Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Sebastian (afsnit 6)

Karakter: 0/0
Visninger: 2483

Af: Nøgenhygge.

Læs flere noveller af:
» Nøgenhygge.

Skriv til:
» Nøgenhygge
Tags: Bareback, Oralsex, Analsex og Aldersforskel
Sebastian (afsnit 6)

De kommer hjem tidligt på morgenen. Jonas kan ikke huske, han har haft så god en afteni byen før. At kunne danse og kysse med Sebastian helt åbenlyst, var nøjagtigt det han havde brug for. Hvad andre tænkte, måtte de selv om. Beruset af kærlighed og lyst knepper han drengen på stuegulvet, før de er helt afklædte. De måtte tage en taxa hjem, det var godt han havde fundet en p-plads ved hans firma, så han ikke skulle betale en p-bøde.
De sover næsten allerede, da deres hoveder rammer puden. Da de vågner op ad formiddagen, vil Jonas ud og løbe en tur. Sebastian bliver under dynen, men lover at lave kaffe, når Jonas kommer hjem. Jonas giver den gas, på sin sædvanlige seks kilometers tur. Det er dejigt at svede alkoholden ud. Da han kommer hjem sover Sebastian sødt. Jonas tager et bad, og går ned og starter på morgenmad og kaffe. Ved tolvtiden kigger han ind i soveværelset igen. Sebastian er stadig i drømmeland. Først hen ad totiden vågner drengen op. Han er lidt flov over bare at have sovet, men Jonas driller bare og siger, at han nok ikke kunne tåle mosten, og havde hårdt brug for sin skønhedssøvn. Men efter et bad er Sebastian så god som ny. Han finder en for ham stor t-shirt i skabet, og med det som den eneste beklædningsgenstand. Kommer han hen og sætter sig på skødet af Jonas. “Jeg elsker dig, må jeg flytte ind her hos dig” ?
“Du ved godt, min skat, at der er intet jeg hellere vil, men da du er under 18 og dermed ikke myndig, må vi først have dine forældres tilladelse”.
“Jeg taler med dem, og du med din gode uddannelse, kan jo hjælpe mig med min eksamen”.
“Selvfølgelig vil jeg hjælpe dig med alt, er jo forelsket i dig, du må hellere fortælle dem om mig, og så aftale et møde”.
Jonas tryller en sen frokost på bordet, og stiller et par øl på bordet. Drengen er hug sulten. Efter maden falder de om i sofaen, og ser lidt eurosport. Men nu er energien vendt tilbage til Sebastian, han begynder at tage tøjet at Jonas. Han stive drengepik titter frem under t-shirten. Jonas ligger fladt ned på ryggen, og Sebastian smører sit hul, og glider ned over mandepikken. Mens Sebastian rider spiller han kraftigt på sig selv, så han sprøjter ud over Jonas mave, og rammer både ansigt og mund. Det får også Jonas over stregen, og han fylder sin unge elsker med sine safter. “Fuck, jeg er ved at blive afhængig af dig min skat”.
Efter den gode sex, ligger de bare bare sammen, og kommer ned fra deres orgasme.
De vælger, at gå tidligt i seng og ligge og kæle og snakke. Men ved 24 tiden vil drengen have natmad. Jonas bestiller et par pizzaer til levering. De spiser dem i sengen, mens de begge er nøgne. Jonas tænker på at de søndag, skal tage til byen måske på kunstmuseum, cafebesøg og en tur i biffen. Hvordan har han kunnet undvære sådan en kærlighed i sit liv ?
Kommentar