Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Alex og Adam (afsnit 6)

Karakter: 6.0/2
Visninger: 3100

Af: Nøgenhygge.

Læs flere noveller af:
» Nøgenhygge.

Skriv til:
» Nøgenhygge
Tags: Unge, Bareback, Urin, Rimming og Oralsex
Alex og Adam (afsnit 6)

Vi vågner alle tre da Adams alarm lyder.
“Har du sovet godt min prins” ?
Jeg ser op i Adams smilende ansigt, og får mit morgenkys.
“Du stinker sgu af sex din gris”.
Adam lægger sig ovenpå mig, jeg kan mærke hans stive pik. Da jeg vil røre ved den, skubber han min hånd væk.
“Jeg skal bruge alle mine kræfter i kampen i dag, I to kommer vel og hepper på mig” ?
Det er da klart vi gør. Adam smutter i bad. Men pladsen bliver hurtigt overtages af hans lillebror. Når jeg kigger op i hans ansigt, er det som at se et spejlbillede af mig selv. Gad vide vide hvordan de gener er havnet i ham. Oscar vil også kysse,og jeg lærer noget nyt hver gang. Hvordan fanden kan en dreng på 12 være en mester kysser ?
Adam er færdig i badet, han giver sin lillebror en slag i numsen.
“Du ved godt, det er min kæreste, ikke Oscar ?” “Så gem lige lidt til mig senere”.
Adam får noget tøj på, og smutter ud af døren. Jeg kan mærke at Oscars ble stadig er tør. Men så sætter han sig op på mit ansigt, og med et frydefuldt suk, tømmer han sin blære. Det er lige ved at jeg selv pisser i sengen. Jeg mærker tydeligt tyngden i bleen, men den holder fint tæt, og der er ingen lugt. Men så graver han sin lille pisvåde regnorm frem, og stikker den i munden på mig. Det er faktisk mere frækt end ulækkert, skal dog lige vænne mig til smagen. Oscar vender tilbage til at ligge ovenpå mig.
“Jeg elsker dig altså også”. Oscar taler med en barnlig stemme.
“Det er godt med dig, selvfølgelig elsker jeg dig, men nu skal du i bad, og se at få den pisvåde ble af.”
Jeg nyder at bade sammen med Oscar. Dejligt at låne en lillebror. Jeg vasker hans hår, og hele hans smukke krop, og glemmer ikke hans lille tissemand og numsehul. Min pik står lige ud i luften, og støder ind i drengen med mellemrum. Da han er ren, går han på knæ og tager min pik i munden. Oscar sutter perfekt og varieret. Jeg holder desværre ikke længe, og kommer i halsen på ham. Så rejser han sig op igen, og vi står og lader sæden glide mellem vores munde i et dejligt spermkys. Jeg vasker mig selv. Efter badet tørrer jeg Oscar, som om han ikke kunne selv. Det er tydeligt at se han nyder min omsorg.
Inde på værelset finder jeg et par almindelige grå underbukser og en hvid t-shirt. Oscar den frækkert åbner sin weekendtaske, og ifører sig en lyserød blebuks, der helt sikkert er en pigemodel, og en pæn lyseblå t-shirt.
Så smutter vi ud i køkkenet. Mine forældre sidder ved morgenbordet, far har været ved bageren. Det er tydeligt at se, hvor Adam har siddet, der ligger en del krummer på bordet. Oscar giver min mor et kys på kinden, men min far får et kys på munden, lidt for længe for min smag. Kan se min far har en hånd på blenumsen. Jeg er jo teenager, så siger bare godmorgen. Vi kaster os over rundstykkerne. Min far siger vi kun har en halv time, da han har aftalt med Lars, drengenes far, at vi skal mødes på stadion og se kampen. Ved ikke hvor meget vores fædre interesserer sig for drengefodbold, men de er helt sikkert interesseret i ristede pølser med fadøl til. Kampen har kun varet femten minutter før Adam scorer. Det er et flot mål, og alle hundrede tilskuere jubler. Men så går det galt ,udeholdet udligner. Jeg har ikke rigtigt fulgt med i spillet, mest fulgt en flot mørk dreng fra vores hold. Og sørme om ikke han får scoret i sidste minut af første halvleg. Da de andre drenge fra holdet giver ham en krammer, bliver jeg helt misundelig. Men nu er der pause. Jeg køber en is til os. Oscar den frækkert kan ikke lade være med at sutte på isen på en sensuel måde. Nu starter de igen. Efter bare få minutter står den lige igen. 2-2
Jeg døser lidt, kan ikke helt holde opmærksomheden, sidder og tænker på frokost.
Da der er to minutter igen, får Adam bolden, og med et helt fantastisk langskud, sender han bolden i mål. jeg kan se vores fædre danse rundt med deres fadøl, alle er i ekstase. Hele holdet ligger ovenpå Adam, i en gigantisk fælles krammer. Oscar en naturligvis ellevild hans storebror afgjorde kampen. Da der er faldet ro over stadion, og holdene er gået til omklædning, tager jeg Oscar i hånden, og går ind under tribunen, for at finde Adam. Det er ret nemt at finde omklædningsrummet, der er infernalsk larm. Jeg har ikke været i et fodbold omklædningsrum før, stor fejl, drenge i forskellige grader af afklædthed danser rundt. Min mørke helt står helt nøgen, og er ved at påføre deodorant under armene. Jeg bliver nærmest svimmel af synet af han slange sorte pik. Men vi kan ikke finde Adam. Stadig med Oscar i hånden, går jeg hen og kigger ind i badet. Der står han, to drenge fra holdt står og pisser op ad ham fra hver sin side, mens de jubler over sejren. Det er hermed bevist fodboldspillere er tossede.
Nu råber træneren op; “Tillykke med sejren og oprykningen til næste række, det er det, vi har kæmpet for hele sæsonen, der er pizza og sodavand i klubben om lidt”.
Så får han øje på mig og Oscar. “Hej Oscar og Alexander, kom med op og deltag i festen”.
Træneren, der med sikkerhed stammer i lige linje fra vikingerne, er rødhåret og rødskægget. En skøn bamsefyr midt i trediverne. Og så hedder han oven i købet Bjørn. Jeg får rigtig meget lyst til en krammer, men det vil nok være upassende. Trafikken er nu ud og op i klubbens lokaler. Adam kommer ud af badet, og helt nøgen giver han mig et kys på munden.
“Hva’ så min prins, er jeg ikke bare god” ?
Kommentar