Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Tobias (afsnit 5)

Karakter: 6.0/1
Visninger: 2452

Af: Nøgenhygge.

Læs flere noveller af:
» Nøgenhygge.

Skriv til:
» Nøgenhygge
Tags: Unge, Gruppesex, Rimming, Oralsex, Analsex, Aldersforskel, Incest og Trekant
Tobias (afsnit 5)

Efter noget tid, sagde de farvel til deres venner, og begyndte at gå hjemad. På vejen stødte de ind i Mathias. Han havde en fræk sort cap på hovedet, og sin sædvanlige taske over skulderen. Mathias spurgte om de ville med op og købe en is. Drengene sagde, at de jo ikke havde nogle penge på sig, da de var splitternøgne begge to. Mathias sagde, at han naturligvis gav, og at han havde mobilepay på sin mobil i tasken. Ingen raske drenge siger nej til gratis is, så de fulgte med op til lejrbutikken. Det var skønt at gense den lækre pik, der havde været oppe i dem aftenen inden. Tobias huskede, at invitere Mathias på middag til aften, da hans forældre gerne ville hilse på ham, og at han var velkommen til at sove i deres telt i nat. Med den besked voksede Mathias pik en smule, og han klappede begge drenge bagi, og lovede at komme. De fik hver en flot isvaffel, som de satte sig på en bænk og spiste. Mathias fik deres pladsnummer, og fik at vide, at de som regel spiste aftensmad ved nittentiden. Drengene sagde pænt tak for is, og gav Mathias et farvelkys og et kram.
På vejen hjemad skulle Victor på toilettet. De gik derfor op til toiletbygningen. De gik sammen ind, og lukkede sig ind på et toilet. Victor fik klaret det han skulle, men Tobias ville se hans numsehul, før det blev tørret. Det lækre brune hul, var uimodståeligt for ham. Tobias stak derfor en finger op i det brune hul, og kom den i munden. Nu kunne Victor tørre og vaske sig i numsen. Tobias indrømmede overfor sin ven, at det faktisk var bedre end den is de lige havde fået. Den smukke drenge tissemand stod da også stiv af nydelse. Victor suttede lidt på pikken, før de forlod toilettet. Men nu ville de hjemad. Tobias kunne godt lide, at gå ned ad vejen med rejsning, men han vidste også, at hans forældre helst så han undlod at gøre det. De kom forbi hoppepuden, hvor en lækker dreng på deres alder legede. Tobias havde ikke set ham før. Men drengene skulle selv lige prøve at hoppe lidt. Da drengen vendte sig om, kunne de se han ikke havde nogen pik. De smilte til ham, og fortalte deres navne. Han sagde, han hed Jim, og det var første gang, han var på nudistcamping. Han pegede over mod en stor campingvogn, hvor han boede med sine forældre. Jim sagde, at det var dejligt at møde de to drenge og beundre deres tissemænd, selv var han jo født som pige, så det kunne han jo ikke få selv. Jim fik lov til at røre ved deres pikke og gøre dem stive samt føle på deres nosser. Tobias og Victor kyssede deres nye ven, og sagde de håbede de kunne lege sammen med ham senere, men at de skulle hjem for at spise frokost.
Hjemme fik de at vide, at de skulle spise frokost hos Lene og Søren, og at de senere skulle til stranden. Lene og Søren havde gjort rigtig meget ud af frokosten, med blandt andet lune fiskefileter.
Tobias og Victor fortalte om deres nye ven Jim, er rigtig sød dreng på deres alder, som dog ikke havde nogen tissemand. De huskede også at fortælle, at Mathias ville komme til aftensmad ved nitten tiden, og at nok gerne måtte sove i teltet. De voksne sad lidt og slappede af, mens de talte om transseksuelle børns rettigheder i dagens samfund.
Så pakkede de tæpper, håndklæder og vandflasker til strandturen. De havde også et lille læsejl, som kunne skærme, hvis de skulle have brug for at dyrke sex. Det var mange på stranden, men det fandt et godt sted. Sikke et smukt syn med alle de nøgne mennesker i alle aldre, der havde et naturligt forhold til deres kroppe. Tykke og tynde, høje og lave. Mange mænd var helt glatbarberede i skridtet som Tobias’ far, mens andre havde en kraftig hårvækst på kroppen og omkring kønnet. De havde ikke ligget længe før mændene aftale at de ville have analsex. Drengene fik lov til at kigge på. De så, hvordan de først slikkede pik på hinanden, så slikkede de deres huller bløde, for så at trænge op i hinanden på skift. Konerne kiggede også med, og de slikkede sæden ud af de våde numsehuller på hver deres mand. Drengene kunne lide at kigge på det, og de spillede deres pikke til udløsning, og viste stolt deres sæd frem på deres maver efter de var kommet. Søren spurgte om lov til at slikke drengen rene, og det mente alle han skulle have lov til.
Herefter gik de alle ned og badede i det friske havvand. De hyggede sig i vandet, og Søren kunne især godt lide at føle på Victors numse under vandet, og der smuttede også en finger op i hullet med mellemrum. De gik op for at tørre i solen, og kvinderne besluttede de ville give hinanden oralorgasme. Drengene ville gå en tur, og eventuelt finde nogle, de kunne lege med. De fik øje på Jim, der lå med sine forældre og solede sig, de hilste pænt på familien, og spurgte om Jim ville være med til at bygge et sandslot, det ville han naturligvis gerne. Det blev rigtig fint med tårne og voldgrav. Drengene var optaget af deres byggeri i en times tid, men så blev der kaldt på Jim, han skulle hjem. Tobias og Victor gav ham et farvelkys og en krammer, og sagde de håbede, de kunne lege sammen en anden dag.
De voksne var ved at pakke sammen, da de vendte tilbage, og de fulgtes hjem til campingvognen. Drengene fik besked på at gå i rigtig bad, og vaske sig med sæbe og shampo. Det foregik i en bygning for sig selv. Der var et baderum til herrer og et til damer.
Drengene fik sæbe og håndklæder med. Der var ikke mange i badet, kun et par modne mænd og en mindre gruppe unge i tyverne. Victor og Tobias kunne sagten dele en enkelt bruser, og de vaskede først hår på hinanden, så resten af kroppen. de andre i badet, var imponerede af hvor søde og smukke de to drenge var , og hvor godt de hjalp hinanden. Da Victor lagde sig ned på alle fire, og Tobias vaskede hans numsehul særdeles grundigt fik de unge fyre rejsning, og da de byttede om, så det var Tobias, der lå med enden i vejret lige i deres retning, måtte de røre lidt ved sig selv. Selvfølgelig vidste drengene hvad de gjorde, men de kunne lide at lave et lille show for dem. Så de afsluttede med at stå og kysse hinanden i tæt omfavnelse. Nu spillede de unge pik for at få udløsning, og de to ældre mænd legede også med deres pikke. Drengene slukkede for vandet, smilede til deres tilskuere og gik glade hjemad.
Drengene hjalp til med at dække bord og forberede aftensmaden, det var jo også deres gæst. Mathias kom i god tid, han havde sin cap på hovedet, sin uundværlige skuldertaske og en pose i hånden. Fordelen ved et nudist lejr var jo at dresscoden var ret enkel. Tobias bemærkede dog at Mathias havde trimmet sine pikhår. Mathias fik en krammer af forældrene, og gav et kys til hver af drengene. Han havde en kold flaske rosevin med, som de straks åbnede og skænkede op. Mathias virkede afslappet og charmerende, og forældrene blev trygge ved ham. Under maden kom de ind på sex med drengene, og forældrene lovede, at så længe drengene ville, kunne de godt have sex i teltet eller andre steder, hvor der ikke var nogen, der kiggede med, samt at han kunne komme på besøg hjemme hvor de boede, når han havde tid og lyst. Mathias fik stiv pik under den samtale, men det gjorde faren også. Da det var tydeligt, at der var behov for lidt privat tid, trak drengene deres unge elsker med over i teltet. Glidecremen var lagt frem, og drengene smurte deres numsehuller. Tobias og Victor havde aftalt, at det var Victor, der skulle have udløsningen oppe i sig i aften. Mathias trængte derfor først op i Tobias og kneppede ham en tid, så skiftede de plads og han kom op i Victor. Tobias lagde sig på ryggen ind under Victor og tog Victors pik i munden, og suttede den, mens han fik pik. Victor kom i munden på Tobias umiddelbart, før Mathias kom oppe i ham. De lagde sig ned, og Tobias stak et par fingre op i Victors hul, og fik lidt teen sæd med ud, som han kom i munden på Victor. Mathias gik så i gang med at sutte Tobias, mens Victor, kælede for hans numsehul. Tobias havde glædet sig til at få rigtig sædafgang igen, og han var yderst tilfreds, da han sprøjtede sin drengesperm i munden på Mathias. Nu lå de blot slynget sammen, og kom ned fra deres orgasmer. Victor gik over i campingvognen og hentede tre kolde colaer i køleskabet. Han fortalte forældrene, at det havde været dejlig sex, og at han glædede sig til næste omgang senere. Victors pik var stadig halvstiv og våd, de voksne gav ham et kys, og sendte ham tilbage i teltet.Forældrene have aftalt, at Lene og Søren skulle kigge ind, når de var sikre på at det gik godt med drengene. Faren skrev derfor en sms, at de godt kunne “komme” nu.
Kommentar