Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Når mænd elsker - der kan ske ting og sager

Karakter: 4.0/4
Visninger: 5522

Af: Peter Jensen.

Læs flere noveller af:
» Peter Jensen.

Skriv til:
» Peter Jensen
Når mænd elsker – der kan ske ting og sager, når to arbejdskammrater mødes i baderummet.
Af Peter Jensen Fra Svendborg

Når du har læst denne novelle, kunne du selv ønske og prøve sex mand og mand imellem? Jeg spørger bare.
[Det skal lige siges selv om det kunne lyde som om det er noget der er sket, Så må jeg sige at det er den rene fantasi]

Jeg arbejder på et stort plejehjem i København, og hver dag inden jeg går hjem til min vidunderlige pige, går jeg med i vores baderum for at tage et bad, så jeg lækker ren.
Min pige er temmelig varmblodig, og ofte er jeg næppe kommet ind af døren, før hun vælter mig om i sengen, og så er det jo rar at være nyvasket.

Jeg er 19 år gammel og ret sportstrænet og stor krop, med muskler de rigtige steder. Jeg skal ærligt indrømme, jeg er tilfreds med min krop, og jeg sender øjne til andre mænd, for at se, om de skulle ha’ en bedre kropsbygning end mig!
PÅ arbejdet snakker jeg en del med en fyr, der som jeg selv er ret flot af kropsbygning, og det sker da, at jeg spekulerer på, hvem af os der mon er flottest af statur.

Jeg har aldrig set ham nøgen, da jeg ikke havde mødt ham i baderummet.
For det meste var der aldrig nogen dernede. Men så skete der noget. Jeg havde lige smidt tøjet, og var lige trådt under bruseren, da jeg hørte døren blive åbnet!

Jeg hørte bruseren blive åbnet inde ved siden af, og råbte i sjov: ”Hvem der?”, og en stemme svarede: Det er mig sagde fyren. Kunne godt høre det var den kollega jeg snakker godt med.

Med forundring opdagede jeg, at det gippede lidt i min pik, da han svarede. Jeg forsatte med at vaske mig og sagde: ”skide godt, så kan du jo komme og vaske mig på ryggen?”

Jeg ved ikke rigtigt hvad der var mag mine ord, men forsatte min vask, da jeg pludselig så at han stod foran mig. Han smilede frækt til mig og sagde ”vend ryggen til, så skal jeg vaske den”

Jeg havde kun lige set hans krop. Den var fantastisk flot. Jeg var blevet lidt ophidset af det, og så at min pik var halvstiv, da hans hænder gled over min ryg.
Med et var jeg møj liderlig.
Hans hænder kærtegnede min ryg. Der var ingen tvivl!
Han var selv ude på sex!

Jeg lod som ingen ting og lod ham forsætte, da hans hænder lidt forsigtigt begynde at glide ned over mine hofter og mellem mine baller!

Nu kunne jeg ikke mere og vente mig om med stiv pik og så ham ind i øjnene og ned af hans krop. Han var fantastisk velskabt, og hans store pik var lige så stiv som min. Nu var vi som besatte af hinandens kroppe, og vi havde begge lager kortene på bordet med vores agurker!

Langsomt kørte han sine hænder over min mave og videre ned til min pik og begynde at rygge i den. Gud hvor var det skønt! Han bøjede sig ned og begynde og slikke min pik. Det varme vand løb ned over os, mens hans tunge slikkede mine nosser og pik som en gal. Jeg var ved at sprænges af vellyst, og jeg bøjede mig ned og tog hans pik i munden og slikkede ham vildt. Jeg nød hans store pik i min mund og tog den dybt ned i halsen.

Vi rejste os og begyndte ubehersket at kysse hinanden og forsatte ned over brystkasserne og bed i hinandens brystvorter.

Jeg vendte ham om og slikkede ham i røven og fik tungen lidt ind i hullet. Det var ophidsende. Jeg Stikke min dunkende pik derind. Med sæbe bevægede jeg forsigtigt ind. Han stønnede, da jeg tvang min gulerod ind i hullet. Han var stram og varm. Det var som et nyt paradis. Mine hænder løb over hans brystkasse. Så videre ned over maven, til jeg standsede ved hans pik, som jeg bevægede frem og tilbage i samme tempo, som jeg bevægede min pik ud og ind.
Jeg trak mig ud og slikke hans pik igen, sagde han skulle bolle mig.

Nu sæbede han mig ind og stak så pikken ind og i bund!
Det gjorde lidt ondt, men var samtidig en kæmpe nydelse, jeg ikke tidligere havde oplevet!

Jeg holdt om hans faste baller, og sagde at han skulle sprøjte sin sperm op i mit røvhul. Kort efter stønnede han højt og hev som besat i min pik, der sprøjtede store lange sprøjt af sperm, da han fyldte mig op inden i.

Jeg vaskede hans pik igen, og kort efter begynde vi igen med at slikke og bolle på skift.
Til sidst stak jeg min stive pik ind i munden på ham og sagde, at han skulle suge og slikke hårdt til. Hans tunge roterede som en maskine om mit pikhoved, og da jeg ved at komme, sagde han, jeg skulle sprøjte ham i munden!
Som sagt, gjort.
Min sperm flød ned af hans mund, mens han slikkede sig om munden.
Jeg gjorde det samme ved ham bagefter, det var simpelt hen frækt, skønt og pirrende.
At vi aftalte at, det måtte vi gøre igen.

Da vi var færdige gik vi hver til sit som om intet var sket.

Som sagt, gjort.
Og det skete da vi mødes på samme måde, men da vi bare havde bekræftet hinandens tilstede værende så havnede vi altid under samme bruser, og så kørte det hele igen.
Kommentar

Navn:ibbermand
Dato:10/02 2015
Kommer der ikke en fortsättelse, tror den vil blive god.