Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Tobias (afsnit 16)

Karakter: 6.0/1
Visninger: 2262

Af: Nøgenhygge.

Læs flere noveller af:
» Nøgenhygge.

Skriv til:
» Nøgenhygge
Tags: Unge, Urin, Gruppesex, Oralsex, Analsex, Aldersforskel og Incest
.
Tobias (afsnit 16)

Tobias vågner af en dejlig drøm, før han registrerer, at Mathias er oppe i hans numse.
Teen pikken arbejder hårdt, og snart efter kommer den med hele sin ladning oppe i Tobias. Mathias lægger sig igen fladt ned oven på drengen. Hans pik er stadig oppe i ham, men nu falder han i søvn igen. Drengene sover videre et par timer. Næste gang Tobias vågner, husker han den dejlige omgang knep i natten. Den klistrede fornemmelse mellem hans balder vidner om, at det ikke bare var en dejlig drøm. Da Tobias åbner øjnene, kigger han lige ind i øjnene på sin skønne ven Victor. Victor giver sit smukke smil, og et kys på munden.
Tobias siger, elsker dig brormand. Tobias tager hånden ned, og mærker på sin vens stive drengepik. Da han begynder at spille på den, og Victor kommer med stønnede lyde, skynder Tobias at sætte munden omkring pikken. Han får da også ladningen skudt op i halsen. Drengene ligger og spermkysser lidt. Mathias er også vågnet nu, han kysser sine små elskere. Da Mathias siger, at han er lige nødt til at tømme sin blære, springer Tobias op, og beder om at få de gyldne dråber ud over sig i badet. Tobias sætter sig klar på knæ med åben mund, og nyder at få alt teen pisset ud over sig. Morgenpis er det bedste. Den kraftige smag og duft gør Tobias liderlig og glad. Da de kan dufte kaffen fra køkkenet, springer de badet over, og de tre drenge smutter ned til de voksne. Drengene stinker af sex, og Tobias er også våd af urin. Men de får alle kys og klap i numsen af de voksne. Jacob er godt stiv, så hans søn sætter sig på skødet af ham. Ved lidt behændighed, kommer pikken op i numsen på Mathias. At det gik så let, skyldes, at det havde været deres morgenritual gennem en del år.
Mathias og Jacob delte denne form for intimitet, og det var vigtigt for dem begge to. Det var langt fra alle dage, at Mathias red sin far til udløsning, eller af Jacob onanerede Mathias. Men selve forbundetheden, mellem far og søn blev forstærket på denne måde. De spiste alle med god appetit. Og det var tydeligt for dem alle, at de ville nyde hinandens selskab fremover. Det blev aftalt, at drengene skulle komme på besøg meget snart hjemme hos Mathias. Samt at forældrene og Jacob ville lave flere ting sammen.
Da der nu kun var en time til at gæsterne skulle hjem, gik drengene op på værelset, for lige at tage ordentligt afsked og afrunde denne dejlige og begivenhedsrige weekend.
De tre drenge lå og kælede og kyssede. Mathias glædede sig til at se dem igen, men ville lige fortælle dem om Joakim. Mathias og Joakim har været sammen et års tid. Joakim går i 2. g på gymnasiet. Drengene glædede sig på Mathias’ vegne, og håbede på at komme til at møde ham snart.
Så tog drengene et fælles bad. Men efter det skulle Mathias og Jacob afsted. Det føltes lidt tomt efter, men familien havde fået nogle nye gode venner.
Drengene lavede lidt lektier, skrev lidt med deres venner fra skolen på sms og ellers bare slappede af.
De fik en let aftensmad og drengene gik hurtigt i seng. Drengene suttede hinanden før de faldt i søvn.
Mandag morgen i skolen fik drengene en dejlig krammer af Adrian. De havde aftalt at mødes med Christian og Thomas i spisepausen. Drengene og Adrian finder et bord i kantinen, og starter på at spise. Så får de øje på Christian og Thomas, de kommer gående hånd i hånd. Hvis der er nogen, der glor på dem, kysser de hinanden bare lige for at understrege pointen. Der bliver delt kys og kram ud bordet rundt. Thomas stråler som en sol. Adrian siger højt, vi burde lave et eller andet sammen i vores fritid. Adrian går jo til fodbold med Christian, dog på hvert sit hold, så det er ikke den bedste løsning. Der kommer forskellige forslag. Da Thomas pludselig udbryder, hvad med at vi sammen startede til karate, jeg har hørt at klubben skulle være ret god. Det var den indlysende ide, alle bakker op om forslaget.
Vennerne bliver enige om at undersøge det nærmere og spørge hjemme til i morgen.
På vej tilbage til klassen, går Adrian med armene om sine lidt mindre klassekammerater.
Kan jeg ikke komme hjem til jer i dag efter skole og hygge lidt ?
Kommentar