Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Tobias (afsnit 8)

Karakter: 0/0
Visninger: 2093

Af: Nøgenhygge.

Læs flere noveller af:
» Nøgenhygge.

Skriv til:
» Nøgenhygge
Tags: Unge, Urin, Rimming, Oralsex, Analsex, Aldersforskel og Incest
Tobias (afsnit 8)

Efter en dejlig omgang analsex, besluttede drengene sig for at forsegle deres numser med butt plugs. På den måde kunne de holde hinandens sæd i sig og virkelig føle sig forbundne.
Forældrene havde også haft god og tilfredsstillende sex, så da de mødtes i køkkenet, lavede de aftensmaden sammen. De voksne syntes, det var en smuk og sød tanke med pluggen.
Efter maden, og der var ryddet pænt op, ville de have lidt familietid i stuen. De lagde nogle tæpper og dyner på gulvet. Drengene skulle starte med at lægge sig ned på maven. Faren tog sig af Tobias, mens moren tog Victor. De tændte nogle stearinlys, og fik hentet noget massageolie i soveværelset. Olien var tilsat dufte, der stimulerede seksualdriften. Så satte de noget blid musik på. Drengene havde prøvet det flere gange, og var helt trygge ved situationen. Begge forældre havde studeret tantrisk massage, og flere andre teknikker. Så masserede de hver sin dreng langsomt og roligt. Startende med fødderne. Alle tæer, bagsiden af foden og hælen blev behandlet, før underbenets muskler blev æltet og strukket.
Bagsiden af låret fik også meget opmærksomhed, før den meget vigtige numse massage.
Forældrene trak drengenes plugs forsigtig ud, Tobias fik sin i munden, og de store ballemuskler fik grundig massage, før de indsatte en finger i numsehullet og stimulerede prostata indefra. Analmassagen er et meget vigtigt element, da mange udvikler en kulturel afstafstagen til den nydelse. Hullet blev også kysset og slikket, og der kom også en tunge op. Så kom turen til lænden, og rygmusklerne. Nakke, skuldre og bagsiden af hovedet fik sin tur, før hver enkelt arm blev strukket og masseret. Da hele bagsiden var gennemarbejdet, lagde forældrene sig blidt ovenpå hver sin dreng, og med hele deres kropsvægt omsluttede drengen, og hviskede søde ord om hvor meget de elskede dem ,og om hvor værdsatte de er som personer. Efter dette skulle forsiden behandles. Det gentog sig på samme måde med forsiden, dog undlod de voksne i første omgang at røre de stive drengepikke og testiklerne. Da ansigterne var masseret og kysset grundigt, kom opmærksomheden til mellemkødet, og til sidst kønnet.
Testiklerne blev blidt trukket og nulret, slikket og kysset, hver sten kom både enkeltvis og samlet i munden. Så kom selve penis massagen, både med hænder, tunge og mund. Da begge drenge nu kunne få udløsning, fortsatte forældrene til de var kommet i deres munde.
Faren onanerede nu sin pik ned i ansigtet på sin søn, da drengen elskede at få spermen på den måde. Moren satte sig overskrævs på Victor ansigt, så han kunne slikke hendes clit til orgasme og få hendes safter smurt godt rundt i sit ansigt. Afslutningsvis byttede forældrene dreng og lagde sig igen ned over dem, og kyssede og hviskede flere søde ord til dem.
Drengene vidste, at de næste gang, ville få behandling af den anden voksne. De blev hjulpet ind i seng. Og de sov næsten allerede, da deres hoveder ramte puden.
Kommentar