Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Tobias (afsnit 9)

Karakter: 0/0
Visninger: 2089

Af: Nøgenhygge.

Læs flere noveller af:
» Nøgenhygge.

Skriv til:
» Nøgenhygge
Tags: Unge, Urin, Gruppesex og Oralsex
Tobias (afsnit 9)

Drengene vågner næsten synkront næste morgen. De smiler til hinanden, og får deres første morgenkys. Følelsen af velvære, og at være elsket for den de er, sidder dybt i deres sind. Men trangen til at pisse tvinger dem op. Tobias ligger sig ned i brusekabinen, og Victor sprøjter sit pis ud over ham, og sørger for at ramme hans åbne mund, samtidig med at Tobias morgenstive pik har pisspringvand ud over ham selv. Totalt pissevåd rejser Tobias sig op, og takker sin ven.
Så bader de sammen, og hjælper hinanden med sæbe og shampo. Forældrene sidder i køkkenet, de er lige startet på morgenmaden, da drengene kommer ud i køkkenet. Der bliver ikke sparet på morgenkys og kæl, og de takker hinanden for den dejlige aften, de havde sammen. Drengene spiser med god appetit, men vil lige nå at sutte hinanden før skoletid.
Forældrene kunne naturligvis smage den frisk sperm i munden på deres drenge, de de kyssede dem farvel.
Tobias og Victor havde kun to stykker tøj på hver, et par små shorts og en lille t-shirt. De foretrak begge at være uden underbukser i dag, og at have bare tæer i deres sandaler.
De havde ikke cyklet langt, før de mødte Adrian, han holdt og ventede på dem, men ved siden af ham holdt også Christian. Christian er skolens største fodboldhelt, alle drenge ser op til ham, han scorede de afgørende mål i en skoleturnering, derudover ser han utroligt godt ud. Pigerne flokkes om ham, og han er positiv og venlig overfor alle. Christian er femten år.
“Hej Tobias og Victor, øh, tak for i går….I kender jo Christian, jeg...øh….spiller fodbold med ham….vi er….øh...sådan...øh...venner. Jeg kom vist til at sige til ham, at I kan lide at være øh...nøgne….gør det noget ?”
Tobias og Victor er jo ikke vant til at snakke så meget udenom, men de fornemmer at Christian kigger meget på dem. “Det er okay, du skal nok ikke sige det til så mange, vores forældre siger, det er en privat sag, men er I en slags kærester, og har I sex sammen ?”
Begge de store drenge rødmer lidt.
“Øh...vi....på en måde….øh...vi talte om, at vi gerne ville med jer hjem i dag efter skole”
“Det kan I da godt, men da Christian er fyldt femten, skal vi lige spørge vores forældre om, hvad vi må lave med ham”.
De aftale at mødes hjemme hos Tobias og Victor kl 15. Da Christian havde senere fri en de tre andre. Så kørte de store drenge hurtigt væk.
I klassen prøvede Adrian ikke at stirre så meget på Tobias og Victor, men det lykkedes ret dårligt, og han havde brug for at rette på noget i bukserne ret ofte.
På gangen mødte de Christian i pausen, han gik omgivet af piger, men han sagde hej, og gav Tobias og Victor et smil og et blink med øjet.
Da drengene var kommet hjem fra skole, ringede de til faren på hans arbejde. De ville spørge ham til råds vedrørende Adrian og Christian. Faren sagde, at den vigtigste regel var ikke at gøre noget, man ikke havde lyst til, og aldrig at lade sig presse til noget. Men faren sagde, han kunne tage tidlig fri, og være hjemme og sikre, at de fik en god oplevelse med dem.
Tobias og Victor var nøgne, da de åbnede døren for deres gæster.
Adrian havde jo set dem før, men Christian var lige ved at falde om. De to smukke drenge stod med stive pikke og bød dem indenfor. Da først Adrian gik i gang med at klæde sig af, fulgte Christian lidt efter. Snart stod de noget større drenge også nøgne. Adrians store smukke pik var også blevet godt stiv, men Christians var en syn drengene aldrig ville glemme. Det var den hidtil største pik, de havde set på en, der ikke var voksen. Den var banke stiv, pubes hårene var trimmet korte og nosserne var helt glatte og hang smukt. Hverken Tobias eller Victor sagde noget, de stod bare og stirrede på dette vidunderlige syn.
Det var Adrian, der brød trancen med et forslag om at gå ud i haven. Drengene første deres gæster med ud, og fik dem sat ned i havestolene på terrassen.
Tobias hentede kolde colaer. Drengene var meget spændte på, at få at vide hvad Adrian og Christian havde sammen. Klart det ville kneppes af de store pikke, hvis faren gav dem lov.
Tobias spurgte sine gæster, om hvorfor de var kommet. De skulle vide, de kunne tale om alt, og at de ikke ville fortælle andre, hvad der skete her.
Adrian forklarede, at han havde kendt Christian længe, og at de kunne lide hinanden, men de savnede et sted at være naturlige sammen. Adrian var godt klar over, at det var lidt risikabelt, nu hvor Christian var over femten, men de kunne ikke stoppe med at ses. Ingen vidste noget om deres forhold. For andre var de blot fodboldvenner. Victor ville vide om de kunne lide ham og Tobias. Både Adrian og Christian sagde de fandt drengene søde, sexede og meget naturlige.
Victor greb ud efter Christians pik, og Tobias tog fat i Adrians. De store drenge fik et liderligt blik i øjnene, men så kom faren nøgen og stiv ud på terrassen. Drengene slap ikke deres greb, men kyssede faren. Faren gav også Adrian et kys på kinden, ham kendte han jo, og hilste på Christian. Christian blev rød i hovedet, og Victor måtte klemme godt om hans pik, for at han ikke skulle løbe sin vej.
Faren sagde, det var dejligt at de kunne hygge sig i solen, og at han ville lade dem i fred et stykke tid. Han ville dog gerne tale med Christian lidt senere. Da faren var gået, gik drengene på knæ foran de store, og tog deres pik i munden. Så suttede de, som de eksperter de er, lige til de fik spermen i munden. Adrian og Christian sad med hinanden i hånden og stønnede højlydt. Drengene rejste sig og spermkyssede med hver deres fyr.
Da de var faldet til ro igen. Sendte drengene Christian ind i køkkenet til faren, og fik Adrian til at ligge sig ned, så de kunne onanere ud over hans ansigt. Da drengepikkene var tømte, havde Adrian flere klatter i munden og i ansigtet.
Faren fik en god snak med Christian. Han måtte gerne komme og hygge sig hos dem, og at det var okay, de gik videre til fx analsex, så længe det kunne foregå trygt og frivilligt.
Alle fire drenge gik nu ud og tog et brusebad sammen, før de store skulle hjemad. Adrian og Christian var begge meget imponerede over, at drengene havde hver deres dildo siddende i badet. De store drenge indrømmede at de ikke havde erfaring i analsex endnu, men de var meget interesseret i det. Tobias og Victor lovede at fortælle mere og vise, hvordan de kunne lide det, næste gang de kom på besøg.
De kyssede og kælede, og aftale, at mødes ofte hjemme hos drengene.
Kommentar