Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Tobias (afsnit 10)

Karakter: 6.0/1
Visninger: 1887

Af: Nøgenhygge.

Læs flere noveller af:
» Nøgenhygge.

Skriv til:
» Nøgenhygge
Tags: Unge, Urin, Gruppesex, Oralsex, Analsex, Aldersforskel og Incest
Tobias (afsnit 10

Efter aftensmaden fortalte moren, at hun havde aftalt strap on sex med faren. Hun vidste at det var noget drengene meget gerne ville se, så de blev enige om at gøre det i stuen på sofabordet. Moren brugte en dobbelt strap som både havde en vaginal del siddende i hende og den sædvanlige påspændte dildo. Drengene smuttede derfor ført ind efter deres butt plugs, så de kunne nyde det fuldt ud. Faren stod på knæ og albuer på bordet, og moren stod bag ham. Morgen trængte op i sin mand, og begyndte at kneppe ham bagfra. Begge forældre var i stor nydelse, og moren opnåede flere orgasmer undervejs. Det var et smukt syn at se den store dildo forsvinde og i farens våde numsehul. Mandepikken svingede i takt med bevægelserne. Drengene sad hver for sig i sofaen og onanerede til. Da faren fik sin udløsning kun via anal stimulans, og sprøjtede sin sæd ud på sofabordet, kom drengene næsten samtidigt op ad deres maver. Tobias og Victor slikkede hinanden rene, og faren sørgede selv for at slikke bordet for hans sperm.
Drengene ville sove med deres plugs oppe, og gør sig klar til natten. Forældrene kommer ind og putter dem med mange kys til hver.
Tobias vågner tidligt, da pluggen har stimuleret hans endetarm, han kan mærke at afføringen presser på. Han beslutter sig for at dyrke sin egen lille fetish med at tømme sin tarm ud på gulvet i badet, og herefter smøre sig selv så meget ind som muligt. Han starter altid oppefra med ansigtet og bevæger sig nedefter på kroppen, særligt skal skridtet smøres godt ind. Er der nok, tager han ben og arme med. Hvis Victor hjælper ham, får ryggen også en tur. I dag lader han dog sin ven få sin søvn. Når han har leget med det længe nok, tager han et almindeligt bad og renser efter sig. Da Victor kommer ud for tisse, er Tobias netop blevet færdig. Tobias går på knæ og Victor tømmer sin blære i og ud over sin ven.
Så tager de sig begge en tur med deres dildoer. Da deres drengenosser er tømte, snakker de om, at det bliver dejligt at vise det for deres nye sexvenner.
Igen i dag venter Adrian og Christian samme sted på Tobias og Viktor. Christian kigger sig lige omkring før han kysser begge drenge. De får også et dejligt kys fra Adrian. Men I dag følges de sammen til skolen. De aftaler at spise deres frokost sammen ved en af bordene i storrummet ved skolekantinen.
Det er et nyt syn for de fleste, alle ved jo, at Christian spiller fodbold med Adrian, men at han sidder sammen med to mindre drenge er ikke set før. Det er dog nemt at se, at de små er utroligt søde at se på i deres små short og korte t-shirts. Victor har er lyseblå og Tobias’ samme model i lyserød. Enkelte af andre store drenge ville nok også finde dem sexede, hvis de turde indrømme det overfor sig selv. Hvad andre ikke kan vide, er, at de taler om sex.
Drengene lover, at hjælpe med at lære de store at skylle røv. Samt at de må prøve deres dildoer.
På arbejdet bliver faren ringet op af faren til Mathias, han har hørt en del om familien fra sin søn, samt at Mathias super gerne ville komme og besøge dem en weekend og overnatte der. Han vil gerne lige finde rede i, hvorfor hans søn på meget snart femten, skulle være så interesseret i drengene på kun elleve.
Han får at vide, at drengene var blevet gode venner på pladsen, og at de havde hygget sig i teltet. Dog nævnes sex ikke direkte. Mathias’ far er villig til at køre sin søn derned, hvis han lige må hilse på familien. Han er alene med Mathias denne weekend, da moren er på forretningsrejse i udlandet. Han bliver straks inviteret på frokost om lørdagen kl 13.
Mathias’ far takker ja, og siger, han ser frem til at møde dem.
Kommentar