Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Min Nye Ven Jesper (afsnit 4)

Karakter: 0/0
Visninger: 2047

Af: possum2peezil.

Læs flere noveller af:
» possum2peezil.

Skriv til:
» possum2peezil
Tags: Unge, Rimming, Oralsex, Analsex og Første gang
Afsnit 4: Numseslik

To uger siden Jesper og jeg havde vor første sammensut. Og endelig jeg tror vi er klar til at tage det næste store skridt i vores forhold: Numseslik.

Vi er to unge 16-årige drenge der bor på samme gade og begge to af os er nylige bøsse. Derfor er det naturlig at en attraktion mellem Jesper og mig udviklede sig, og vi finder os i dag mere end bare gode venner, mere som kærester. Vi bor næsten altid på hinandens hus, når vores forældre er væk. Vi gør de samme ting, som de fleste teenagere gør, især hvad bøsse teens gør. Forresten jeg hedder Torben. Jeg voksede op på denne gade, i modsætning til Jesper, hvis familie flyttede hertil i denne sommer.

Efter vores dejlige sammensut Jesper opdagede at han var mere interesseret i numser end han troede han kunne være, efter at han oplevede duften fra ​​min bagdel, mens han slikkede på min pik og kugler. Så vi har snakket lidt om vi er begge to klar til at undersøge den mysteriøse Numslik verden. Jeg er helt sikker på at jeg er, men Jesper er usikker om sig.

Dørklokken ringer, og jeg svarede på den. "Hej, Jesper. Har du sorteret gennem dine følelser omkring røv og numser og huller og lignende?" "Lidt," sagde Jesper, "har du også?" "Ah," svarede jeg, "Mine følelser derom er ret klar, især når det angår dig og mig og vores sammenleg. Jeg er parat, endda ivrig, for disse ting med dig." "Er du sikker på det? Vores numser er uudforskede områder," Jesper antydede. "Absolut sikker! For mig er din røv meget ophidsende og lokkende," jeg erklærede, "jeg har aldrig smagt på den, men jeg har set den, rørt ved den, kælede den, og selv lugtet lidt af den. Nu er jeg klar til at tage hele turen." Jesper svarede, "OK. Hvis du er så sikker på det hele, så skulle vi måske prøve det, og måske vil jeg ende med at elske det lige så meget som du. Jeg er næsten klar nu."

Vi tog en kort pause for anden snak og lidt spisetid. Bagefter fortsatte vi. Jesper sagde genert, "Da vi ikke er vant til dette, kunne vi ikke først tage et bad sammen og vaske 'dernede' lidt?" "Jo, det kan vi," jeg indrømmede. Og jeg tilføjede "For min del er det ikke nødvendigt, men vi kan, hvis du ønsker det." Jesper simpelthen: "Tak." Tavshed, derefter gensidigt lettelse-suk over at vi var enige. Jeg brød stilheden, "Hvornår skal vi gøre dette? Hvad med denne weekend hjemme hos mig, når vi er alene? " "Godt, "sagde Jesper, "jeg er enig, og jeg skal være parat!"

Weekenden ankom, og Jesper kom over gaden ivrig og ophidset, ligesom jeg var. Oppe til anden sal og ind i badeværelset. Vi afklædte uden genertheden som vi følte to måneder siden og vi flyttede ind i badekarret for at blødgøre i en halv time og at vaske vores numser. Vi klatrede ud, tørrede os, og løb til mit soveværelse, låste døren og dæmpede lysene. Med musik spillede blødt i baggrunden, lyden af ​​vores ophidsede vejrtrækning var åbenlyst og umiskendelig, da vi kom ind i sengen og lå tæt på hinanden. Naturligvis begyndte vi at kysse, omfavne, og kærtegne, langsomt først, derefter mere intenst. Om lidt spurgte jeg blidt, "Jesper min kær, må jeg slikke din numse, din søde røv?" Med et gisp hviskede han, "Gør det!" Han vendte sig mod maven, og jeg knælede ovenpå ham, mine ben omkring hans. Jeg skilte langsomt hans glatte warme baller og mit hjerte bankede, da jeg så hans smukke hul for første gang, stram, lyserød, og hårløs.

Langsomt kom mit ansigt nærmere til hans numse, og jeg forsøgte at opdage dets aroma. Jeg rørte spidsen af ​​min tunge til hans hul. Det havde ingen særlig lugt, ingen speciel smag, bare lugten og smagen af ​​varm hud. Men hans riflede, rynket, plisseret røvhulmuskel og hvordan den føltes under min tunge var ophidsende anderledes! Jeg begyndte at slikke Jespers hul, op og ned hele revnen. Lille mere smag, men stadigvæk ikke meget lugt. Hele tiden Jesper rystede og skalv og stønede blidt ved berøring af min tunge på hans følsomme røv. Vi var begge følelsesmæssigt båret væk og henrykket af denne nye oplevelse ... i hvor mange minutter ved jeg ikke, fordi tiden stod stille ved os.

Nu erklærede Jesper, "Min tur!" Vi skiftede, jeg på maven og Jesper på toppen. Han tøvede, så lagde han hænder på min baller, skilte dem, og kiggede langt. Jeg følte en finger på mit hul og jeg skælvede. Jesper trak fingeren væk. Jeg følte hans åndedrag på min røv, og jeg hørte ham inhalere dybt, prøvende at lære hvordan det lugtede der. Jeg spurgte, "God duft, Jesper?" Svaret: "Så lidt duft, men meget fortryllende fordi duften er din duft." Og han kyssede mig midt i stjernen! Åh Jesper, du er nu en røvdreng lige som jeg er, tænkte jeg. Mere slikke fulgte, og røre og snuse, da vi blev fortrolige med nye følelser, især følelsen af ​​tungen på hullet.

Men alle gode ting skal slutte, og vi stoppede efter mere end to timers uforglemmeligt spil. Til sidst foreslog jeg, "Jesper, skal vi ikke gøre disse ting igen, men denne gang uden badet?" "Tror jeg," svarede Jesper og han gik.
Kommentar