Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Tobias (afsnit 14)

Karakter: 6.0/1
Visninger: 2099

Af: Nøgenhygge.

Læs flere noveller af:
» Nøgenhygge.

Skriv til:
» Nøgenhygge
Tags: Unge, Urin, Gruppesex, Rimming, Oralsex, Analsex, Aldersforskel, Incest, Trekant og Gangbang
Tobias (afsnit 14)

Drengene vågner med et smil. De ligger tæt sammen og mødes i et skønt morgenkys. Det er i dag deres teen ven Mathias, skal komme på sleepover besøg. Selv om drengene begge er morgen stive, undlader de sex, de vil holde på lysten, til de kan være sammen med Mathias.
De taler om aftenen med Thomas, og beslutter sig for at sende ham en opmuntrende sms.
Thomas svarer tilbage, at han har sovet bedre end længe, og han er fast besluttet på at tale med sin mor denne weekend. De sender ham kys og hjerter, og ønsker ham det bedste.
Nu kan drengene dufte bacon. De springer ud ad sengen, og stormer ned i køkkenet. Der er friskbagte boller og bacon med røræg til kaffen. Drengene har dårligt nok tid til at kysse forældrene. Skøn morgenhygge, hvor der er tid og ro på. Faren vil dog tage ud og handle ind til weekenden, de får jo både Mathias og hans far til frokost. Drengene foreslår, at de laver mexicanske pandekager til aftensmad. Faren tager sit tøj på, og tager afsted. Drengene vil gå i bad, og skylle deres numser med analskyllestaven. Der er mange fordele ved at vokse op i en naturistfamilie, fx behøver de ikke tænke på, hvilken påklædning de skal have på, når deres gæster kommer. Victors pubeshår er vokset lidt mere til, han har snart en pæn lille dusk, mens Tobias kun har enkelte strithår dernede endnu. Deres drengepikke er dog blevet noget mere synlige, og deres testikler hænger lavere. Tobias er den første til at bruge skyllestaven, og efter tre gange er det rent vand, der kommer ud i toilettet. Så er det Victors tur, han bruger dog ikke toilettet, når han skal tømmes for vand og afføring, men lader det i stedet plaske ud over Tobias. Victor anerkender, at hans ven har denne fetish, og elsker at gøre ham glad. Så afsluter de med at vaske hinanden med badesæbe og shampo.
De er begge rimeligt nyklippede helt kort, så håret er nemt at holde og sætte.

Samtidig er Thomas i bilen med sin mor på vej til håndboldstævne. Pludselig udbryder han; mor, jeg er bøsse!
Moren holder ind til siden, Thomas er højrød i hovedet, og hans hjerte er ved at eksplodere.
Han får en krammer og et kys på kinden fra sin mor. Hun siger; det ved jeg da godt Thomas, og har nok vidst det et stykke tid, hvor mange drenge har ellers en smuk nøgen dreng som baggrundsbillede på sin pc. Ja, undskylsd men du havde selv glemt at slukke den en dag.
Han så sød og glad ud, vi ønsker kun for dig, at du også bliver glad, og finder din kærlighed i livet. Tårerne triller ned af Thomas, men hvad med far ?
Moren siger, hun da har talt med sin mand om det, og selv om han måske ikke viser det så tydeligt, er han både stolt af sin søn, og elsker ham fuldstændigt som den han er.
Moren rækker sin søn nogle papirlommetørklæder, og spørger om de hellere skal melde afbud og køre hjem igen ?
Nu græder Thomas af lettelse…….nej mor, jeg er parat til at leve, som den jeg er.

De nyvaskede drenge hjælper til med at dække bord, men tiden snegler sig afsted, så de hopper ind i stuen og ser en tv. De hører faren komme hjem med indkøbene. Nu er der kun en times ventetid tilbage. Drengene ligger og døser hen til tegnefilm med Tobias ovenpå Victor, da de hører dørklokken.
Hele den nøgne familie står klar ved døren, da moren åbner og byder Mathias og hans far velkommen. Gæsterne har let sommertøj på. Mathias’ far giver hånd til alle, og siger han hedder Jacob. Mathias kysser begge drenge, og hilser også pænt på de voksne. Mathias følger med drengene op på værelset, så han stille sin weekend taske og få smidt alt tøjet.
Drengene sidder og nyder deres teen ven klæde sig nøgen, og de bliver ikke skuffet, da han får rejsning, straks han får trukket sine underbukserne ned. Forældrene kalder, og siger, at frokosten er serveret. Tre smukke drenge med stive pikke kommer ned ad trappen. Jacob er også nøgen nu, og han bliver også hurtigt stiv af at se de naturlige og smukke drenge. Han skynder sig dog at sætte sig ned. Jacob er boylover, men han vil ikke vise det for tydeligt overfor forældrene endnu. De finder deres pladser om bordet, Mathias sidder mellem drengene, faren sidder for bordenden, og moren ved siden af Jacob. Hun beundrer den stive mandepik, men siger ikke noget, for ikke at bringe gæsten i forlegenhed. Det viser sig hurtigt, at alle taler godt sammen, og der en god stemning om bordet. Jacob siger ja tak til øl og snaps, selvom han ved, at han så må blive hos familien noget længere, da han jo ikke kan køre med alkohol i blodet. Drengene kan ikke lade være med at tage hånden under bordet og lege lidt med teen pikken…..bare lige for at holde ham stiv og pirre ham lidt. Faren kan jo godt se, hvad drengen har gang i, og han bliver derfor selv stiv. Nu er der fire stive pikke og et vådt skød om bordet.
Jacob kunne ikke få øjnene væk for drengene, han tænder utroligt meget på, at de er to, og er så åbenlyst glade for sex. Hans egen kone var stort set ikke interesseret i sex længere. Hun er karrierekvinde, det er det vigtigste for hende. Hun har mange rejsedage om året. Og har derfor overladt opdragelsen af Mathias til ham. De havde i de senere år kommet ret tæt på hinanden, og de sov altid sammen, når moren ikke var hjemme. Dette havde ført til et intimt forhold, hvor Jacob kunne få tilfredsstillet sine behov. De havde derfor både anal og oral sex dagligt med hinanden. Jacob ville meget gerne se sin søn kneppe drengene, og eventuelt selv få lov til at komme op i de stramme drengenumser. Men han kan rigtigt godt lide familien, og ville ikke ødelægge sine chancer ved at gå for hurtigt frem. Faktisk fandt han begge forældre meget spændende, og kunne sagtens få lyst til sex med dem. Han tænkte, at han måske også kunne komme til at sove her i nat.
Efter den gode frokost tilbød forældrene kaffe i stuen til Jacob. De vidste jo godt, at drengene havde andre planer.
Mathias fulgte villigt med op på drengeværelset. Her ville drengene ikke spilde tiden, Tobias gik straks igang med at sutte på teenpikken, mens Victor smurte sit hul. Victor lagde sig klar i doggystilling, og Tobias lod Mathias komme til. Tobias havde brug for at se Victor blive kneppet på helt tæt hold, så han lagde sig ind under Victor, så han kunne se pikken forsvinde op i sin ven. De havde nemlig aftalt på forhånd, at første omgang skulle være Victors tur. Han skulle lægge røv til fra start til slut her første omgang. Så skulle Tobias have hele den næste. Så kunne de altid dele de sidste om natten og om søndagen. Mathias var godt tilfreds, han tændte på drengene, og havde stor lyst til dem. Teenpikken holdt næsten ti minutter til Victors store tilfredshed. Victor fik sin første egentlige analorgasme, og kom ned i hovedet på Tobias, der villigt slikkede sæden i sig.
De ville ned og se hvordan det gik med de voksne. Det var jo første gang de mødtes. Men der var ingen grund til bekymring, da de kom ned i stuen, var der gang i en trekant, Jacob var oppe i moren, og faren var oppe i Jacob. De tre drenge blev for at se de voksne have sex sammen. Først kom Jacob i moren, så kom faren oppe i røven på Jacob. Moren havde også fået flere orgasmer undervejs, så alle var glade og tilfredse. Nu fik alle fem en kop af den kaffe, der var stillet frem, samt nogle af de kager faren havde købt. At Tobias havde sperm i ansigtet, var der ingen, der sagde noget til.
Nu hvor alle på nær Tobias havde fået sex, faldt der lidt ro over dem alle. De snakkede og hyggede sig sammen på tværs. Jacob spurgte om han måtte få Tobias på skødet. Det var helt i orden med ham og forældrene.
Jacob kælede for den dejlige dreng, og var virkelig glad for, at få lov til at røre ved og dufte til drengen. At han havde sædpletter i ansigtet var kun et ekstra plus. Tobias havde som den eneste stadig stiv pik.
Faren kunne nok godt fornemme, at Jacob tændte på drengen, og han ville sørge for at få en snak med sin søn, om han ville stille sin numse til rådighed senere.
Forældrene spurgte Jacob om han havde lyst til at blive og sove. Det havde han naturligvis.
Efter kaffen gik drengene igen op på værelset, men lovede at komme ned og hjælpe med aftensmaden.
De lagde sig på sengen med Mathias i midten. Så fortalte drengene om deres skoleuge. Først om Adrian, og siden Christian, og så hele hændelsen omkring Thomas. Mathias sagde at han var lidt jaloux, men var også glad på drengenes vegne. De blev enige om at sende Thomas en sms, og spørge til, hvordan han havde det. Thomas ringede tilbage med det samme, Victor satte sin mobil på medhør.
Alle blev virkelig lykkelige da Thomas fortalte om sin snak i bilen med sin mor, og at han havde fået et kram af sin far, da de kom hjem fra stævnet. Det var slut med at gemme noget væk, fra nu af ville han leve, som den han er. De sendte kys til han gennem mobilen, og sagde, de glædede sig til at se ham på mandag i skolen.
Faren kom lige op og bankede på døren, han ville lige have en snak med Tobias. De gik ind på forældrenes soveværelse, og lukkede døren. Faren spurgte ligeud, om Tobias ville lade sig kneppe af Jacob senere. Tobias sagde, at han gerne ville, men han skulle spørge Victor om det først. Det forstod faren godt, så hvis han måtte, kunne det foregå i stuen, mens de andre kiggede på. På den måde kunne forældrene sikre sig , at Tobias var indstillet på det, og de kunne sikre, han ikke led nogen form for overlast. Tobias sagde, han håbede at Victor ville finde det er okay, og han glædede sig til at få en mandepik op. Faren gav Tobias nogle kys, og legede lidt med hans stive pik. Så smuttede han ind til de andre igen. De ville naturligvis vide, hvad det handlede om. Så Tobias fremlagde forslaget, om at han skulle kneppes på sofabordet i aften af Jacob. Victor ville meget gerne se det, og Mathias indrømme, at det nok ellers var hans numse, der skulle bruges. Han fortalte så drengene helt åbent, at hans far kneppede ham dagligt, at de havde gjort det i nogle år, og at Mathias ikke ville kunne undvære det. Drengene indrømmede, at de da havde talt om at få faren til at kneppe dem, da de gerne ville prøve en voksen pik, og at de faktisk tændte på tanken. Victor kom med forslaget, at han da kunne lade sig kneppe af faren, samtidig med at Tobias fik pik.
Nu var drengene liderlige igen, og Tobias lagde sig på ryggen med benene op over hovedet, og lod Victor smøre hans hul, og give teen pikken en omgang glidecreme. Tobias havde ventet med længsel på dette, og Mathias svigtede ikke, han trængte op i ham, og kneppede hans stramme drengehul i mindst et kvarter. Der kom et brøl fra Mathias, da han kom, de kunne helt sikkert høre det nede i stuen. Mathias kollapsede nærmest hen over Tobias. Og da Victor lagde sig yderligere ovenpå, kunne Tobias virkelig føle sig elsket. Han havde lige fået den bedste omgang sex i sit korte liv. Men da Mathias’ pik gled ud af ham, glædede han sig allerede til han skulle have pik igen senere.

Kommentar