Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Tobias (afsnit 12)

Karakter: 0/0
Visninger: 1844

Af: Nøgenhygge.

Læs flere noveller af:
» Nøgenhygge.

Skriv til:
» Nøgenhygge
Tags: Unge, Rimming, Oralsex, Analsex og Skolesex
Tobias (afsnit 12)

Hjemme fortæller Tobias om episoden på skolen. Forældrene synes de har klaret det godt, og at Thomas er velkommen til at komme forbi til lidt støtte og hjælp.
Men så kommer faren med den gode nyhed om, at Mathias kommer på lørdag til sleepover, og at han tager sin far med til frokost. Drengene jubler.
Om aftenen skal Victor besøge sine biologiske forældre, og de har bedt Tobias om at komme med ud og spise en pizza. Victors forældre er heldigvis hverken fulde eller skæve, og det er rigtigt hyggeligt. Men det kommer som en kæmpe overraskelse, at de har fået lagt lidt børnepenge tilside og fået købt en fødselsdagsgave til Victor. Victor holder jo sin fødselsdag på dagen sammen med med Tobias. Det er en mobiltelefon, smart model med abonnement.
Victor bliver rørt over gaven, han ved jo jo, at hans biologiske forældre holder af ham, de magter bare ikke opgaven.
På hjemvejen siger Victor flere gange, at nu har DE fået en mobil, og da de næsten altid er sammen, kan Tobias bruge den som han vil. Tobias giver sin ven et kys, og glæder sig oprigtigt over Victors lykke. Hjemme får Victor hjælp af faren til at opstarte telefonen og få kodet de vigtigste numre ind. Da de har fået både Mathias’ og Adrians numre tidligere bliver de naturligvis også lagt ind. Drengene skriver en sms til Mathias om, at de glæder sig til at se ham på lørdag. Så sender de en hilsen til Adrian. Han ringer tilbage med det samme, han har talt med Thomas, og kan fortælle, at han har det meget bedre nu, men han er også lidt bange for at komme i skole igen. Drengene beder Adrian om at hilse ham, og sende det nye mobilnummer til Thomas. Lidt senere får drengene en sms fra Thomas, han takker for støtten, og spørger om han må besøge dem fredag aften. Efter at have spurgt forældrene, kan de svare tilbage, at de glæder sig til, at han kommer. De aftaler klokken nitten. Det er en ny verden der åbner sig for drengene, nu kan de tale og skrive med deres venner på en ny måde. Da de kom i seng tog de også lige nogle nøgenbilleder af hinanden og sendte dem til Mathias. De viste deres drengepikke og numsehuller, samt helkrops billeder. Få minutter efter fik drengene et skønt billede af Mathias’ stive teen pik, den var dejligt våd på pikhovedet. Nu blev drengene liderlige, og der var ikke andet at gøre end at kneppe hinanden i numsen på skift. Efter at have slikket lidt i hinandens numsehuller faldt drengene i søvn i hinandens arme. Næste dag var Thomas ikke i skole, det var et meget dårligt tegn, der gik rygter om,hvad der var sket på toilettet. Skoleinspektøren trådte i karakter, og kalde de tre bøller til en samtale. Mobberne fik at vide, de ville blive bortvist, hvis de ikke stoppede med at genere andre elever. Alligevel var der nogen, der havde ridset SVANS ind i bordet
hvor Thomas sidder. Der var ingen der generede Tobias, hans rolle var ligesom glemt.
Kommentar