Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Tobias (afsnit 17)

Karakter: 6.0/1
Visninger: 1967

Af: Nøgenhygge.

Læs flere noveller af:
» Nøgenhygge.

Skriv til:
» Nøgenhygge
Tags: Unge, Bareback, Urin, Gruppesex, Rimming, Analsex, Incest, Trekant og Første gang
Tobias (afsnit 17)

De var heldige, der var aflyst to timer sidst på skoledagen. Så drengene kunne tage Adrian med hjem tidligt. Adrian havde lyst til at prøve at få skyllet røv samt få en dildo op, hans mål var at kunne tilbyde sin numse til Christian. Drengene ville meget gerne hjælpe ham.
De klædte sig nøgne på drengenes værelse. Så gik de ud på badeværelset. Adrian fik sat skyllestaven op med lidt glidecreme på. Bare nogle få centimeter. Og med vand af den rette temperatur kom de en anelse vand op i Adrian. De fik ham til at holde lidt på det, før han satte sig på toilettet. de fortsatte nogle gange, og hver gang kom skyllestaven lidt højere op.
Adrian begyndte at nyde det. Opmærksomheden på han numsehul var meget uvant, men utroligt lystfyldt. Hans flotte drengepik var stiv under hele seancen. Da drengene erklærede ham ren. Ville Adrian gerne prøve en dildo. De relativt små dildoer som drengene havde passede perfekt til formålet. Inden længe lå Adrian og stønnede, mens drengene brugte dildoen i ham. Det var klart at drengene blev liderlige af legen, og de tilbød Adrian at kneppe ham på skift. Tobias, der havde den mindste pik, kom først op i sin klassekammerat. Den smuttede op i en bevægelse. Tobias fik Adrian til at klemme med sine anale muskler, nu blev det en nydelse for deḿ begge. Det ar skønt for Tobias at kneppe sin klassekammerat, det havde han længe haft lyst til. Han holdt desværre ikke så længe, så han tømte sin lille klat drengesæd oppe i ham. Nu var det Victors tur, hans noget større pik, gled fint op i det spermsmurte hul. Adrian stønnede så dejligt, og da han fik udløsning helt uden at røre sig selv, var det virkelig en sejr for dem alle tre. Det fik også Victor over stregen, og han fik tømt sig oppe i Adrian. Deres gæst var godt tilfreds og de aftalte, at Adrian kunne invitere Christian hjem til drengene og lade sig kneppe der.
Senere under aftensmaden fortalte drengene stolt deres forældre om den vellykkede sex med med deres skolekammerat. De fik meget ros for at have hjulpet en ven, og de voksne så frem til at få besøg af det unge par. Tobias fremsatte deres ønske om nye større dildoer, og de fandt frem til nogle flotte på sinful.dk som de bestilte. Det skulle blive sjovt at se drengene bruge deres nye legetøj. Ventetiden ville kun være to dage. Hvad drengene ikke vidste, var at faren havde tilføjet en lækker dobbelt dildo med pikhoved i begge ender til bestillingen.
Drengene fik lov til at sove sammen med forældrene. De kunne godt lide at se på, når faren og moren havde sex før de skulle sove. Begge drenge onanerede til synet, og lod deres sæd komme ud over deres egen krop.
Det var skønt at ligge sammen, og kysse og nusse, mens de langsomt faldt i søvn. De tog et fælles bad, da de vågnede. Både faren og Victor pissede ud over Tobias i badet, og lod ham smage deres kraftige morgentis.
Drengene tog glade afsted i skole. Christian og Adrian ventede på dem på det sædvanlige sted, nu kyssede de helt åbenlyst hinanden. Adrian havde fortalt sin elsker om oplevelsen hos drengene, og Christian glædede sig til at kneppe Adrian rigtigt. De aftalte at mødes fredag efter skole hjemme hos drengene, så Christian kunne få sin debut som top.
Skoledagen gled stille og roligt, men i spisepausen sad de igen sammen alle fem. Thomas var i godt humør, og de grinede meget sammen. En dreng de ikke rigtigt kendte, udover at han gik i ottende, kom hen til dem, og spurgte om han måtte spise sammen med dem. det måtte han naturligvis gerne. Han fortalte at han hed Julius, og at han havde hørt rygter om at de alle var bøsser. Han følte sig meget alene med sin seksualitet, og ville virkelig gerne lære nogle andre at kende. Drengene forklarede, at de var for unge til at erklære sig som bøsser, men at de de var åbne over for sex med fyre. Thomas sagde, at han vidste, at han var bøsse, Det samme gjorde både Adrian og og Christian. Det var som om en forvandling fandt sted for øjnene af dem, Julius smilte, og de kunne alle se, hvilken smuk dreng han var. De gav ham alle et velkomst kram. Og spurgte ind til ham. Julius fortalte at han følte sig ensom, og frygtede at blive mobbet. Han boede alene med sin mor, og havde aldrig talt med nogen om sin seksualitet. De inviterede ham indenfor i gruppen, og fortalte om deres planer om at melde sig samlet til karate. Og inden frikvarteret var gået, havde Julius sagt ja til at komme hjem til drengene fredag med Christian og Adrian. Thomas inviterede straks sig selv med.
Drengene lovede at spørge hjemme, om de kunne spise sammen hos dem. De fik lige alle Julius’ nummer. Så gik de tilbage til undervisningen.
Kommentar