Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Alex og Adam (afsnit 5)

Karakter: 6.0/2
Visninger: 3597

Af: Nøgenhygge.

Læs flere noveller af:
» Nøgenhygge.

Skriv til:
» Nøgenhygge
Tags: Unge, Bareback, Gruppesex, Rimming, Oralsex, Analsex og Første gang
Alex og Adam (afsnit 5)

Aftensmaden forløber fint. Mine forældre kan lide, at vi drenge er i huset. Tænker, at de også savner min søster. Micheller er faktisk ret sød, har altid været god ved mig, leget med mig, passet mig og hjulpet mig med lektier. Jeg savner hende pludselig også meget, hun har kun været hjemme to gange det sidste halve år.
Men ved siden af mig sidder Adam, som nu åbenbart er min kæreste, og hans fucking lækre lillebror sidder for bordenden. Skal han virkelig se på, mens jeg får pik analt første gang ?
Havde nok ikke lige forestillet mig min debut på denne måde, gad vide hvad de to frække drenge har lavet sammen ?
Adam siger, at Oscar spiller hans pik, men er det nu hele sandheden ? Mange spørgsmål, der mangler svar.
Okay, når nu andre ved jeg er bøsse, kan jeg vel også erkende det overfor mig selv.
Mine forældre sætter sig ind i stuen med det sidste vin. Vi drenge rydder pænt op, og sætter opvaskemaskinen i gang. Så ind på mit værelse, eller skal jeg sige vores værelse. Adam har en skuffe i min kommode med rene underhylere , t-shirts og sokker, som min mor vasker. Måske er det kun et lille skridt, at vi skal til at have sex…..fuck, jeg er vist ved at blive nervøs for i aften/nat .
Vi bliver enige om at se en film, Oscar vil se en gyser. Så kan han sidde og gemme sig ved mig, når den bliver for uhyggelig. Han er sød, men også ret gennemskuelig. Ganske rigtigt ikke ret langt inde i filmen, sidder Oscar på skødet af mig. Adam rykker så hen ved siden af mig, og ligger armen rundt om min skulder. Fandens til brødre, de tager deres friheder.
Men jeg ville lyve, hvis jeg ikke indrømmede, at det er super skønt. Oscars numse er aldrig helt i ro. Den kører rundt på mit skridt, hvilket resulterer i en stiv pik i mine bukser, der bare kæmper for at slippe ud.
På et tidspunkt banker det på døren, mine forældre går i seng, de har vel også brug for lidt hygge tid alene sammen. Heldigvis er deres soveværelse i den anden ende af huset.
Nu tager de to brødre fat, filmen bliver slukket, og mit tøj bliver nærmest flået af. Det er lidt pinligt at ligge der med stiv pik, og være den eneste, der er nøgen. Men det varer kun kort. Adam og Oscar smider deres tøj til højre og venstre. Jeg får besked på at ligge mig på knæ og albuer på sengen. Så går Oscar i gang med at slikke mit numsehul, jeg har aldrig prøvet noget så frækt og ophidsende før. Der går kuldegysninger af fryd gennem min krop. Helt ærligt, jeg ville ønske det aldrig stoppede. Men Adam skubber sin lillebror væk, og fører en finger op i min numse. Den er smurt ind i glidecreme. der er rigeligt plads til den, og han finder hurtigt et sted, der gør mirakler i min krop. Jeg har aldrig været så liderlig før, og støder mod hans finger i rytmiske bevægelser. Nu er der to fingre oppe i mig. Det strammer lidt, men jeg prøver efter bedste evne at slappe af og nyde det. Fuck, nu presser han en tredje finger op. Føler, jeg er lige ved at flække. Men da han tager sine fingre ud, er det en følelse af tomhed der fylder mig. Nu sker det, Adam kører sin stive drengepik op i mig. Min røv kramper, og jeg er lige ved at hyle. Smerten er både uudholdelig og fantastisk på samme tid. Det er jo det, jeg har fantaseret om i mange måneder. Havde bare aldrig tænkt, at det skulle være min bedste ven, der tog mig. Adam starter på at kneppe mig, og langsomt fylder nydelsen mere end smerten. Faktisk er jeg i zonen, da jeg mærker hans pik pulse oppe i min røv. Adam stønner højt, da han kommer. Han trækker sig ud og smider sig på sengen. Oscar skubber mig om på siden, og starter på at sutte min pik. Jeg er så ophidset, at jeg kommer med det samme i drengens mund. Oscar sætter sig på mit bryst og onanerer direkte ned i mit ansigt. Da hans lille ladning kommer ud over mit fjæs, kører han sin lille drengepik rundt i mit ansigt og ind i min mund. Nu er der endelig ro på værelset. Jeg er nærmest beruset af følelser, og udmattet på samme tid.
Ser bare Oscar tage sin natble på, og lægge sig mellem os. Min numse er stadig lidt øm, men jeg er fuld bevidst om, at jeg ikke er jomfru længere, så falder jeg i søvn indsmurt i drengesperm med et smil om munden.
Kommentar