Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Min Nye Ven Jesper (afsnit 5)

Karakter: 0/0
Visninger: 1736

Af: possum2peezil.

Læs flere noveller af:
» possum2peezil.

Skriv til:
» possum2peezil
Tags: Unge, Rimming, Oralsex, Analsex og Første gang
Afsnit 5 (Flere numseslik, uden bad)

Vores første numseslik var så underholdende og spændende at vi ikke kunne vente indtil vi mødtes for mere. Jesper var stadigvæk enig med mig at vores næste gang skulle være uden bad på forhånd. Og jeg var meget begejstret og så frem til at finde ud for første gang hvordan en anden drengs uvaskede, hverdagslige numse faktisk lugtede og smagte.

Mødetiden kom og vi mødtes hos Jesper i sit hyggelige værelse. Vi begyndte med stærk begejstring og kom i sengen meget ophidset, ivrig efter at opdage hvordan hinandens naturlige røv smagede og lugtede. Som sædvanligvis det var jeg der begyndte, spredende Jesper's baller og pressende mit ansigt til hans varme, fugtige revne. Ahhhh, Jesper lugtede så dejlig! Jeg slikkede op og ned omkring hans røvhul. Han stønede dybt og længe. Jeg nød hans røvsmag lige så meget som Jesper nød min berøring. Og der var en smag dengang, en meget god smag!

Jeg fortsatte med at slikke, drevet af fornemmelsen og smagen af ​​Jespers røv. Gradvist hans naturelle røvlugt og røvsmag forsvindt og huden dernede lugtede og smagede lige som resten af ​​hans kropshud. Men texturen dernede blev helt anderledes. Hans numse og røvhul var enestående, unik sammenlignet med resten af ​​hans krop. Det var så merkeligt til at slikke og føle hullet under min tunge. Og Jespers hul reagerede så voldsomt på berøringen af ​​min tunge at det gjorde mig vild. Lugten og smagen af hans hul var slet ikke som lortsmag eller lortlugt, heller ikke afføringssmag eller afføringslugt. Hans smag og lugt var ubeskrivelig og--medmindre du har selv prøvet numseleg--det er umulig til at beskrive eller forestå. At der kom så meget fornøjelse fra Jespers numse for ham og for mig, når min mund og fingre legede med hans baller og revnen og hullet, var næsten ufattelig.

Da Jespers tur kom, vores følelser var stort set de samme. Ved at slikke mig følte Jesper det som jeg havde følt ved at slikke ham. Og jeg, ved at blive slikket dernede, nød de samme fornemmelser som Jesper nød, da jeg slikkede hans hul. Absolut transporteret til himlen! Det var fantastisk, hvor meget mere ophidsende den naturlige lugt og smag af vores røvhuller gjorde hele oplevelsen. Den tidligere første gang med vaskede numser var banebrydende og fantastisk, men denne nye oplevelse var helt ude af denne verden og enhver verden!

Om numsen.

Mange måneder senere Jesper og jeg snakkede om vores oplevelser i numseslikket. Fra starten vi vidste at etvert af vore kropsdele så anderledes ud og følte og lugtede forskelligt. Men om numsen var vi lidt uvidende, selvom vi begge havde en numse. Jesper og jeg vidst hvordan hinandens numse så ud udenfra, men vi vidste ingenting om dem inden i. Og vi vidste kun lidt angående berøringen af dem og om deres faktiske lugt. Derom vores numsespil blev en rigtig læringsoplevelse for os.

Vi lærte hurtigt at vores eigne numse lugtede forskelligt af og til, afhængigt af hvad vi spisede, hvor længe siden vi havde badet, hvor godt vi rengørede efter vor afføring, og hvor længe siden vi havde gjort det. Hvert numsespil var en ny oplevelse, gørende det endnu mere spændende.


Efter vi skilte hinandens baller og kiggede dybt ind i revnen, vi forsød for første gang den eigentlige skønhed af vores røvhuller. Nu vidste jeg hvordan Jespers hul ser ud, og Jesper kendede mit. Men vi er idag stadigvæk uklar over hvor meget de ligner hinanden. Det er klar fra billeder at røvhuller varierer så meget som ansigter gør i udseendet. Jespers hul og mit er lidt lyserød og hårløs. Jespers hul føles meget stram på min finger, når jeg stikker min finger ind, og han siger at mit hul er det samme. Selvom vi begge havde berørt vores eget hul af forskellige grunde (tørre, vaske, onanere), det tog oplevelsen af ​​at føle vores partners finger der eller at føle vores hul slikket af vores partners tunge for at vise os hvor følsomme vi er dernede og hvor erotisk det er at blive berørt der af en anden. Selvfølgelig har alle mennesker papiret sin egen røv og vasket den, men indtil en anden, især en du har stærke følelser for, berører dig der, har du ingen idé om den glæde dit hul kan tilbyde jer begge.

Efter vores livsskiftende Numseslik-eventyr var Jesper og jeg begge ivrige efter at bestige sammen det næste bjerg, det højeste bjerg af alle. Men det er en anden historie for en anden gang.

(fortsættelse--afsnit 6: Knepp)Kommentar