Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Tobias (afsnit 11)

Karakter: 5.0/1
Visninger: 1890

Af: Nøgenhygge.

Læs flere noveller af:
» Nøgenhygge.

Skriv til:
» Nøgenhygge
Tags: Unge og Skolesex
Tobias (afsnit 11)

Tobias står i køen til skoleboden, han vil købe sig en grovbolle. Han mærker en hånd på det nederste af ryggen. Da hånden glider ned på hans ene balle, vender han sig om, og ser at der er Thomas fra 8. klasse. Tobias smiler til ham, der er kun et meget tyndt stykke stof mellem hånden og hans numse. Han ved godt. at han virker lidt udfordrende på andre, små shorts og den lyserøde t-shirts samt det charmerende og frække smil. Thomas fjerner ikke hånden, men vælger, at lade den blive der til Tobias har fået købt sin grovbolle. Han træder ud af køen, og venter på at Thomas har fået købt sin juice. Tobias vil jo gerne vide, hvad det handlede om. Thomas er er attraktiv dreng, høj lys og med lidt feminine træk. Tobias konfronterer Thomas, spørger ham direkte, om han ville ham noget. Thomas undskylder, og siger, han bare ikke kunne lade være. Nu kan Tobias se, at der er pladsproblemer i Thomas’ bukser. Tobias siger, det er okay, og det er dejligt, at han kan lide hans røv.
Thomas indrømmer, at han har hørt at Tobias godt kan lide sex med drenge. Tobias smiler, og spørger ham, om han er interesseret i ham. Så tager han Thomas i hånden, og trækker ham med ud på drengetoilettet lige overfor. Først står de bare og holder om hinanden, men så kysser Thomas Tobias på munden. Thomas tager hånden ned i bukserne på Tobias og kæler for han pik.
SLAM….døren går op og tre kendte bøller fra 8. og 9. klasse..kommer ind. De begynder straks at råbe op; bøsserøve, svin, svanser, homoer...de har ikke så stort et ordforråd, men heldigvis bliver de ikke voldelige. Thomas’ krop ryster og tårerne triller ned af hans ansigt.
Den lærer der har tilsynet i pausen, kommer ind og smider bøllerne ud, han kender naturligvis godt de tre drenge. Læreren har hørt råbene, men ved jo ikke, hvad der er sket.
De går ind på et lille vejlederkontor. Læreren får sat de Thomas ned, og prøver at få Tobias til at fortælle. Tobias siger bare, at de stod sammen derude på toilettet, da bøllerne kom.
Døren til kontoret bliver fået op, ind stormer Victor, Adrian og Christian. De er svedige og røde i hovederne efter at have løbet rundt for at finde Tobias. Thomas sidder hulker, og er nærmest ved at gå i opløsning, men Tobias ser rolig og afklaret ud. Vennerne puster ud, og giver Tobias et kram tydeligt lettet over, at han er okay. Victor finder nogle kleenex i en skuffe, og tørrer forsigtigt Thomas i ansigtet. Tobias fornemmer, at de er alt for mange derinde, han sender derfor Adrian og Christian tilbage til timerne, og får lærernen til at hente et glas vand. Thomas græder videre, og siger, det er hans skyld det hele. Thomas tror, at alle vil mobbe ham, og at det kommer ud til alle, at han er gay. Han siger, at hans far hader bøsser, og han bruger lignende ord som bøllerne om alle, han ikke kan lide eller forstå. Da læreren kommer tilbage med vandet, har han ringet efter Thomas’ mor. Hun vil komme med det samme. Læreren prøver at få Tobias og Victor til at gå tilbage undervisningen, men det nægter de begge to. Victor overtaler læreren til at omtale det som en mobnings episode, uden at komme ind på om hvad, da Thomas selv skal finde ro og kræfter til at tale med sine forældre. Drengene lover at støtte ham, og Victor skriver en seddel med deres adresse og telefonnummer. Lige nu ville drengene ønske de havde en mobil, men de har ikke rigtigt savnet den før nu. Tobias siger at Thomas, burde komme hjem og tale med hans forældre. De vil kunne hjælpe ham med at forstå sin seksualitet, og bedre acceptere hvem han er.
Og i bedste fald hjælpe ham med at springe for sine forældre. Måske endda mødes med Thomas’ forældre.
Da Thomas’ mor kommer, smutter drengene ud, og Thomas kører med sin mor hjem.

Kommentar