Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Sebastian (afsnit 7)

Karakter: 0/0
Visninger: 1986

Af: Nøgenhygge.

Læs flere noveller af:
» Nøgenhygge.

Skriv til:
» Nøgenhygge
Tags: Bareback, Analsex og Aldersforskel
Sebastian (afsnit 7)

Jonas vågner ved at Sebastian skal ud og tisse. Det er blevet lyst udenfor, og Jonas ser at klokken er 9. Han vil stå op, men da drengen kommer tilbage, har Sebastian andre planer. Han fjerner dynen, og går straks i gang med at sutte på Jonas’ pik. Den står hurtigt stiv. Sebastian griber ud efter glidecremen, og smører sit numsehul. Så sætter han sig op på sin voksne elsker, og glider ned over ham i en bevægelse. Drengen fik det skønneste liderlige udtryk, mens han red Jonas. Lækre høje klaskelyde, og det våde numsehuls smasken, gav en dejlig ramme for deres sex. Sebastian begyndte at spille sin teenpik, den var også glistrende våd af pre. De kom næsten samtidig, Sebastian ud over brystet på Jonas, og Jonas dybt oppe i drengen. De tog er fælles morgen bad. Jonas vaskede sin unge elsker, og vaskede også hans smukke lange lyse hår.
De havde stadig godt brød fra i går, som Jonas varmede lidt i ovnen. Og med en god kop kaffe kunne de tænke på dagen. Jonas havde planlagt dagen, først moderne kunstudstilling, så frokost på en god restaurant og til sidst en film i biografen efter Sebastians valg. Det blev ganske enkelt en perfekt dag. Sebastian fik lært lidt om kunst. Frokosten var udsøgt og drengen valgte en sprit ny Marvel film. Hvis det ikke var for alle de kys de gav hinanden, ville ingen tro andet end det var far og søn. Men Jonas havde en følelse af at være i byen med sin kæreste. Det var næsten tortur af aflevere ham hjemme ved forældrene. De aftalte at Sebastian skulle ringe, når han havde fået fortalt sine forældre om hans forhold til Jonas.
Hjemme smurte Jonas sig en enkel mad og drak en øl. Han kunne ikke lade være med at tænke på, hvad der skete hjemme hos Sebastian. For at få tiden til at gå så han lidt eurosport. Klokken var henad 21, da det ringede på døren. Udenfor stod Sebastian med en kuffert i hånden, og skoletasken på ryggen. “Hej skat, jeg flytter ind hos dig nu”.
Jonas faldt sin unge elsker om halsen, og gav ham et kys. Han kunne pludselig mærke, hvor tomt der havde været uden drengen i huset.
Sebastian stillede sin bagage fra sig, og bad om en kold øl. Jonas hentede to kolde. Og gik ind i stuen. Sebastian var allerede ved at klæde sig af, men Jonas stoppede ham. “Fortæl først om, hvad der skete hjemme hos dig” ?
Sebastian fortalte, at hans forældre først var blevet noget chokerede og oprørte, men at de var faldet til ro efterhånden, som han fortalte dem om Jonas. Forældrene indså, at der ikke var nogen tvivl i deres søns sind. De ville naturligvis gerne møde Jonas så hurtigt som muligt. Sebastian havde lovet at passe sin skole, og at tage Jonas med hjem til kaffe i morgen aften, hvis det kunne lade sig gøre. Men faren havde hjulpet med at finde en kuffert frem, og moren havde husket ham på rene underbukser og sokker. Alle skolebøger kom i tasken, og han huskede også idræts og svømmetøj. Han havde ikke nogen ordentlig pc kun et gammelt hakkebræt, så den havde han ladet blive stående. Jonas lovede, på stedet, at købe en til ham allerede i morgen. De smed tøjet på sofaen, men gik nøgne ind i soveværelset, og lagde sig tæt sammen. Jonas tænkte, jeg har fået mig en drenge kæreste, det er min vildeste drøm, der er blever opfyldt. De elskede blidt, før de faldt i søvn i hinandens arme.
Kommentar