Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Lejrskole i Madrid - part 7 (Afsnit 3/3)

Karakter: 0/0
Visninger: 2960

Af: SlikSutKnep.

Læs flere noveller af:
» SlikSutKnep.

Skriv til:
» SlikSutKnep
Tags: Unge, Bareback, Gruppesex, Rimming, Oralsex, Analsex, Aldersforskel, Onani og Skolesex
NC var gået i bad og de tre andre lå og sundede sig lidt. Efter lidt tid havde Jonas rejst sig fra gulvet. Han fandt et af Jeppes håndklæder og begyndte tørre de spermrester, der sad på ham væk. Han kørte også lige håndklædet langsomt rundt om Jeppes pik, selvom der ikke var meget sperm tilbage på hans pik. De smilede begge. Så gik Jonas over til Hamids side af sengen. Hamid var stadig smurt godt ind i sperm. ’Hold da op, du er snasket til’, sagde Jonas. Han tog et kig på de indsmurte briefs og grinede lidt. Hamids pik var faldet lidt, men den var ikke langt fra at være stiv igen. Jonas kiggede på den. ’Du kan da blive ved, hva’?, smilede han. Han førte håndklædet ned til Hamids mave og tørrede langsomt spermen væk. Så førte han håndklædet videre ned mod Hamids nu stive pik og langsomt og med nænsomme ryk tørrede han Hamids pik ren. ’Hmmm…’, stønnede Hamid kort inden, Jonas stoppede. ’Vi må hellere lige lade pausen vare lidt endnu’, sagde Jonas så til Hamids ærgrelse. Jonas rejste sig igen – Hamid lagde mærke til, at Jonas’ pik var blevet halvstiv igen – og han smed det spermfyldte håndklæde i hjørnet af værelset.

NC trådte ud af badeværelset. Helt tør var han ikke, og helt slap var hans store mørke pik heller ikke – den var vel halvstiv. NC’s blik fangede Jonas’ halvstive pik og Hamids helt stive pik. ’Nu er I vel ikke gået i gang, før jeg er kommet igen…?’, sagde han mistroisk. Jonas grinede. ’Rolig nu – vi vil da ikke snyde dig for noget. Nogle kunne jo blive fornærmet’, sagde Jonas og sendte et blik til Jeppe. Jeppe grinede og blev lidt forlegen. NC gik hen imod Hamid og kiggede ned på ham. Der var hvide pletter rundt på Hamids krop fra spermklatterne, der havde ligget der. ’Jeg tror du trænger til en skyller. Jeg kunne godt bruge en lækker lille ren krop og røv at hygge mig med…. Og tag lige dem her med og få dem skyllet en gang.’, sagde NC, mens han greb de lyseblå spermindsmurte briefs og smed dem hen på Hamids mave. NC’s fingre fik lidt sperm på sig. Han kiggede på dem og puttede dem i munden. Han lukkede øjnene og udstødte et lille liderligt suk. NC’s pik rejste sig en smule mere. ’Mmmm, mere af det..’, sagde han så.

Hamid smilede og blev liderlig, så hans pik var ikke i nærheden af at falde ned. Men tanken om at NC ville lege med hans krop og røv, som han havde sagt, gjorde også Hamid en smule skræmt. Han vidste, at den pik NC rendte rundt med var kæmpe. Men så kom han til at tænke på sidste gang, og da han havde overvundet den første smerte, og hvilken nydelse og følelse det havde givet ham. Han blev tændt ved tanken. Han rejste sig og trådte ud af sengen. Hans pik strittede i vejret, og han tog de fedtede underbukser og tog lidt sperm på sin ene finger. Han gik forbi NC og puttede den i munden på ham. NC slikkede den langsomt ren. ’Det skal du få..’, sagde Hamid så stille, inden han gik videre ud på badeværelset for at tage sig en skyller.

Hamid stod et stykke tid under det lunkne vand. Han nød vandet ramme hans krop og skylle ham ren. Hans pik ville dog ikke slappe af og blev ved med at banke ud i luftet gennem hele det lange bad. ’Hvor kom al den liderlighed fra…?’, tænkte han endnu en gang. Han slukkede for vandet og hev fat i håndklædet og begyndte at tørre sig. Nu syntes han dog, at han kunne høre noget inde fra værelset. Der kom støn og høje pustende lyde. ’Fuck mand, de knepper allerede’, tænkte han. Selvom han et eller andet sted følte sig snydt, tændte tanken ham også vildt, og hans pik begyndte at pumpe endnu mere.

Hamid åbnede døren og trådte ud i værelset. Synet, der mødte ham, var vildt. Jonas sad i hovedenden af sengen med ryggen mod væggen. Med ryggen til Jonas og dermed med front mod Hamid var Jeppe, der red op og ned af Jonas’ pik. Jeppe havde lukkede øjne og for hver bevægelse han lavede, hoppede Jeppes pik rundt i luften foran Hamid. NC var på knæ på sengen foran Jepoe. Han havde grebet fat i sin pik, som nu var mega stiv. Han førte den mod Jeppes mund og holdt den fast inde i munden på Jeppe, der suttede til, så pikken ikke røg ud på grund af, at han red Jonas’ pik. De stønnede alle tre vildt, og Hamid stod blot og så måbende til.

NC drejede hovedet og så Hamid. ’Århh, fuck, dejligt du blev færdig. Jeg har bare brug for at kneppe din lækre røv nu’, udbrød NC stønnende. Han tog pikken ud af munden på Jeppe, der blot blev ved med at ride Jonas. NC flyttede sig og fandt plads ved siden af Jonas med ryggen mod væggen. Hans våde stive pik bankede op af maven på ham. ’Kom’, sagde han og med en håndbevægelse fik han Hamid til at flytte på sig. Hamid trådte op i sengen. ’Vend dig om og gå ned på alle fire’, sagde NC bestemt. Hamid gjorde det, mens han skævede til Jeppe og hans dansende pik. Det næste, han mærkede, var en spytten fra NC, der ramte hans glatte hul, der pegede luge imod NC’s hoved. Så kom der et til spyt, og dernæst kunne han mærke NC’s tunge danse omkring og i hans hul. Følelsen var eminent, og Hamid nød virkelig, hvordan NC med omhu gjorde ham tændt og våd. Et par gange til spyttede han og slikkede derefter videre med sin tunge. Hamid stønnede allerede hårdt. ’Så! Gør nu som Jeppe’, sagde NC, mens han rykkede på Hamid, så han kunne sætte sig på NC’s pik. Mens Hamid rykkede på sig spyttede NC en gang i sin hånd og lod spyttet gnides ind i hans store stive pik. Hamid kiggede bag om sig med ærefrygt på den. Så mindede han sig selv om at slappe af og flyttede sin røv ned mod den mørke pik.

NC greb om Hamids hofter, og så kunne Hamid mærke pikhovedet mod sit hul. Han slappede af og lod sit våde hul åbne sig for NC’s pik. Langsomt og blødt men stadig fast kunne Hamid mærke, hvordan han gled længere og længere ned af NC’s pik, og hvordan den kom længere og længere ind i ham. Følelsen var helt ekstrem, og måske fordi han vidste, hvad der ventede ham, slappede han mere af og nød det meget mere end sidst. Hamids egen pik strittede vildt, og Hamid pustede og stønnede i takt med hans piks dunken. Da Hamid ikke kunne få pikken længere ind, stønnede NC også vildt. Hamid arbejdede sig lidt op af NC’s pik igen og skubbede fra med hænderne i sengen, og så faldt han lidt ned af den igen. Det var en vild fornemmelse. NC tog nu hårdere fat i Hamids hofter, og nu var det NC, der styrede, hvordan Hamid skulle ride hans pik. Han førte Hamid op og ned af pikken – først langsomt men så øgede han tempoet. De stønnede begge to – ja, alle fire – nu voldsomt. Hamid kiggede over på Jeppe, som stadig red Jonas. Hans pik dansede stadig på lækreste vis. Så kiggede Hamid på sin egen pik, der også hoppede og dansede rundt. Den dryppede allerede presperm, der faldt ned på hans lår og sengen. Bevægelserne op og ned af NC’s pik stoppede, men nu holdt NC blot fast i hofterne på Hamid. Nu holdt han Hamid fast, mens han begyndte at bevæge sit eget underliv. Nu bankede han sin store pik ind og ud af Hamid. ’Arhhhh…!!!’, kunne Hamid ikke undlade nærmest at skrige. Følelsen var ekstrem. Helt per automatik greb han fat i Jeppes pik og holdt stramt fast i den. ’Århhh, fuck fuck fuck…’, råbte Jeppe og kiggede febrilsk ned på sin pik og over på Hamid.

Sådan fortsatte de med at blive kneppet i et lille minut, inden Jeppe tilsyneladende ikke kunne mere. ’Fuuuuck mand, arh ah, jeg kommer!!, skreg han. ’Slip ham, Hamid’, sagde Jonas stille og stoppede med at kneppe Jeppe. Hamid slap hans pik, mens NC fortsatte med at banke sin pik op i Hamid et kort øjeblik til, inden han også stoppede. Jonas førte Jeppe op af sin pik, og hans pik røg til sidst ud af Jeppe. ’Uhhh…’, stønnede Jepoe. Det dryppede vildt fra hans pik med presperm, men han kom ikke. ’Du skal have noget at skyde i’, sagde Jonas så. NC holdt om Hamids hofter og forsigtigt trak han sig ud, og Hamid af hans pik. Han vendte Hamid om, så de kiggede på hinanden. ’Du er så fucking fræk, Hamid!, sagde NC og smilede. ’Jeg har sgu svært ved at få nok af din kæmpe pik’, svarede Hamid tilbage. ’Ja, det kan jeg se! Er du frisk på at få noget sperm i dig…?’, sagde NC så. Han virkede lidt nervøs, hvilket Hamid ikke helt forstod. ’Vi vil gerne skyde i dig’, sagde han så. Nu forstod Hamid… De ville simpelthen fyre deres skud ind i ham… ’Havde de aftalt det på forhånd, eller var det et pludseligt liderligt påfund af NC..?’, tænkte han. Han skænkede dog ikke det spørgsmål videre tankekraft, men tænkte over NC’s ’forslag’. Om end at det virkede noget skræmmende at skulle blive gennemkneppet og sprøjtet til med alt deres sperm, vækkede det også en kæmpelyst i Hamid, og hans liderlighed lyste ud af ham. Det kunne NC uden tvivl fornemme. ’Jeg tror, jeg kan se, hvad du tænker…’, sagde NC og smilede på et lettet måde. ’Fuck, ja!! Lad mig få jeres sperm!’, røg det ud af Hamid, og han blev nærmest helt flov over, hvor liderlig han kom til at lyde. ’Sådan!’, svarede Jonas og smilede.

De rykkede lidt på sig. Hamid gik på alle fire igen, så hans røv strittede ned mod fodenden. Jeppe gik om bag ved ham og satte sin pik mod Hamids hul med det samme. Jeppe virkede helt fortumlet og totalt lamslået over sin egen tilstand. Foran Hamid stillede NC sig ned sin stive pik. Selvom den lige havde været oppe i Hamid kunne han ikke modstå – hvis han da havde en chance – at få NC’s pik i munden. Den fyldte hans mund ud, og den salte smag af presperm fyldte hurtigt hans sanser. Jonas gik om bag ved NC og startede med at kæle på NC’s stramme baller. Han skubbede let NC forover og spredte hans ben. NC virkede til at gå lidt i panik. Han havde nok ikke fået pik før men havde ’kun’ givet andre med sit store jern. Modstand gjorde han dog ikke så meget af, og det var tydeligt at fornemme NC’s nydelse, da Jonas førte sin pik ind i ham. Hamid havde NC’s pik i munden, der blev kneppet af Jonas. Hamid ventede på Jeppe. I det pressede Jeppe sin pik mod Hamids hul og trængte ind i ham. Det var tydeligt at mærke forskel på Jeppes og NC’s pik, men det var en anden og også lækker fornemmelse at blive kneppet af Jeppe.

Jeppe var totalt styret af sin liderlighed, og han startede ikke engang langsomt ud. Han begyndte i et hurtigt og hårdt tempo at kneppe Hamid. Han stønnede højt og også NC stønnede, mens hans presperm flød ud i Hamids mund. ’Giv ham nu den pik, Jeppe!! Skyd i ham’, nærmest råbte NC. Jeppe fortsatte sit hurtige knepperi og uden noget større signal, kunne Hamid mærke skuddene af sperm flyve ind i ham. Jeppe fortsatte bare med at kneppe ham, mens han kom inde i ham. ’Arh arh arh…’, hakkede Jeppe i sin orgasme. ’Sådan Jeppe, fyld ham op’, sagde Jonas nu liderligt. Det tændte Hamid vildt, at de alle nød sceneriet, og selvom de alle fik nydelse, følte han, at han var i centrum, hvilket blot tændte ham endnu mere.

Hamid suttede videre på NC’s pik, mens NC stadig blev kneppet langsomt af Jonas. Hamid kunne mærke Jeppe trække sig langsomt ud af ham. Da Jeppes pik var ude, kunne han mærke noget af Jeppes sæd glide ud af hans røv. Han kunne lige skimte det inderste af sit lår, og der så han en klat sperm glide ned af det. Jonas trak sig ud af NC, og NC førte sin pik ud af Hamids mund. Hamid slappede lidt af i kæberne. ’Fuck mand, jeg kan ikke mere…’, stønnede Jonas. Hamid så på Jonas’ bankende stive pik, mens han bevægede sig om bag Hamid. NC trak sig lidt ned og begyndte at sutte og slikke på Hamids ualmindeligt stive brystvorter. Jeppe gik bag NC, tog sin hånd rundt om ham og begyndte at kæle hans mega stive pik.

Hamid kunne fornemme, at Jonas gik på knæ bag ham, hurtigt satte sin pik mod hans tilspermede og fyldte hul og trængte ind i ham. Det var fantastisk at have Jonas oppe i sig. Nu blev han endelig kneppet af sin lækre lærer, og han kunne mærke kuldegysningerne og rystelserne gå igennem hans krop.
Jonas var som Jeppe overtændt, og han tænkte ikke over at starte langsomt eller lignende. Han fandt det tempo, der passede hans liderlighed. Det var et mellemhurtigt tempo, som Hamid nød i fulde drag. Det jævne tempo i at mærke Jonas’ pik fylde ham ud og trække sig lidt ud igen var perfekt. Jonas stønnede højt nu, og Hamid kunne mærke, at han ikke var langt fra at give sin sperm til ham. Men de var alle liderlige nu. Jeppe virkede tændt igen i hans kælen for NC’s pik, som han også kørte lidt af. NC nød både at slikke Hamids brystvorter men også Jeppes berøringer. Hamid var helt fortabt i det hele og prøvede at suge det hele ud af det. Han pustede og stønnede også højt ind imellem.

Nu tabte Jonas tempo i sit knepperi, inden han kun gav nogle ganske små stød. Han trak vejret hurtigt og pustede og stønnede. Hamid forsøgte i det øjeblik at slappe mindre af og stramme sit hul lidt mere. Det kunne mærkes for dem begge. Hamid blev helt vild i ansigtet over følelsen, og Jonas næsten skreg. ’Arghhh, arghhe…!, fløj det ud ag ham. Jonas lavede nogle hårde stød ind i Hamid og det nu strammere hul. Hamid nåede ikke at tælle hvor mange stød, men han kunne tydeligt mærke Jonas’ sperm flyve ind i ham. Jonas stønnede vildt i det, han gav spermen fra sig. Han stod lidt med pikken dybt inde i Hamid og mærkede skuddene fyre ind i Hamid. Da de aftog, fortsatte han sit knepperi i det mellemhurtige tempo og kørte spermen rundt i Hamids hul. Hamid havde nu så meget sperm i sig, at det begyndte at drive ud af ham trods, at Jonas’ pik stadig var i ham. Til sidst trak Jonas sig dog ud, og Hamid slappede af i sit hul. Det medførte at en stor del af Jonas’ – og måske også Jeppes – sperm gled ud af ham og ned af hans ben og ned på sengen.

NC stoppede sit slikkeri af Hamids brystvorter. ’Wow, det gjorde du fandme flot, Jonas’, sagde NC. Jonas var helt forpustet men fik fremmanet et lille smil. ’Og du, Hamid, du er for vild!’, sagde han, mens han rykkede på sig. Jeppe slap hans nu meget stive og våde pik. ’Men vi er jo ikke helt færdige endnu..’, sagde han så og blinkede til Hamid. Jonas flyttede sig væk fra bag ved Hamid og rykkede hen foran ham. Hamid lagde mærke til Jonas’ spermindsmurte halvstive pik. Nu var både Jeppe og Jonas foran ham. Han kunne mærke NC bag sig. Han vidste ikke, om han kunne tage mere og slet ikke, om han kunne klare NC’s pik. Men i sidste ende havde han nok ikke noget valg.

NC satte sin mørke stive pik mod Hamids hul, der var fyldt med sperm. Det tændte NC, for han stønnede allerede der. Hamid kunne mærke, hvordan NC kørte sin pik rundt i den sperm, der var uden om hullet på Hamid. Det var en lækker og fræk fornemmelse. Så satte NC sin spermvåde pik mod Hamids hul og langsomt men sikkert gled den ind i Hamid. Det var langt nemmere for Hamid at tage den store pik nu. Måske var det al spermen, der hjalp til, eller måske var det fordi de andre havde kneppet hans hul større. Der var i hvert fald ingen smerte, nu var der kun nydelse, da NC’s store pik fyldte ham ud.

Hamid nød det i fulde drag. Han forestillede sig, hvordan NC’s pik bankede rundt i ham i de to andres sperm – hvilket den jo også gjorde. Det var en fræk tanke, og han begyndte at stønne hedt. NC greb om ham og rettede ham op, så Hamids ryg nu var mod NC’s mave, og han var ikke længere på alle fire. NC bevægede nu virkelig sit underliv, og den store pik bankede op i Hamid. Derudover kom Hamids pik virkelig til syne. Den strittede vildt ud i luften, og prespermen var tydelig at få øje på. Hamid tog sit hoved tilbage, og NC førte sit frem. Nærmest instinktivt førte de tungerne ud og lod dem møde hinanden. Hamid blev vildt opstemt af dette tungekys, mens han virkelig kunne mærke NC’s pik inde i ham. Han stønnede vildt.
NC trak sig væk fra kysset, men til gengæld førte han sin ene hånd rundt om Hamid og greb hans våde pik. NC begyndte at køre den af på Hamid, mens han fortsatte med at kneppe. Hamid, der nu havde lukkede øjne, kunne mærke noget blødt på sin pik. Han åbnede øjnene og kiggede ned. Nu havde både Jonas og Jeppe sat deres tunger ud, og de ramte af til Hamids pik samtidig med, at NC rev den af. Det var for vildt et syn. Hamid kunne mærke, hvordan hans krop nærmest krampede og spændte til. Det samme gjorde hans hul, og nu kunne han virkelig mærke NC’s store pik i sig. ’Åh ja, Hamid. Kom så med det! Jeg er der også nu…’, stønnede NC.

NC gav et par ryk mere i Hamids pik samtidig med, at han gav et par stød mere op i ham. Så var der ikke mere at gøre for Hamid. Alt spændte på ham. Hans første skud fløj ud i ansigtet på Jeppe. Jonas rykkede på sig, og Hamids andet skud røg direkte ind i hans mund. NC stoppede rykkene i Hamids pik, og Hamid strammede sit hul endnu en gang, og så kunne han igen mærke den varme sperm flyve ind i ham. ’Arghf!!!’, stønnede NC hårdt, mens han stødte pikken ind i Hamid et par gange til. Igen kunne Hamid mærke, hvordan spermen trak sig ud af ham igen og gled ned af hans ene ben. NC rev i Hamids pik igen, og nu var det som om, alt rystede på Hamid, og han gav nu helt efter. Spermen fløj ud af ham i mange skud – det føltes som om, han ikke kunne stoppe. Noget røg i håret på Jeppe og Jonas, noget på sengen, noget i munden på de to, der slugte. Der var sperm over det hele. Til sidst stoppede NC sine ryk, og han trak sig ud af Hamid. Da den store pik røg ud af Hamid, flød der masser af sperm ned af Hamids ben og også ned på sengen. Spermen fortsatte med at komme ud af Hamids pik nu bare ikke i sprøjt. ’Vent…’, sagde NC og rykkede sig om foran Hamid. Hamid lagde mærke til NC’s pik, der stadig var helt stiv og fuldstændig smurt ind i sperm. ’Jeg skal smage…’, sagde han så og skubbede lidt til Jeppe. NC gik ned på knæ, tog fat i Hamids pik og rev i den et par gange. Endnu en gang gav Hamid efter og mere sperm flød ud af ham. NC satte Hamids pik i munden og slikkede og suttede på Hamids pik. Hamid stønnede i ren nydelse, og NC pustede også, da han suttede og slugte det sperm, der stadig kom ud af Hamid.

Jonas og Jeppe rykkede på sig og lagde sig ved siden af hinanden i sengen, mens NC suttede Hamid færdig. NC førte sin hånd ned til sin spermindsmurte pik og derefter op til Hamids mund. Hamid tog hånden i munden og slikkede spermen af. Den salte smag og hele det store klimaks tændte ham, og han kunne mærke sin pik rejse sig igen, selvom den ellers var begyndt at falde lidt. NC kiggede forbløffet op på Hamid. ’Kan du da blive ved..??’, spurgte han. Hamid smilede. ’Nahh, jeg tror lige, jeg må have en pause’, sagde han. NC rykkede sig ud af sengen, og Hamid lagde sig på ryggen i sengen på sin plads. Han følte, han havde sperm over det hele, og han kunne mærke, hvordan der stadig gled sperm ud af hans røv. Han var ligeglad. Han var helt udkørt, og han lod sengetøjet blive smurt ind i sperm. På trods af hans træthed smilede han dog over det, han havde prøvet nu. Hans våde pik var ikke faldet og bankede stiv op af hans mave.

Jonas, der nu lå i midten mellem Jeppe og Hamid drejede hovedet mod Jeppe og gav ham et ordentligt kys og slik på halsen. Jeppe tog bare imod og nød det. Hamid så, at Jeppes pik rejste sig igen. Jonas’ pik blev også stiv. Jonas stoppede og vendte så hovedet mod Hamid. De kiggede hinanden i øjnene, og så mødtes deres tunger i endnu et lækkert kys. De stoppede efter lidt tid. ’Kys og knep’, hviskede Hamid og smilede. ’Helt rigtigt’, smilede Jonas tilbage. Han rejste sig op og bevægede sig over Hamid og ud af sengen. ’Nå, det er tid til godnat. Se nu at få hvilet inden vi rejser hjem i morgen’, sagde Jonas med sin strittende pik og grinede. Han trak sine træningsbukser på og sin sorte t-shirt. ’Du skal vist finde dit eget værelse’, sagde han så til NC. NC svarede ham ikke men fandt bare sine hvide underbukser og tog dem på. Hamid så, hvordan NC’s våde pik lavede mærke i de fine Calvin Klein trunks. NC tog resten af sit tøj på, smilede, tog i døren og sagde godnat. Så gik han på sit værelse, og Jonas fortsatte efter ham og gik på sit.

Jeppe og Hamid lå tilbage i værelset, begge med lukkede øjne og trak vejret langsomt. Hamid tænkte på turen og i det hele taget dagen hjemad i morgen. Hvordan skulle de opføre sig? Men mest af alt tænkte han på, hvordan det ville gå, når de kom hjem. Ville alt bare blive det gamle med håndbold med Jeppe og skole med de andre? Og hvad med Jonas? Hvordan ville det blive med ham? Ville han mon få hans lækre krop og pik at se igen? Tankerne fløj rundt i hovedet på Hamid, men inden længe overvandt trætheden ham, og han faldt i en dyb søvn.
SLUT.
Kommentar