Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Tobias (afsnit 13)

Karakter: 0/0
Visninger: 2055

Af: Nøgenhygge.

Læs flere noveller af:
» Nøgenhygge.

Skriv til:
» Nøgenhygge
Tags: Unge, Rimming, Oralsex, Analsex og Første gang
Tobias (afsnit 13)

Det blev fredag, og Thomas var stadig ikke i skole, drengene blev lidt urolige for ham, og skriver, at han stadig er velkommen hjemme hos dem. Han svarer at han gerne vil komme, og om hvornår de vil se ham. De aftaler, at han kommer kl 18 og så spiser med, og at han kan blive der hele aftenen.
Drengene sidder på værelset, så det er en nøgen far, der der åbner døren. Thomas var helt uforberedt på dette, men bliver taget med indenfor. Han har aldrig set en nøgen voksen mand live før. Faren fortæller, at han har hørt om episoden på skolen, og at han håber familien kan hjælpe ham. Han får også at vide at han kan tage tøjet af, hvis han har lyst, men at det styrer han helt selv. Faren kalder på drengene, de kommer ned ad trappen også helt nøgne for at tage imod deres ven. Tobias har stiv pik, mens Victors er slap. De tager ham med op på værelset. Thomas får at vide, at de altid er nøgne hjemme, og at det er okay at have sex, når man har lyst. Thomas er en smule rystet, det er alt andet, end hvad han er vant til. Han har aldrig set sin far nøgen, og hans storebror har aldrig interesseret sig for ham, og da han er en efternøler, bor broderen heller ikke hjemme længere. Thomas ved bare, at han er bøsse, og har aldrig kunnet tale med nogen om det, han har aldrig haft sex. Kun set gay porn på nettet og onaneret til. Og ikke mindst kigget efter Tobias som han finder utroligt sexet. Det kan ikke tælles, de gange han har spillet pik til tanken om den søde og naturlige dreng, og hvisket hans navn mens han kom. Thomas går med til at smide sin t-shirt og sine lange bukser, men beholder sine underbukser på. De står godt nok som et telt. Drengene overtaler Thomas til at ligge sig på sengen, og så begynder de at kæle for ham, de rører ham næsten alle steder, men undgår at hans rejsning. De kysser og kommer med rare kommentarer og søde ord om ham. Det hjælper ikke på hans stive pik, men han slapper efterhånden mere og mere af.
Da der bliver kaldt på drengen, om at maden er ved at være klar, tager de Thomas i hånden og fører ham ned i køkkenet, her får han et kys fra den helt nøgne mor. Hun byder ham velkommen, og giver ham en krammer, det får Thomas til at græde. Hun holder om ham til han er faldet lidt til ro igen. Thomas kan ikke huske, hvornår han sidst har fået en kærlig omfavnelse og er blevet set af en voksen. Aftensmaden er byg selv burger, så der er brød og forskelligt grønt, samt dejlige stegte bøffer. Forældrene har åbnet en flaske rødvin, og drengen kan hjælpe sig selv til sodavand fra køleskabet. Thomas har stadig stådreng i sine underbukser, men alle virker afslappede og lader sig ikke bemærke med noget. Thomas begynder at forstå, at i denne familie gælder der helt andre normer og omgangsformer.
Efter maden vil forældre gerne tale med Thomas alene, så drengene bliver sendt ind i stuen for at se fjernsyn. Thomas får at vide, at han kan tale om alt, og at forældrene ikke har nogen fordomme, eller forventninger, blot at han føler sig tryg nok, til at dele sine bekymringer.
Thomas kommer ud som det det første med , at han er bøsse og tænder på drenge, han har aldrig fortalt det til nogen før, men han kom til at tage Tobias på numsen, da han ikke kunne lade være. Forældre siger det er helt okay, og Tobias ikke tog ham det ilde op.
De råder ham dog til, ikke at røre ved nogen, der ikke selv er indstillet på det. Da forældrene hører om Thomas’ far, råder de ham til at tale med sin mor først. Og så må de sammen lægge en strategi over for faren. De får en god snak om, hvad han kan tale med sin mor om, og giver nogle gode sætninger, han kan benytte. Faren beder Thomas komme over og sidde på skødet af ham. Så kæler han for ham, og moren stryger ham på ryggen og på numsen.
Da forældrene kan mærke det hjælper på drengen, kalder de på drengene i stuen, og beder dem om at give Thomas en god massage på værelset…..med det hele.
Drengene får Thomas ned at ligge på maven på deres seng. Så trækker de han underbukser af. De har dæmpet lyset og sat stille musik på. De varmer massageolien i hænderne, før de starter med hver sin fod. Efter en grundig fodmassage bevæger de sig op af underbenet. Låret bliver også behandler, før ballerne. Drengene spørger om lov til at berøre numsehullet. Da Thomas giver lov, fører de forsigtigt en finger op i ham. Tobias slikker hans numsehul, og leger med tungen oppe i ham. Thomas stønner og kommer med nydelses udbrud. Så går drengene videre til ryggen og nakken. Begge arme bliver masseret og strukket. Så er det tid til at han vender sig om på ryggen. Thomas ved godt hans pik er stiv, men han tager modet til sig, og lader drengene se hans stive pik. De rører ikke pikken, men starter igen nede fra fødderne og bevæger sig opad kroppen. Da hele kroppen er behandlet, tager Victor fat i i teenpikken, og Tobias tager så meget af den, han kan i munden. tobias har ikke slikket længe på pikhovedet før Thomas får sin udløsning. Tobias kysser først Victor, og lader ham smage, så kysser han Thomas. De siger til Thomas, at det var dejligt at give ham behandlingen, at hans sæd smagte godt, og de vil gerne gøre det igen, hvis han skulle få lyst. thomas takker drengene, og siger det er det bedste der er sket for ham.
Drengene vil dyrke sex med hinanden senere, nu gælder det om at få Thomas på højkant.
Tobias og Victor hjælper Thomas i tøjet, og får ham ned ad trappen. Forældrene giver ham et sidste kram og kys, før han cykler hjemad.

Kommentar