Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Tobias (afsnit 6)

Karakter: 0/0
Visninger: 1853

Af: Nøgenhygge.

Læs flere noveller af:
» Nøgenhygge.

Skriv til:
» Nøgenhygge
Tags: Unge, Gruppesex, Rimming, Oralsex, Analsex og Aldersforskel
Tobias (afsnit 6)

Det var ingen overraskelse, at Tobias lå med tungen oppe i numsehullet på Mathias, da Victor kom ind i teltet igen. Mathias tænke kun på sig selv som aktiv, men det var alligevel fantastisk, at få slikket hullet. Nu sad de, og nød den kolde cola, og smilede til hinanden. Det var efterhånden blevet mørkt, så de aftale at sove, men at de ville tage en omgang sex mere, når de vågnede. Mathias lagde sig på ryggen i midten, med en dreng på hver side. De lagde en enkelt dyne på tværs over deres ben, for ikke at svede. Snart efter sov de alle tre.
Solen står jo tidligt op på denne årstid, og drengene vågnede og sparkede dynen af sig.
Det var en kønt syn, der mødte Tobias og Victor, teenage pikken stod morgenstiv lige foran dem. Tobias smurte sit numsehul, mens Victor kom lidt glidecreme på Mathias’ lækre pik. Så satte Tobias sig op over teenageren, og lod sig glide ned over pikken, mens Victor styrede den ind i hullet. Mathias var naturligvis vågnet, men lod bare drengen ride sig færdig. Det var et smukt syn, drengepikken dinglede i takt med hans bevægelser op og ned ad skaftet. Da han altid var enorm liderlig om morgenen, sendte han ret hurtigt sin ladning op i drengen. Tobias bøjede sig ned og kyssede Mathias godmorgen, mens han stadig havde pikken oppe i sig. Den pikken faldt ud med et plop, lagde Tobias sig på maven af Mathias, Victor så det spermvåde hul, og lagde i stilling bag Tobias og trængte op i ham bagfra. Victor kneppede sin boyfriend, til han fik sin udløsning. Nu manglede de kun at Tobias kom. Drengene lagde ned, og Mathias spillede Tobias, han ville se ham komme. Da den lille klare klat sprøjtede ud på drengens mave, tog han med fingrene sæden, og smurte den ud i ansigtet på Tobias.
De var alle tilfredse, men også hamrende sultne, så sulten drev dem ud af teltet og over mod campingvognen. Mathias havde forstået af sex var en normal del af familielivet, og at man kunne tale helt frit om det. Forældrene sad med morgenkaffe og mad parat til drengene, Tobias og Victor skulle dog lige sidde lidt på skødet af en voksen, og genfortælle deres aften og morgen sex. De fik meget ros for den gode sex, og forældre rejste sig og krammede og kyssede Mathias og kælede for hans smukke teenager pik. Den stod nu helt stiv igen, men de voksne ville lade drengene om at ordne den efter maden.
De spiste med god appetit, og kaffen og juicen blev drukket i store mængder.
Faren sagde de lige kunne smutte ud i teltet og sutte Mathias tom, før han skulle op i bad.
Tobias spillede og Victor suttede samtidig, og Mathias sprøjtede dybt i halsen på drengen. Mathias fik forældrenes mobilnumre, og de aftalte, at ses snart derhjemme. Så samlede Mathias sine få ejendele, kyssede sine unge elskere, og gik op for at bade. Drengene faldt i søvn igen, og sov det meste af formiddagen. Da de endelig vågnede, fik de en hurtig frokost før bilen skulle pakkes, og de skulle have tøj på igen til hjemturen.
Kommentar