Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Tobias (afsnit 18)

Karakter: 6.0/1
Visninger: 1831

Af: Nøgenhygge.

Læs flere noveller af:
» Nøgenhygge.

Skriv til:
» Nøgenhygge
Tags: Unge, Gruppesex, Rimming, Oralsex, Analsex, Aldersforskel og Incest
Tobias (afsnit 18)
Efter skoletid sad drengene på deres seng med hinandens stive pikke i hånden som så ofte før. De blev enige om at prøve at ringe til Julius. Han svarede med en en glad stemme lige med det samme. Tobias ville lige sikre sig, at deres nye ven vidste, at de ville være nøgne hjemme hos dem på fredag, og at deres forældre også gik nøgne rundt hjemme. Victor forklarede, at de var naturister, og helst ikke havde tøj på hjemme. Julius ville vide om de ikke fik problemer med rejsning, når de sådan var nøgne. Tobias sagde, at det da var naturligt at få stiv pik, at de var stolte af det, og at sex var dejligt, og ikke noget man skulle gemme væk eller prøve at skjule. Drengene kunne høre på Julius’ vejrtrækning, at det satte billeder i gang i hans hoved. Drengene var ret sikre på, at han sad og stimulerede sig selv. Victor kunne ikke lade være med at fortælle, at han sad med Tobias’ stive pik i hånden lige nu. Julius begyndte at stønne mere tydeligt. Tobias spurgte, om han ville kigge forbi nu, eller bare gøre sig færdig her i telefonen. Det var allerede for sent for Julius at stoppe. Drengene kunne høre han fik udløsning. Julius begyndte at undskylde, men drengene forsikrede ham om, at det var dejligt at dele denne oplevelse med ham over telefonen, og de håbede på at måtte se ham gøre det live. De de lagde på, var begge drenge smask liderlige, de fandt deres favorit stilling med Victor på ryggen og Tobias omvendt på knæ og albuer øverst. Så kunne de slikke og spille hinanden. De fik deres udløsning næsten synkront. Tobias lagde sig fladt ned ovenpå sin ven, og lod sperm smagen blive så længe som muligt i munden. De lå begge og døsede lidt, men hinandens halv slappe pikke i munden. De vågnede begge op da faren kom ind i værelset, han havde pakken under armen, han havde hentet den på vejen hjem fra arbejdet. Begge drenge tungekyssede faren, selvom de smagte af drengepik og sæd. Faren var selv ret ophidset, da han jo vidste, hvad pakken indeholdt, og glædede sig til at se sine drenge bruge legetøjet. Drengene kunne jo godt se farens tilstand, så de lagde sig begge med hovederne tæt sammen i fodenden af sengen. Så kunne faren onanere ned i deres ansigter, som han så godt kunne lide. Faren kendte signalet, og begyndte at spille sin stive mandepik over drengene. Drengene lå med åbne munde og tungerne fremme. Da faren kom, sørgede han for at begge drenge fik sperm i munden, og smurte resten rundt i deres ansigter. Så forlod han drengeværelset, da drengene selv skulle have lov at åbne deres pakke. Faren nåede ikke engang at sætte kaffe over, før der kom et glædesbrøl fra drengene. De kom stormende ud til faren og overdængede ham med kys, de havde hver deres nye store mandepik store dildo i hånden, og den flotte lange sorte dobbelte dildo mellem sig. Drengene bekendtgjorde, at de straks ville afprøve deres nye legetøj på badeværelset. Faren sagde han ville kigge til dem om lidt, når han havde drukket sin kaffe.
Først monterede de deres nye dildoer på væggen. Så gik de igang med at skylle deres numser. De havde altid fast en tube glidecreme stående derude. Da de begge var rene bagi, varmede de op med de gamle halvt så store dildoer. Så kom turen til de store. De stillede sig over for hinanden, så de kunne kysse noget af den forventede smerte væk. De velsmurte dildoer kom lige indenfor i hullet, særligt Tobias fik kramper i ringmusklen, men han vidste, at han blot skulle slappe af og vente på at smerten gik over. Victor kunne se sin ven få tårer i øjnene, men også en beslutsomhed på at komme igennem det. Victor lod sig langsomt glide ind over gummipikken. Et smil bredte sig på hans ansigt, da hans kunne mærke de store nosser på dildoen ramme hans mellemkød. Tobias stod stadig og ventede, men så slap smerten, og han kunne få yderligere nogle centimeter ind i sig. Victor begyndte at lave kneppe bevægelser på sin, mens hans smukke drengepik dinglede slapt i takt. Tobias var nu klar til at komme videre, og det lykkedes da også at få godt halvdelen af den op i sig, men måtte opgive at komme helt i bund denne gang. Drengene slap ikke deres fælles kys, mens de brugte deres nye legetøj. Faren kom og kiggede til dem. han var blevet stiv igen, med tanke på drengenes leg. Det så hyggeligt ud med en kop kaffe i den ene hånd, og et fast greb om pikken med den anden. Faren beundrede de våde dildoer glide ud og ind i drenge numserne i takt med deres rytmiske bevægelser. Nu kom også moren ud på badeværelset. Hun gav sine drenge et hurtigt kys hver, og roste drengene for deres succes med dildoerne. Hun gik derefter på knæ og tog farens stive pik i munden. Da faren kom i munden på hende, lagde hun sig ned på gulvet, og lod faren slikke hende til orgasme.
Det var en dejlig familie stund.
Drengene ville vente med at prøve dobbletdildoen til senere. Så de tog alle fire et samlet bad i drengenes lille brusekabine. De voksne vaskede deres drenge og kiggede op i deres nu meget åbne numsehuller. Naturligvis slikkede de op i de ømme huller, mens de kælede for deres små testikler og drenge pikke.
Forældre gik ud for at bestille pizzaer, og åbne en flaske vin. Drengene lagde sig ind på sengen i en fælles krammer. Som en pludselig indskydelse greb Victor sin mobil. Der var en besked fra Julius med et vedhæftet billede.
Han takkede drengene, og skrev han glædede sig til at besøge dem. Billedet viste hans spermklat på maven og en smuk teenpik, men også at han havde lyserøde pige blonde trusser på. Drengene sendte billeder af deres egne pikke tilbage, og skrev at de også glædede sig til at være sammen med ham.
Kommentar