Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Sebastian (afsnit 5)

Karakter: 0/0
Visninger: 1687

Af: Nøgenhygge.

Læs flere noveller af:
» Nøgenhygge.

Skriv til:
» Nøgenhygge
Tags: Analsex og Aldersforskel
Sebastian (afsnit 5)

De vågner tidligt lørdag lørdag morgen, men hurtigt beslutter de sig for at tage i svømmehallen og få lidt motion, og så købe morgenbrød med hjem. Sebastian har ingen badebukser med, men låner et par små røde speedos af Jonas. De tager Jonas’ mercedes derhen, dels vil Jonas gerne vise den frem, dels vil han helst undgå at møde nogen på vejen, der kunne finde på at stille nærgående spørgsmål.
de klæder om ved siden af hinanden, men i svømmebassinet træner de hver for sig. Jonas føler han hele tiden kan se de røde badebukser for sig, og tænker på de herligheder der gemmer sig i dem. De er enige om at springe saunaen over, så efter et hurtigt bad, klæder de om igen. Drengen har fået god appetit så i Lagekagehuset vælger han en større omgang.
Hjemme dækker de bord og laver en stor spand kaffe. Sebastian skal også have juice.
Det meste af formiddagen går med at hygge over morgenbordet. Jonas er imponeret over hvad der forsvinder ned i maven på drengen, men han har jo heller aldrig haft en teenager i huset før.
Jonas vil høre, hvad deres planer er for fremtiden. Sebastian er helt oprigtig, da han siger, han vil fortælle sine forældre om dem, og at det er hans plan at flytte ind sammen med Jonas. Det er jo Jonas’ våde drøm, men kan det lade sig gøre ? De bliver nødt til at tage det i mindre skridt. Sebastian skal til afgangsprøve til sommer, og planlægge sin ungdomsuddannelse. Jonas overtaler Sebastian til at nøjes med at fortælle hjemme, at han har fået en kæreste. Og drypvis prøve at overbevise sine forældre om, at det er hans eget valg at vælge en voksen mand. At han ikke er blevet forført at en pædofil stodder.
I første omgang må Sebastian tage hjem og hente noget skiftetøj. Så vil Jonas invitere ham ud og spise i aften. Hvis de skulle møde nogen Jonas kender, er han blot en nevø fra jylland.
Sebastian finder nogle jyske gloser frem, det giver dem et befriende grineflip. Fuck den dreng er lækker, når han sidder der og griner. Da de endnu ikke har haft sex i dag, smider de tøjet og går ind på soveværelser og elsker blidt og længe. De de begge er kommet oppe i hinanden røve, er det tid til at Sebastian cykler hjemad. Jonas lover at bestille bord og hente ham i bilen kl 18.
Jonas må have en lur på sofaen. Det er hårdt at følge med i det tempo, tingene sker i for tiden. Han tager et hurtigt bad, og føler sig som en nyforelsket, da han kigger ind i sit klædeskab. Hans vælger et par flotte sorte jeans, en lyseblå skjorte (uden slips) samt en enkel mørkeblå blazer.
Gad vide hvad drengen finder på ?
Vil han overhovedet dukke op ?
Da tiden nærmer sig kører Jonas hen til den opgivne adresse. Sebastian bor i en lejlighed på femte sal. Den dyre luksus bil ser lidt forkert ud på p-pladsen. Folk må jo tro han er en eller anden narkopusher. Bedst som han sidder, og griner af sig selv, går sidedøren op.
Sebastian træder ind i en sky af parfume. Han er klædt i pæne mørke bukser, en hvid polo og en smart kort jakke. Jonas’ hjerte gør et hop. Drenger bøjer sig frem og kysser ham på munden. “Skal vi komme afsted”....
Jonas har bestilt bord på en eksklusiv italiensk restaurant i cofoco kæden. De får anvist deres bord, og efter Jonas’ ønske i den fjerne ende af restauranten. Jonas bestiller rødvin og cola til drengen. De vælger den samme tre retters menu. Igen slår det Jonas, hvor let de taler sammen. De har dog kun hinanden i halvandet døgn. Til gengæld har Jonas haft den bedste sex i sit liv, og han må erkende, at han er blevet forelsket i drengen. Kan man have et kærlighedsforhold til en dreng, når man selv er dobbelt så gammel som ham ? Når han kigger på Sebastians smil er han ikke i tvivl om at svaret er JA !
Jonas spørger om Sebastian ønsker kaffe efter maden, men drengen har andre planer. Han vil have sin elsker med på regnbue disko. Ups, det kom bag på Jonas, men der er ikke andet at gøre end at følge med rundt om hjørnet. Regnbueflaget hænger over indgangen. Sebastian har helt sikkert været der før. “Køber du et par drinks, jeg er ikke gammel nok, og så skal vi danse”.
Kommentar