Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Tobias (afsnit 15)

Karakter: 6.0/1
Visninger: 2058

Af: Nøgenhygge.

Læs flere noveller af:
» Nøgenhygge.

Skriv til:
» Nøgenhygge
Tags: Unge, Bareback, Urin, Gruppesex, Rimming, Oralsex, Analsex, Aldersforskel, Incest og Trekant
Tobias (afsnit 15)

Naturister bruger også forklæder, når de laver mad. Men det er et kønt syn med seks bare numser, der arbejder i køkkenet. De hjælpes alle ad med at få maden klar. Der er mange spændende ting på bordet. Udover kødretten, de mange grønsager, salater, majschips, stærke og milde sovse og de varme pandekager. De voksne og Mathias får øl til maden, drengene drikker sodavand.
Under maden fremsætter Victor sit ønske om, at faren vil knepper ham samtidig med at Tobias får pik af Jacob. Faren siger, at det vil glæde ham meget, han rejser sig, og giver Victor et kys. Moren kan se at Mathias sidder lidt stille, derfor tilbyder hun at sætte sin strap on dildo på, og så give Mathias en omgang med den. Mathias lyser op, og siger mange tak, han trænger nemlig også til noget i numsen.
Efter maden rydder de op, og der breder sig en dejlig forventningsfuld stemning.
De tre drenge får besked på at gå op og skylle sig med analskyllestaven, samt lige arbejde lidt med deres dildoer for at få åbnet sig godt op bagi.
Mens drengene arbejder med deres numser, taler de om, at ønske sig nogle større dildoer. Men dem de har, kommer godt i brug nu. Så hjælper de hinanden med at få smurt glidecremen et godt stykke op analt.
Tre rene og velsmurte drenge kommer ned i stuen til de voksne. De bliver mødt af to meget stive voksenpikke, samt morens flotte strap on. Drengene sætter sig på knæ i sofaen, og stritter med deres indbydende numser. De voksne liner op bag hver deres dreng, de mærker hurtigt, at der er gjort et godt stykke forarbejde. Drengene er meget åbne og klar. Selvom Jacobs pik ikke er specielt stor, er det dog den hidtil største Tobias skal have op. Tobias ved godt, det kan gøre ondt i starten, men han er fast besluttet på at tilfredsstille Jacob. Jacob har jo en del rutine i at kneppe drenge, så han tager et lille skridt ad gangen, først lader han pikhovedet lege med åbningen, så kommer spidsen lidt ind. Da han mærker ringmusklen give sig, lader han de første centimeter glide op. Han starter ikke med at kneppe, venter på han kan mærke, at Tobias er klar, så presser han yderlige noget op. Den anden ringmuskel giver sig efter noget tid, og nu er Jacob i bund i drengen. Han holder pikken i ro, og lader Tobias om at starte bevægelsen. Langsomt øger han tempoet, og sørger for at lede efter og ramme Tobias’ p-spot punkt. Da han kan høre på drengen, at han rammer præcist ,stønner Tobias højlydt af velvære. Jacob er en sand mester, og Tobias er lykkelig.
Faren har efter lidt besvær fået sin store mandepik op i Victor, og selvom drengen klynker lidt, ved han at Victor, lige skal nå at slappe af, inden han tager rigtigt fat.
Victor føler han er lige ved at flække, han havde ikke forestillet sig, smerten og graden af fylde oppe i sin ende. Men da han koncentrerer sig om at slappe af, og byde det velkomment, kan langsomt begynde at nyde det.
Mathias er jo vant til at få pik, og selvom morens dildo ikke er den største han har haft oppe, glider den nærmest ind i en bevægelse. Mathias har opsøgt forskellige steder og tilbudt sin numse til modne mænd med eller uden betaling. Dette har han dog ikke fortalt sin far, men når trangen bliver for stor, må han opsøge det igen.
De tre voksne smiler til hinanden, mens de knepper løs. Tobias er den første til at få udløsning, hans drengesæd sprøjtes rundt under knepningen og lyser hvidt op på lædersofaen. Faren og Victor kommer nærmest samtidig. Moren har også gjort det godt, og Mathias deltager i klat maleriet. Der kommer også veltilfredse grynt fra Jacob, da han tømmer sig oppe i Tobias. Drengene lægger sig ned oven i deres sperm, de er ret udmattede.
De får megen ros og kys fra de voksne, men nu vil de op i seng, så mens de voksne laver sig nogle lækre drinks, smutter drengene op.
De tre drenge falder i søvn i en fælles bunke på sengen.
Kommentar