Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Tobias (afsnit 7)

Karakter: 0/0
Visninger: 2031

Af: Nøgenhygge.

Læs flere noveller af:
» Nøgenhygge.

Skriv til:
» Nøgenhygge
Tags: Unge, Gruppesex, Oralsex og Incest
Tobias (afsnit 7)

Vel hjemme kunne de smide tøjet igen, dog ville Victor lige ringe hjem først, for at høre om han blive der til mandag morgen, og følges med Tobias i skole. Da det var helt i orden, fik han også hurtigt klædt sig nøgen. Drengene ville lige gå ind på værelset og dyrke lidt hjemkomst sex, men de skulle lige sidde lidt hos forældrene først. De fik at vide, at de var nogle dejlige drenge, at det var skønt de havde hygget sig med Mathias, og ikke mindst at de nu begge kunne producere sperm. Drengene blev godt stive af den positive opmærksomhed, og det at forældre kælede med deres drenge pikke. Da det begyndte at blive våde på pikhovederne, fik de lov til at smutte ind og gøre sig færdige. Forældre ville have sex i soveværelset imens.
Inde på værelset ville Tobias først slikke Victor i numsehullet som han elskede at gøre det. Men pludselig kom det over ham, at stikke sin pik op i Viktor, han spurgte naturligvis om lov først. Da det var okay med Victor, og numsehullet var gjort dejligt vådt og blødt, kom den noget mindre pik op. Det var skønt at kneppe for første gang for Tobias, og da han fik udløsning oppe i sin ven, føltes det som et nyt kapitel. Efter at have slikket noget af sæden ud, kom turen til Victor, han fik også bragt sig i stilling, men ville have Tobias på ryggen, så han kunne kigge ham i øjnene, mens han var oppe i ham. Nu brugte de lidt glidecreme en en finger, til at gøre hullet klart. Deres øjne lyste af vellyst og kærlighed, da Victor stille og roligt lod sin pik køre frem og tilbage i Tobias. Han havde ingen planer om at det denne gang skulle gå hurtigt, tværtimod ville han holde nydelsen så længe som muligt. Men efter noget tid gik naturen sin gang, og Victor sprøjtede sin sæd op i vennen. De lå og kyssede på sengen, da faren stak hovedet ind, og spurgte om de ville have en pizza. Det ville de meget gerne. Lidt efter sad de sammen i køkkenet, mætte efter god sex, men sulte efter de bestilte pizzaer. Det ringede på døren, og moren trak en badekåbe på, og gik ud og tog imod maden og betalte buddet.
Tobias fortalte, at han havde fået sin første udløsning oppe i numsen på Victor. Det vakte stor glæde hos de voksne, og de ønskede ham tillykke.
Efter maden trak drengene sig tilbage til værelset, og hyggede sig med pc spil før de skulle i bad. I badet overtalte Tobias Victor til at tisse ham i munden, som en god afslutning på deres første ferie sammen. Da Victor havde fyldt Tobias’ mund op med varm tis, kunne han mærke han skulle mere end at tisse. Tobias plagede sin ven om at presse lidt afføring ud i ansigtet og i munden på sig. De fandt en god stilling med Tobias liggende på gulvet og Victor siddende i skovskiderstilling over hans ansigt. Han dumpede lidt ud, og med numsen, fik han det kørt lidt rundt i ansigtet og i munden på Tobias. Tobias var lykkelig. Victor var glad for at kunne gøre det for sin ven. Så gjorde han sig færdig på toilettet. Derefter vaskede de sig, og gik i seng. Forældrene kom lige ind for at sige godnat og kysse deres drenge. Tobias fortalte, at han havde overtalt Victor til bruge ham som toilet. Forældre sagde, det var helt okay, og at så længe de begge kunne lide det, var det en dejlig leg. Farens pik blev stiv igen, og han fortalte, at han sommetider kunne lide at lege med afføring sammen med Søren.
Forældrene gik ud. Drengene lagde sig tæt sammen for at sove.
Næste dag var skoledag, så efter morgenmaden, måtte drengene finde deres tøj frem igen.
Det var en okay klasse, og de havde en godt forhold til deres lærer. Tobias og Victor sad ikke ved siden af hinanden i klassen, men i den lange spisepause, gik de sammen op til centret, for at købe en sandwich. Adrian fra klassen fulgtes med dem. Han er en pæn høj atletisk dreng med en god opførsel og meget langt fremme i sin pubertet. Adrian havde klassens største, pik og var den med mest behåring i skridtet
Han spurgte ind til, hvad de havde lavet i weekenden.
Tobias forklarede, at de havde været sammen med forældrene på en speciel campingplads.
Nu ville Adrian naturligvis vide, hvad det specielle var. Victor kiggede Tobias i øjnene og nikkede. Så afslørede Tobias, at det var en nudistlejr. Adrian udbrød, nej hvor spændende, havde I så ikke noget tøj på ?
Victor grinede og sagde, de havde været nøgne, fra de kom til de gik. Tobias trak lidt ned i sine bukser, så Adrian kunne se, at der ikke var nogen tan line. Adrian sank , og indrømmede, at han faktisk havde lagt mærke til det i badet efter idrætstimerne.
Tobias forklarede, at hans forældre var naturister, og han aldrig havde prøvet andet, og at Victor havde været med for første gang. Viktor sagde, at det havde været super skønt, og han glædede sig til at komme derned igen. Adrian skulle lige justere noget i sine bukser, før han kunne gå videre. Tobias fortalte Adrian, at de var meget åbne i familien, de kunne tale om alt, også sex, og at de var nøgne altid, når de ikke lige frøs.
Adrian ville vide, om han også skulle være nøgen, hvis han kom hjem og legede hos Tobias.
Han fik at vide, at han var velkommen, men at det var op til ham selv, om han ville være nøgen.
Men Victor og forældrene, og naturligvis ham selv, ville foretrække at være uden tøj.
De gik lidt i tavshed, så kom det fra Adrian, må jeg komme med hjem til jer i dag efter skole?
Tobias og Victor gav ham en krammer, og tog ham lidt på numsen, hvilket ikke hjalp på Adrians pladsproblemer i bukserne.” Det lyder hyggeligt, du kan følges med os hjem”.
De tre drenge fulgtes ud af klassen efter sidste time. Adrian havde ringet hjem, og sagt han tog med Tobias hjem efter skole.
Tobias vidste, de havde nogle timer før forældre kom hjem. Så kunne Adrian nå at vænne sig til at være nøgen sammen med dem. Og måske de kunne overtale ham til noget sex.
Da de var indenfor døren, begyndte Tobias og Victor straks at tage alt tøjet af. Begge drenge var totalt ugenert over, at deres præ teen pikke var stive. Adrian tog mod til sig og begyndte også at klæde sig af, han var tolv år, og et hoved højere end de to andre, Victor ville fylde tolv om en måneds tid, Tobias ville være elleve et lille års tid endnu. Adrians nøgne krop havde tre farver, overkroppen var jævn solbrun, balder og skridtet nærmest mælkehvidt, lårene lysebrune til ned midt på knæene, og så ellers solbrun nedefter igen. Men hans veludviklede pik stod banke stiv, og den var tydeligt våd på spidsen.
“Vi må vist lige hjælpe dig med det problem med det samme, så kan vi gå udenfor senere”.
De sex vante drenge skubbede deres gæst ned på ryggen af deres seng, og greb fat i herligheden fra hver sin side. Adrian vred sig og stønnede højlydt, mens de onanerede ham heftigt til han sprøjtede op ad sin mave. Tobias og Victor stillede sig på knæ, og spillede hver deres egen pik, til de kom ud over Adrian. Tobias brugte fingrene til at blande deres sæd, så kom han noget af det i sin mund, lod Victor smage og til sidst en stor portion i munden på Adrian. Så tungekyssede de lidt.
Adrians hedeste drøm var gået i opfyldelse, han havde længe kigget de to drenge ud, og tænkt på, om der mon var noget mere mellem dem. De virkede så naturlige og tilstede i deres krop, og så var de så forbandet sexede. Adrian havde spillet sin pik mange gange og tænkt på dem.
Så løb de nøgne ud i haven og spillede fodbold. Ind imellem var det vist mere slåskamp end fodbold, men så kunne Adrian bruge sin større styrke til at gribe om Tobias og Victor, hvor han havde lyst.
Da de var trætte satte de sig på hver sin havestol, Tobias smuttede ind efter en dåse kold Faxe kondi til hver. Da han kom tilbage med drikkevarerne, blev han ikke overrasket over, at Victor var i gang med at spille pik på Adrian igen. Tobias nød synet da Adrian igen fik udløsning, sæden løb ned af hans bryst og mave, Victor slikkede sin hånd ren for sperm og tog imod den kolde sodavand. De overtalte Adrian til bare at blive siddende og lade sæden soltørre.
Drengen døsede i solen. Tobias havde hørt forældrenes bil komme hjem, og vidste, at hans splitternøgne forældre ville komme ud til dem om et øjeblik.
Faren fik altid ståpik, når han endelig fik lejlighed til at smide tøjet. Nu havde den været spærret inde i mange timer, og trængte til lidt mere plads at røre sig på.
Forældre gik sammen ud på terrassen, hvor de tre drenge sad. Adrian havde aldrig nogensinde set en voksen stådreng før live. Det var noget andet end porno. Pikken stod lige i øjenhøjde, da faren præsenterede sig. Moren gav Adrian et kys på kinden.
Tobias og Victor rejste sig og lod forældrene overtage pladserne, før de satte sig på skødet at hver sin voksen. Forældrene kunne jo ikke undgå at se den indtørrede sæd på maven af Adrian. De sagde, at det var dejligt, at se, de havde hygget sig i solen. Adrian rødmede lidt, men forstod, at forældrene faktisk mente det alvorligt. Faren, hvis stive pik, stadig lå mellem ballerne på Victor, sagde, at han og konen, ville gå ind og hygge sig lidt i soveværelset, men at Adrian da kunne blive og spise med, hvis han kunne og måtte for sine forældre.
Adrian ringede hjem, men fik at vide, han skulle komme hjem og spise aftensmad. Drengene aftalte, at de ville prøve med en sleepover i weekenden. De kyssede deres nye ven farvel, og så hans smukke pik forsvinde i bukserne. Tobias og Victor blev enige om, at gå ind på værelset og tage en omgang butt fucking før spisetid.
Kommentar