Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Jens (afsnit 30)

Karakter: 0/0
Visninger: 2551

Af: Nøgenhygge.

Læs flere noveller af:
» Nøgenhygge.

Skriv til:
» Nøgenhygge
Tags: Unge, Bareback, Gruppesex, Oralsex, Analsex, Aldersforskel og Incest
Jens (afsnit 30)

Det bliver en stille dag på gymnasiet, men vi har en del opgaver. Så studiegruppen aftaler at arbejde videre ved en af gruppebordene efter undervisningen. Selv Daniel arbejder koncentreret, ingen gider at lave det hjemme. Jeg får en sms fra Morten;
du bedes komme lige hjem i dag !
Jeg ved naturligvis godt, at det ikke er min afgørelse, og at jeg vil få smæk, hvis jeg ikke kommer hurtigt nok hjem. Så jeg tager hjemad, før vi er helt færdige.
Jeg nyder cykelturen, men tænker over, hvad mon Morten skal bruge mig til. Men jeg bliver godt nok overrasket, i køkkenet sidder både Anders og Tommy helt nøgne. De holder om hinanden, og kysser højlydt.
“Hej min skat, jeg kan se, du har mødt min lillebror”.
De ser lidt flove ud, men frem for alt fucking cute. Tommy springer op og nærmest kravler på min krop, mens jeg får kys overalt i ansigtet og på munden. Jeg elsker sgu den dreng. Det er første gang jeg ser hans pik uden bur. Den er ikke særligt stor, men naturligvis smuk som drengen selv. Jeg åbner op og giver plads til Anders, så han kan være med, og ikke skal føle sig udenfor. Anders fortæller, at Morten er taget ud for at handle, og at han ville være tilbage om en time. Vi går ind på mit værelse, her står Tommys lille kuffert.
Tommy og Anders hjælper mig med at få tøjet af. Da de trækker mine underbukser ned, springer min stive pik lige op i ansigtet på dem. Jeg bliver nødt til at kneppe dem begge to nu. To villige drengenumser bliver tilbudt, mig, da de begge lægger sig på knæ og albuer foran mig. Jeg griber i skuffen, og finder glidecremen frem. Jeg må bare først op i min elskede Tommy. Kan mærke jeg virkelig har savnet ham. Jeg holder sindssygt meget af både Daniel og Anders, men jeg er forelsket i Tommy, måske er det fordi, han er min første rigtige boyfriend. Og jeg har kigget ham i øjnene og sagt “jeg elsker dig”. Men jeg giver begge drenge creme i numsen, og bruger fingrene til at åbne dem lidt op. Det føles som elektrisk strøm går gennem min krop, da jeg glider op i Tommy. Jeg knepper blidt, vil gerne kunne holde længe, og nyde mine drenge. Jeg holder en finger oppe i Anders, men vil ikke have han bliver utålmodig, så skifter over til “lillebror”. Han bliver ikke snydt, men jeg vil have min udløsning i Tommy. Så bytter plads tilbage til ham. Før end jeg havde håbet på, sprøjter jeg min sæd op i min kæreste. Da jeg udmattet og tilfreds falder om mellem dem, slikker Anders mig ren for sædrester. Så får vi en fælles krammer. Vi ligger alle tre og døser lidt, da døren går op. Morten er kommet hjem.
“Der er vist nogen, der bare tænker på at hygge sig, Jens, har du spurgt om Andres har lektier for, før du bare bruger drengene ? I to smutter lige ud, jeg skal lige snakke lidt med Jens”.
Jeg ved jo godt, at Morten bare vil pisse sit territorium af. Så da jeg bliver lagt over knæet, og får en endefuld, er det mest fordi det ophidser Morten, og han vil vise, at det er ham der bestemmer. Jeg kan ikke lade være med at nyde mine smæk. selvom det gør ondt, er det alligevel ret frækt. Jeg tænker, at drengene står udenfor døren og hører på. at jeg bliver straffet. Morten bliver naturligvis godt liderlig, så da jeg skal kneppes i min røde ømme røv, er det lige på og hårdt. Morten lyner bare ned og gå i gang.
Fuck det er dejligt. Da han cremer mit hul, takker jeg ham for at opdrage mig, og rengør hans pik. Den smager lidt af numsesaft, men det er okay.
Da vi vender tilbage til køkkenet, vil drengene se min røde røv. De kan også se mt sædfyldte numsehul.
Morten siger, at de naturligvis også skal opføre sig ordentligt, eller er det deres tur. Tænker de nok heller ikke ville have noget imod det, men lige nu er der ro på. Morten bestiller pizza, og åbner rødvin. Vi dækker bord, og drengene får cola, og jeg får rødvin. der skal være nogle fordele ved at være den store.
Det er Morten, der åbner for buddet, da han er den eneste, der har tøj på. Jeg kan ikke lade være med at kigge på Tommy, og må lige røre ved ham med mellemrum, men jeg kysser begge drenge. Der bliver trængsel i sengen i nat, hvis vi skal sove der alle tre.
Efter maden rydder jeg pænt op og spørger Anders om han har lektier. Det viser sig han har matematik til i morgen, og jeg bliver sendt ind på værelset med Anders, for at hjælpe ham og sørge for, at han kan sine lektier. Anders døjer med det, men bliver da færdig. Han takker for hjælpen, og kysser, mig og kalder mig sin kloge storebror. Da vi kommer ind i stuen igen sidder Tommy på skødet af Morten, de ser fodbold. Det giver et lille stik i hjertet, men jeg ved jeg ikke skal lade mig mærke med noget. Morten har skiftet til sit hjemmesæt. Men det ser ikke ud til de har haft sex.
Da kampen er slut, bliver vi sendt i seng. Lige hvad jeg har ventet på. Min plan er at sutte begge drenge tomme, og sove med deres drengesæd i munden. Jeg starter med min lillebror, han vrider sig og stønner, da han kommer. Så skal jeg smage Tommy for første gang. Det er et vigtigt øjeblik for mig. Hans lille drenge pik er så sød, og han ligger helt stille, lader mig nyde det længst muligt. Men han er jo en lille liderlig teenager, så han sprøjter mig i munden. Måske er det indbildning, men det er det bedste, jeg nogensinde har smagt.
Kommentar

Navn:stmc70
Dato:26/01 2020
Skulle dette her ikke have været afsnit 31.