sodavand, du kan alligevel ikke styre ham”.
Adam tog mig i hånden, og sammen gik vi ind i larmen igen.
Der kom høj musik på, og drengene dansede rundt, og sang med på sangene. Det lød ikke særligt godt, men det var tydeligt, at de havde en fest. Så mistede jeg Adam af syne igen. Stod først midt i vrimlen, men trak så ud til siden. Fik mig en cola, og stod og følte mig lidt ensom, da jeg mærkede en hånd på min ene balle. “Hej igen igen søde Alexander, giver du et kys” ?
Olivers smil kunne lyse hele verden op, og jeg faldt ham om halsen, og plantede mine læber på hans smukke mund. Han ville kysse rigtigt med tungen, og jeg lod ham invidere min mund. Han slap ikke taget på min numse, og jeg kunne mærke, jeg begyndte at blive stiv.
“Tror du Adam låner sin boyfriend ud, jeg er sgu blevet lidt vild med dig” ?
Jeg skulle lige fordøje, at han vidste, at jeg jeg var optaget, men så sprang der en djævel i mig, og jeg sagde, at Adam ikke ejede mig, og jeg kunne gøre som jeg ville.
“Snik snak, selvfølgelig ejer han dig, jeg har set, hvordan han holder dig i kort snor, men jeg vil meget gerne gå i byen med dig en dag, så kan jeg fortælle dig en masse løgnehistorier, mens jeg forfører dig”.
Fuck, hvorfor skal kærlighed være så besværligt ?
Jeg lovede Oliver, at gå i byen med ham, men vristede mig fri endnu engang.
Nu så jeg Bjørn komme tilbage, han havde husket at lyne bukserne op, men han havde stadig hektiske pletter i ansigtet, gad vide, hvad han han lavet med Oscar ?
Oscar trådte også ind, jeg skyndte mig over til ham, og trak ham med ud igen.
Jeg fik et kys på munden, der smagte af pik og sæd. Nu vidste jeg, hvad han havde gjort for Bjørn.
Jeg tog et fast greb i drengen, og gik ud for at ringe til vore fædre for at få et lift hjemad. Da ingen af dem svarede, tog vi bussen hjem til mig. Vores mødre sad i stuen og hyggede sig, de sagde bare hej, og vi smuttede op på værelset.
Skulle jeg skælde Oscar ud, være misundelig på ham eller bare glæde mig over, at han gjorde, hvad han havde lyst til ?
Det endte med at vi lå og kyssede og kælede på sengen. Og da Oscar åbnede mine bukser, vidste jeg, at jeg ville tilgive ham. Da hans bløde læber omsluttede min stive pik, kunne jeg endelig få udløsning for en lang og begivenhedsrig dag…….
Kommentar