Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Min Nye Ven Jesper (afsnit 6)

Karakter: 0/0
Visninger: 1766

Af: possum2peezil.

Læs flere noveller af:
» possum2peezil.

Skriv til:
» possum2peezil
Tags: Unge, Rimming, Oralsex, Analsex og Første gang
Afsnit 6: Knepp

Jesper's numse.

Jeg har drømt mange gange om Jespers numse lige siden vores første numseleg ... om dens sexede udseende, dens varme blødhed, dens følelse ved min berøring, men oftest dens lugt og smag. Jeg siger "dens lugt", men Jespers numse har en aroma, ikke en lugt, selv i sin naturlige, uvaskede tilstand.

Duften dernede er meget anderledes end Jespers andre dufter. Det varierer lidt fra dag til dag, afhængigt af hvor varm og svedig hans røv er, hvor længe siden han brugte sit hul, hvornår han sidst badede, men uanset det, hver gang jeg snuser hans bagdel, vækker duften derned mig og den er ubeskriveligt fængslende. Hans stønn fra berøring af min tunge til hans hul altid tilføjer spænding.

Nu har jeg en ny drøm om at knæppe Jesper og efter udladingen i ham at sukke min sæd ud og smage det. Jeg ved godt hvordan mit sæd smager, men jeg vil gerne opleve smagen bagefter sæden kommer ud fra hans dejlige røv. Og jeg vil gerne dele smagen med Jesper hvis han er villig.

Vi havde snakket om analsex og vores fælles interesse derom. Vi vidste den første gang kan blive svær og endda smertefuld for den der bliver knæppet. Men hvis skal være den første, Torben eller Jesper?

Dagen kom, da vi var midt i en lidenskabelig sug-slik-session. Vi suggede pik og slikkede numsehuller skiftevis for mange minuter, voksende mere og mere lidenskabelig. Derefter fingre i huller, en finger, to fingre, enda tre. Vi gisped, stønnede, vridede, men vi blev ved indtil Jesper pludselig brøllede liderligt, "Knæp mig, Torben. Jeg vil ha' dig oppe i mig. Giv mig pikken. Fuck me!" Vi stansede, jeg placerede ham, greb glidecreme og smurte den på min pik og Jespers hul.

Jesper holdt vejret, da han følte min pik på sin stjerne. Da jeg pressede ind, hans stramme ringmuskel gav sig. Jesper gispede af smerter, da min pik gik ind i ham og tog hans mødom . Men jeg var super-begejstret fra det varme, stramme greb av hans røvhul på min pik. Jeg begyndte at bevægge pikken langsamt ind og ud. Lydene fra Jesper fortalte mig, at han overhovedet ikke nød det. Argh ... eeuuw ... ork nej ... uhhhhh. Jeg stansede lidt og derefter genoptog kneppet. Jeg følte medlidenhed med Jesper, men jeg troede at han ville komme over smerterne og begynde at føle den glæde jeg følte. Og det skete.

Lidt efter lidt ændrede hans tone sig. Uhhh..ahh ... Ahhhh ... Um, johhh, blive ved! ... wowww,det er godt. Mine bevægelser begyndte at begejstre ham, da hans smerter blev mindre og hans glæde voksede efter ringmusklen afslappede og strakte sig. Jesper begyndte at bevæge sig in takt med mine bevægelser, hurtiger og hurtiger. Og snart vidste jeg at jeg var tæt på at komme. Jeg brolede, "Jeg kommer!!!" og skudte flere store spermsprøjter oppe i Jesper. Hvor var det dejlig! Og også for Jesper, som lydene viste når han følte min ladning tømmer sig dybt ind i ham. Vi slappede af lidt og bagefter jeg pressede min mund mod Jespers fugtige røvhul og sugede. Jeg sugede min sæd ud af ham og oplevede sædens smag blandet med Jespers røvlugt. Mærkelig smag men god! Vi kyssede og det var muligt for Jesper at smage røvsæden fra min mund.

Dermed sluttede vores første knepp. Første, men slet ikke det sidste. Jesper og jeg skal nyde utallige andre i fremtiden.
Kommentar