Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Alex og Adam (afsnit 4)

Karakter: 6.0/1
Visninger: 2919

Af: Nøgenhygge.

Læs flere noveller af:
» Nøgenhygge.

Skriv til:
» Nøgenhygge
Tags: Unge, Gruppesex, Oralsex, Incest, Trekant og Første gang
Alex og Adam (afsnit 4)

Vi er jo også bare drenge, så vi spiller pc spil og slås lidt. Adam vinder jo altid, når vi kæmper fysisk, men jeg er ok til konsol spil. Vi bliver på værelset nogle timer, det hedder sig jo at vi laver lektier. Men der begynder at dufte rigtigt godt, tror min mor har bagt kage.
Da vi kommer ned i køkkenet sidder Oscar allerede med en kop varm kakao. Han sender os et sjofelt smil. Adam giver sin lillebror et kys på munden, jeg nøjes med et klap på skulderen.
Kanel kage med æbler og flødeskum til. Forældre er måske alligevel en god opfindelse. Jeg foretrækker kaffe, men Adam vil have kakao med flødeskum på toppen, men han har jo også løbet rundt hele formiddagen.
Vi får at vide at Oscar skal sove hos os, da drengenes forældre er i byen. Jeg sidder og tænker min anale debut er i fare, men Adam smiler bare.
Da vi kommer op på værelset igen, bekendtgøre Oscar, at han vil sove sammen med os i min seng. Jeg skal lige til at protestere, da Adam siger, det er da okay, der er masser af plads. Prøver han at knibe udenom sin aftale med mig ?
Oscar og Adam sætter sig op på sengen, med lidt afstand mellem dem. Jeg står og glor, ved ikke, hvor jeg skal gøre af mig selv.
..kom nu og sæt dig dit fjols.
Adam klapper på pladsen mellem ham og lillebroren. Jeg kravler op mellem dem. Nu begynder Adam at kysse mig. Fuck, skal hele verden nu vide, at vi kommer sammen ?
Selvfølgelig nyder jeg det, og da jeg mærker en hånd på mit lår, sker der noget i mine bukser. Jeg lukker øjnene, og prøver at slappe af. MEN HOV, der er da en hånd for meget. Oscar har lagt en hånd på min pik, og leger med den gennem mine jeans. Min mund er stadig optaget af Adams. Så jeg kan ikke sige noget, men nu bliver mit bælte løsnet og den øverste knap åbnet. Jeg burde bede dem om at stoppe, men jeg er så liderlig som aldrig før.
Adam trækker ned i lynlåsen, og Oscar leger med den våde plet på mine underbukser.
..løft lige røven lidt, så trækker vi dine bukser lidt ned.
..hvad er det, I gør ved mig ?
..hvad tror du selv min prins ?
..jamen, I har ikke spurgt mig.
..kom nu bare, nyd det og lad os gøre det for dig.
Jeg overgiver mig og løfter enden højt nok til de i fællesskab kan få mine jeans og underbukse trukket ned til knæene. Adam kæler for mine nosser, mens Oscar griber om min pik. Rutineret begynder han at spille mig. Oscar sætter tempoet op, og omslutter mit pikhoved med sin smukke varme mund.
..jeg kommer nu….ååååhhhhh
Jeg holdt virkeligt ikke ret længe, nok kun et halvt minut, men jeg havde været liderlig siden i morges. Og aldrig forestillet mig det på denne måde.
Efter at have suget mig helt tom, kommer Oscar op og kysser mig med mit eget sperm i munden. Så kysser Adam mig.
..så min prins, tror du, at du kan klare dig til i nat ? Jeg har glidecreme med. Så i nat tager jeg din mødom.
Kommentar